Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Botrány! Úszógumik között dugták el a végkielégítést!

2009. augusztus 09. - bs395

Négy hír ugyanarról a napról, megjelenésük sorrendjében:

"Nemcsak a BKV éléről, hanem a MÁV Start Zrt. igazgatósági elnöki posztjáról is le kell mondania Kocsis Istvánnak, ebben egyetértés volt az MSZP elnökségében - tudta meg a Népszava."

Majd:

"Kocsis István eltökélt szándéka, hogy rendet tegyen a társaságnál, és az őt megelőző időszak kusza örökségét felszámolja. Célja a teljes átláthatóság megteremtése a BKV-nál"

Sőt!

"Mint mondta, dicséretet kellene kapnia azért, hogy az elmúlt időszakban két vezető beosztású munkatársat is a szerződésükben leírtnál jóval kisebb végkielégítéssel bocsátotta el."

Végére egy teljesen ide nem tartozó hír:

"A texasi rendőrök még hétfőn összesen háromszor motoztak meg egy 25 éves, 220 kilós férfit, mire megtalálták nála [...] a 9 mm-es fegyvert"

Az hagyományrul

Ingoványos talaj lesz, de ez így van jól. A minap láttam egy kis dokumentumfilmet, amolyan ismeretterjesztő, figyelemfelkeltő cucc, hogy kik is írták a Bibliát? Az első öt könyv dokumentációs hipotéziséről van szó, hogy különböző időben, különböző helyeken, más-más fókusszal íródott szövegek lettek egybe „szerkesztve” jól/rosszul (inkonzisztencia rulez). Biztos van, aki már itt kidobja az inkvizíciót, de van még tovább is, sőt, a lényeg csak ez után következik!

Tovább

Generation kill

2003., Irak. A tengerészgalogság támadásának az élén az első felderítő zászlóalj halad. Egy riporter a legelső Humvee-ban ülve utazza végig az öt hetes hadjáratot, és jegyzetel. Cikksorozat, majd könyv, majd mini tévésorozat lesz belőle. Semmi pátosz, semmi morálfilozófia, de nem is gonzo, viszont sok benne a profanitás.

* * *

- Miért várunk egy helyben, miközben lőnek minket?
- Arra várunk, hogy bekamikázézzunk a városba, és kihozzuk a sebesülteket!
- Sok sebesült van?
- Ó, a sebesültek még nincsenek ott! Majd ha megindult a támadás, utána!

* * *

Tovább
süti beállítások módosítása