Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

No parazsat!

2009. augusztus 16. - bs395

Felvonulás végül is nem volt, csak ellentüntetés, ahol felvonult a másik oldal tüntetésre bármikor kapható magja. A fejekben igen komoly a káosz, de hát ezért vagyunk itt, nem?

Én csak azt szeretném tudni, hogy mit keresnek „radikális anarchisták” (igen, így) olyan feliratok alatt, hogy „A tőke és a fasizmus jegyesek”?

Lehet, hogy azért, mert a tőke és a fasizmus még csak eljegyezték egymást, de még nem keltek egybe, így van még esély lecsapni a kezéről?

És mi köze ehhez az egészhez annak a fasiszta doktrínának, ami osztályharcról azt állítja, hogy azt a kapitalizmus gerjeszti, a kommunizmus meg kihasználja?

TGM szerint: „az a társadalom, amely szó nélkül eltűri, hogy a segélyeket kapó emberek ellen diszkriminatív törvényt hozzon az Országgyűlés többsége, ne csodálkozzon azon, hogy a fasizmus terjed és újnak látszik, miközben az antifasiszták öregszenek.”

És Lendvai Ildikó hallgatta a tömegben.

Jön a kánikula, na, nehezen bírják.

A sci-fi és a rasszizmus

Mi, romák, akik felelősséget érzünk magunk iránt, az alábbi követelésekkel állunk a kormány, vagy úgy általában az állam elé:

Követeljük, hogy a kormány tegyen meg mindent az uzsora felszámolása érdekében! Az állam nyomozza ki az uzsorások önkormányzati és rendészeti kapcsolatait, az üzleti érdekeltségeiket számoltassák el az adóhivatallal!

Követeljük, hogy a romák járassák iskolába a gyerekeiket, és keltsék fel őket korán, hogy le ne késsék a szakiskolába vivő buszt! Nonszensz, hogy míg a romák nagy része munkanélküli, vagy éhbérért, nem bejelentve végez alkalmi munkákat, mert szakképzetlen, addig ugyanazokban a térségekben szakképzett munkavállalókból hiány van!

Követeljük, hogy amelyik roma kivakarja magát a putriból, azt a többi roma ne rekessze ki! Le a kirekesztéssel! Ezért nincs gyakorlatilag cigány orvos, vagy ügyvéd!

Tovább

Védővám

Ez egy ilyen ország. Felejtsd el a kompországot, ez itten egy importország. Azt is importáljuk, ami itt megterem, sőt, kivisszük, feldolgozzuk, és jó haszonnal visszahozzuk eladni. Az okokra nem térnék ki, mert igen hamar lámpavason végezném. De ez az az ország is, ahol a feltörő termálvizet hűteni kell, olyan meleg, a termálfürdő világításához meg orosz gázt égetünk.

Tovább

Megesik az ilyesmi

Az ember néha elfelejt dolgokat. Az apró részleteket, a jelentékteleneket, vagy amiket nem ért. Ha sok dolga van, pláne. Meg ahogy öregszik. Veled megesett már? Eleonórával megesett. Elfelejtette, hogy nyugdíjas. Megesik. Elfelejtette, hogy akkor nem jár neki a végkielégítés. Hát mi ő, munkaügyes? Különben is, mi az a 100 milla, nem? Az egyetlen új fejlemény, hogy „A vizsgálat szerint az igazgatónő ráadásul vezetői engedély nélkül, egyszemélyes intézkedést téve utalta ki magának az összeget.” Hogy is van az amerikai filmekben? Ha elfognak, az ügynökség tagadni fogja, hogy érintett lenne az ügyben. Egy igazi modernkori ronin.
süti beállítások módosítása