Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Brüsszeli konzultáció

2023. december 15. - bs395

Kedves barátaim, kedves nemzettársaim, kedves szavazók, kedves Sanyi!

Elmúlt egy újabb év, és úgy éreztük, itt az ideje, hogy újból megkérdezzük Önöket, Titeket, minket, hogy mit kéne, lehetne, szíveskedjünk! Ezúttal is a feleletválasztós formulát preferáljuk, a kifejtőset javítsa akinek Gyurcsány az anyja.

1. Ön szerint a 10 milliárd Euróból először is kéne venni a Viktornak egy termoszt, de bögréset, és bele kávét, ami sose fogy ki, így hátha nem kell legközelebb kimennie a teremből, amikor épp űberfontos dolgokról szavaznak a bácsik - és nénik, 2023 van elvégre -, pedig úgy rákészült, hetek óta mondogatta, hogy nem, nem, nem, erre meg. Ugye-e?

A. Igen.

B. Kettőt.

2. Ön szerint Soros küldte-e ki a teremből kávéért? Soros és Olaf Scholz? Soros, Scholz arcát viselve, kalózkiegészító inklúdid?

A. Igen.

B. Meg a felesége is.

3. Ön szerint milyen kávét választott? Brüsszeli flancos kávéautomatáról van szó, nyugodtan legyen kreatív, akár rajzolhat is!

A. Feketét, mert ő kemény.

B. Valami habosat, mert jön a karácsony, az ünnepek, ilyenkor engedhet egy picit az ember, és hát ő is csak abból van végül is.

4. Ön szerint mennyi koffein kell ahhoz, hogy valaki fél kézzel megállítsa Brüsszelt? Ne politikusra gondoljon, hanem egy átlagemberre, de ne is balos aktivistára, annál azért egy picit többre.

A. Csukott szemmel is megcsinálja, ha akarja.

B. Hátratett kézzel is, 360-noscope.

Köszönjük, hogy ismét megtisztelt véleményével, a helyes kitöltők között egy napelemes gázrezsót sorsolunk ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr1718282103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása