Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Hogy mondják kínaiul, hogy oi?

2008. július 18. - bs395

Oké, tudom, hogy nincs olyan nyelv, hogy kínai. De akkor is. A múltkori szkines poszt után, az utolsó videóban volt egy kép kínai szkinekről, és a legendáriumban is van szó ázsiaiakról, úgyhogy rákerestem.

Ez lett belőle:

Gonosz vagyok, de az én szememnek ez több, mint vicces. A kopasz kínai srácok inkább hasonlítanak innen nézve jóllakott óvodásra, mint emberevő mániákusokra.

A következő alkotás pedig ékes példája annak, hogy miért ne akarjon az ember angolul énekelni, ha egyszer kínai:

Ezt régen a Matula még úgy fogalmazta meg, hogy ha fehér vagy, sose leszel laza, mint egy fekete - itt megfordíthatjuk, azaz sose leszel kemény pszichopata, ha nem vagy fehér.

Az utolsó videó egész egyszerűen annyira kemény, mint a békaemberek, akik Mao elvtársat öregségére alulról támogatták a Sárga folyó éves átúszásakor:

A formáció egyébként Misandao néven fut, ami nem tudom, mit jelent. Van az interneten velük Arte Tracks interjú is, az viszont tényleg brutális: ahogy egy 30 évvel ezelőtti, nehézipari munkásgyerek egy kínaiban újjászületve, korhű ruhákban a haverokkal végigvonul Peking utcáin, vagy ahogy otthon ülnek és isznak, mindezt látni egész egyszerűen félelmetes. A videó sajna német, de azért ide linkelem:

"Egyszer felírtam a pólóm hátára, hogy Kína remek, de a rezsim szar."

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr13566866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása