Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Budain vásár

2009. május 15. - bs395

Budai Bernadettet eladták. Nem tudni, kik és mennyiért. Az MSZP képviselőjelöltje lesz jövőre Ferencvárosban. Nem értem, mi viszi rá, hiszen ha összehasonlítjuk az átlag jelöltekkel, éles különbségeket fedezhetünk fel:

Politológiai és kommunikációs diplomái vannak, és egyiket se a Marx Károly Egyetemen szerezte levelező képzésben még valamikor a múlt évezredben, és nem agrármérnökként akar titkosszolgálatokat vezetni, hanem kvázi a szakmájában tevékenykedik.

Magas szintű angol és német nyelvtudással rendelkezik, vagyis akár még européer módon többet is tudna mondani, mint a jelenlegi garnitúra („She is the boss here” – Gurmai Zita Csenyéte polgármesterasszonyát mutatja be éppen), és valószínűleg összeszedettebben, mint mondjuk Medgyessy.

Korábban a Vision Consultingnál dolgozott, vagyis van szakmai előélete, nem úgy, mint számos jelenlegi parlamenternek, akik a piacon még egy évet se húztak le soha a rendszerváltás óta.

Bár a Mokkában Havas Henriknek kijelentette, hogy ő nem lesz kormányszóvivő, fél évvel később mégis az lett, ám az ezt feszegető kérdésekre azt válaszolta, hogy amikor elfogadta, tudta, hogy az akkori kijelentéseit a fejére fogják olvasni – vagyis a számára kínos dolgokat illetően se alakul ki nála hirtelen szelektív amnézia.

Voltak árnyoldalai is persze, hiszen olyan tartalmakat kell előadnia, amiknek az igazságát enyhén szólva is meg lehet kérdőjelezni (kormányszóvivő.hu?), vagy ott volt a híres ájulása, viszont ha csupa hozzá hasonlóból állna egy nőtagozat, lehet, hogy pezsgőbb lenne az érdeklődés a közélet iránt.

Vagyis kívülről-belülről magasan veri a jelenlegi mezőnyt. De akkor mit keres a szocialistáknál? Pénzt? Ennyi lenne? Van az a pénz, amiért hajlandó lenne egy lapon szerepelni olyanokkal, mint Veres, Kiss, vagy Lendvai?

Kár.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr961122451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.05.15. 09:39:29

Protestálok!!
Szerintem ha valami jó, az, az, hogy egy ilyen kaliberű ember megjelenik a baloldalon. Ezzel remélhetőleg bealkonyul a mostani félművelt Nyakó- Botka- Török- Mesterházy féle vonalnak. Hogy a múmiákról ne is beszéljek. Jómagam szeretnék mentül több hasonló kalibert látni a túloldalon. Ez ugyanis kihívás lenne, hogy a polgári oldal is végre felkösse a gatyát. Most alkalmazott. Meglátjuk, hogy miként teljesít, ha nem bérenc lesz, hanem individuum.

Persze egy fecske nem csinál nyarat, de a jövő évi választások után a szocik rá lesznek szorulva arra, hogy döntsenek: Vadai Ági és tsa.- i, vagy egy normális Budai vonal. Az ország nyerhet Vele.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.05.15. 10:09:44

Ezt a karriert valasztotta, ez a logikus kovetkezo lepes neki.

Hogy jo oldalra allt-e az MSZP-n beluli frakciokban, az majd eldol.

Villabarat 2009.05.15. 10:56:27

Lehet, hogy rendelkezik különböző diplomákkal, de a megnyilatkozásai alapján csak egy véresszájú Lendvai Ildikó tanítványt láttam magam előtt, akinek a legemlékezetesebb alakítása az volt, hogy nyilvánosan elájult és Ferenc testvér olyan gyakorlottan kapta el, mintha egész héten azt gyakorolták volna. Szépen besimult ő is a Pártba. Az ő példája is mutatja, hogy pártatlan politológus pedig nem létezik, csak pártmegrendelésre dolgozó lakájok vannak.

molaris 2009.05.15. 12:40:55

@Villabarat:
Most még alkalmazott. Azt mondja amiért fizetik. Aztán majd kinőheti magát. Adjuk meg az esélyt.

budai zöld 2009.05.15. 13:47:36

Nem most adta el magát a politikának, hanem amikor kormányszóvidö lett. Vagy amikor belépett a vizsönhöz.

Valószínüleg nincsenek illúziói, pontosan tudja, mit választott.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.05.15. 15:23:39

Ne csigázz tovább. Szerinted hová álljon az, aki a ferencvárosiakat szeretné képviselni? :-)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.05.15. 18:37:57

@Kettes:
abban reménykedtem, hogy te tudod :-P

@Doomhammer:
én nem nagyon látom, hogy az mszp-n belül lennének rendes platformok. amit most az ingatlanadó kapcsán műveltek, az a legszebb politikai kabarékat idézi: csak a nevével volt gondjuk.

@molaris:
a visionnél töröknek dolgozott.

@budai zöld:
ha ennyi a lehetőség a közéleti érvényesülésre ma itthon, az elég gáz :-(

Ombudsmanyus 2009.05.15. 20:58:28

"Van az a pénz, amiért hajlandó lenne egy lapon szerepelni olyanokkal, mint Veres, Kiss, vagy Lendvai?"

Ezek szerint van.

Pedig én is bírom a csajt, de ezt nem gondoltam volna róla. A kormányszóvivőség mégsem pártfeladat, de majd eztán az lesz. Kár érte.

hepcia 2009.05.17. 13:59:01

@Villabarat: persze viktornak nincsenek lakájai neki a jóistennek csak szent apostoli tanítványai vannak akik ingyen(!!!!) megvilágosodtak bizony

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.05.17. 14:37:51

@hepcia:
hogyan lett abból a kijelentésből, hogy a politológusok nem pártatlanok, orbánozás?
süti beállítások módosítása