Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Komment ár

2008. március 10. - bs395

Folytatásosan lazán kapcsolódik ehhez.

A feszültség forrását meg itt tetszik találni.

Kossuth tér
Gonda László szónokol. Lesz majd még ifj. Hegedűs Lóránt, Morvai Krisztina, Budaházy György, meg a Toroczkai.
Illusztris egy társaság, nem mondom.
Gonda arról szónokol, hogy ha elég sokan jönnek, akkor a rendőrök önként leteszik a pajzsaikat. Szerintem meg Gonda László az agitáció Uhrin Benedekje.
Majd jön Budaházy, és azt mondja az embereknek, hogy még az este valamit tenni kell. De mit, Gyuri? Vegyük le az egyik sarunkat, és adjuk neked? Vagy keressük meg a raff.. rafiakötő állványt, amihez hozzá voltak erősítve?
Toroczkai azt feszegette, hogy Orbán Viktor miért nincs ott a téren. Csodálkozol? Még neki is cikik vagytok, érted? Aztán nagy kegyesen ad még pár napot a kormánynak, és mindenkit hazaküld. Ez volt az egész Kossuth téri történetben az első olyan hang, amiben legalább a gondolat csíráját fel lehetett fedezni. Mármint abban, hogy ne rohanjanak neki a rohamrendőröknek.
Majd ismét Gonda jövel, és azt mondja a rendőröknek, hogy köszönjék meg a tüntetőknek, hogy ennyire kitartóak, különben ugyanabban a szar felszerelésben parádézhatnának, amiben 2006. Októbere előtt. Én is köszönöm, Laci, hogy erre kellett a pénzt költeni, te vadbarom.

MDF
Dávid Ibolya szerint válság lesz, és szakértői bizottság kell, és se a Feri, se a Viki ne akarjon beleszólni, sőt, fogják addig le őket. 1. Aszittem, ő már nem játszik. 2. Súlytalan vagy, Ibi. Mit csináltál az elmúlt években, drága?

SZDSZ
Fodor Gábor és Kóka János szerint a választási botrány kifogta a szelet a kampányukból. Cuncikák, arra már gondoltatok, hogy úgy álljatok neki valaminek, hogy nem vagytok közben fülig szarosak?
Jani még magasztalja, hogy a vártnál több nem szavazat született. Kb. mint amikor egy bokszoló arról nyilatkozik, hogy milyen jó, hogy már 32 pofon után padlót fogott, mert ha tovább bírta volna, akkor biztos több pofont kapott volna, és akkor most jobban fájna. Szánalmas. És az is, hogy ennyi a magyar liberális jobboldal.

EÜ díjak és a kiesés
Feri, Ágika, de még a HírTV is egyetértenek abban, hogy most aztán. Mert a kieső bevételt nem fogják a normatív támogatás visszaállításával ellensúlyozni. De hogy a HírTV ezt szabályosan várta, és számított rá, az azért kemény. Ennyit arról, hogy itt vannak oldalak.
Zsolti a házban meg megint kitett magáért: majd a Szerencsejáték Zrt. bevételei átvágják a Berlint körülzáró orosz csapatokat. Mert ami eddig oda befolyt, azt ugye nem költötték el másra. Azért a postairont senki se törje össze.

Álomvilág.

Nemakarom.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr60373641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása