Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Esemény utáni tabletta

2009. május 16. - bs395

Göndör István lenyomná a postinort a parlament torkán: Seres Mária kezdeményezéséhez hasonló törvénytervezetet nyújt be az országgyűlésnek. Mindössze 20 éve húzódik, nem nagy dolog, ahogy más aránytalanságok és visszásságok sem azok, legalábbis ha hiszünk a mindenféle Nyakó Istvánoknak. Arra, hogy miért kellett erre eddig várni, nem fogunk választ kapni még akkor se, ha esetleg akár a népszavazás miatt, akár a mostani javaslat miatt végre normalizálódik a helyzet – legalábbis ebben egy témában . Vagy maximum azt, hogy hát istenkém, így szólt a törvény, ők nem tehetnek róla – miért, ki tehet róla? Nem ők hozzák a törvényeket?

Tovább

Névegyezés

Zavart érzek az erőben. Sokat. Olyan érzés, mint egy Sith lovag harci kiáltása, miközben a háttérben ezer csimpánz éppen szarik.

„A miniszterelnök szerdán hangsúlyozta: az ingatlanadó és a vagyonadó bevezetésének van olyan célja is, amely arról szól, hogy akik ma minimálbérre vannak bejelentve és közben egy luxusvillában laknak, az nagyon sok ember érzékenységét sérti. Erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy a vagyonadó ezt is rendbe fogja tudni tenni - fogalmazott.”

Az APEH elnökének: kérem, hívja fel a Magyar Köztársaság miniszterelnökét, szeretne kérdezni öntől valamit, csak nem találja a számát.

Tovább

Farmer’s market

Én az ilyesmit imádom: rámutatunk valami elképesztően hétköznapi dologra, és kijelentjük, hogy az a világ minden bajának az okozója. Jelen esetben nem más, mint a farmernadrág. Bizony, a francia forradalomban is azt hordták, az volt Pol Pot halálbrigádjainak a hivatalos egyenruhája – helyette inkább az Amerika pénzelte latin-amerikai, jobboldali szabadcsapatok uniformisa, akik napszemüvegben lövik a földműveseket platós kisteherautóikról (a baloldaliak meg utána rájuk gyújtják a házat – öröm lehet ott élni) -, sőt, Che Guevarra is szívesen viselte. Le a farmerral!

Tovább
süti beállítások módosítása