Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Fuck the ’80s! (1980-2010)

2010. április 12. - bs395

Úgy néz ki, harminc év után lassan nálunk is véget érnek a nyolcvanas évek, kulturálisan, gazdaságilag és politikailag. Ami következhet: ’90-es évek, fast forwardban. Van rá négy év. Ilyen ugyanis még nem történt, hogy olyan párt nyert, amelyik nem az MSZP (tisztázásképp: ’90-ben és ’98-ban nem az MDF és nem a Fidesz nyertek, hanem az MSZP vesztett).

Szervezésből persze összpárti elégtelen, viszont maximális tisztelet mindenkinek, akik esőben-szélben-hidegben végigállták sort, és a választókörzeti bizottságoknak, akik meg végigülték: democracy in action – odafönt balfaszkodnak, idelent meg csakazértis kibírják.

A kampánycsend meg mondjon le. Komolyan. Értelmetlen, betarthatatlan, ellenőrizhetetlen. Az OVB meg menjen utána. Kötelezővé kéne tenni, hogy egy-egy ilyen ülést, mint amit a királyi tévé is közvetített, meg kelljen néznie minden magyar álompolgárnak, mielőtt szavazna: most akkor megbeszéljük, mikor fogjuk megbeszélni, hogy mikor beszélünk majd róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr211913602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.04.13. 20:15:06

Bazmeg, ez a kép...
Mi szedi le a monitorról az összerágott grillcsirkét???

Avatar 2010.04.18. 21:07:41

"Jó, hogy vége a '80-as éveknek és nem jön újra el!"

magyar-magyar szótár 2010.05.04. 00:50:40

A szervezésről: A Kövér Szemüveges Néni végül végső kétségbeesésében zsarolni próbált: "Ha nem biztosítjátok még a minimális pénzeket sem a választásokhoz, nyugdíjba megyek!" Tessék nyanya menjél! -intettek a tág fekete pupillákal bájosarcú szépfrizurás jóöltönyösök . (Mellesleg a Kövér Néni szinte rajong a legszebb jókisfiús frizurcsisért). Kövér Néni idejében is voltak tumultóz jelenetek, Edizon ezért találta föl az összehajtható papír szavazóasztalt és a körberonygot. Az eddigi esetekben berendelték a pótembereket és kész is volt. Az meg elment a fű alatt, hogy a párszáz ember itt és ott még nem végzett 19ó19 perckor sem, csak úgy 37 táján.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.05.05. 03:17:30

@magyar-magyar szótár:
ezt itt most kb. direkt csinálták, mert egy helyre rendeltek mindenkit, aki nem otthon volt, és mindenki megszavazta, senki sem szólt a központban, senki se gondolkodott, nem azért fizetik őket, hanem magyarázkodni.
érdeks mód a második körben - és egyes helyeken már az elsőben is, ahol legalább helyben volt eszük - megoldották.
süti beállítások módosítása