Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Padlássöprés

2012. május 01. - bs395

Kedves elvtársak!

Akinek a szakdolgozatát ellopták, már előre szólok, ne kezdjen el a padlás meg a pince átkutatásához! Nincs itt semmi félnivaló, kedves elvtársak, nem fogunk mi mindenkit ellenőrizni mondjuk osztályvezetői szintig, vagy mindenkit, aki olyan beosztásban van, hogy közpénzek fölött dönt, vagy közpénzeket, állami pályázatokat nyer, szó sincs ilyesmiről.

Kovács elvtárs, ne lobogtassa az angol nyelvvizsga bizonyítványát, senkit sem érdekel! Különben is, aki már hallotta beszélni, pontosan tudja, hogy. Szabó, bökje már oldalba! Na.

Schmitt és Gyurcsány elvtársaktól megválunk. Tetszenek emlékezni, amikor mondtuk maguknak, hogy egyszer még kérni fog önöktől valamit a Párt? Azt hitték, hogy a Párt, az elmúlt? Hát nem, kedves elvtársak. A Párt az örök, nem hiába végeznek a píárosok meg a szóvivők pártállástól függetlenül mindig ugyanabban az iskolában.

Kérdés? Igen, tessék! Ügynökkérdés? Mi a kérdés?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr664481995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása