Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Amikor a tévé visszaszól

2009. december 01. - bs395

Nézd már, Morzsi, de hülye ez a kavboly, a lovához beszél! – öregasszony a tacskójának western nézése közben.

Magyar médiatörténeti mérföldkőhöz érkeztünk: Benkő ujjazott, böfögött, dugott és fingott is! Bele a néző arcába bele! Szerintem ez gyönyörű. Igenis az. Mert nem Benkő fingott a néző arcába, hanem a néző maga.

A képernyő innenső oldalán is vannak Benkők, különböző aspektusai eltérő mértékben érhetők tetten a mindennapokban, ahogy a felvonultatott nők figuráit se a semmiből találták ki, az istenadta meg úgy nézi, mintha… mintha mi lenne?

Ha fel vagy háborodva, miért? Ha nem illik rád az ing, vagy nevess rajta, vagy ne nézd. Ha viszont illik, és nézed, és fel vagy háborodva, akkor min vagy felháborodva?

Eddig is voltak már próbálkozások, hogyan tudná a magyar kereskedelmi televíziózás és rádiózás visszaadni a honi white trash életérzést - mert a tudodkiket leszámítva szinte mind white trash vagyunk, kivéve, akik tagadják, de ők csak nem árulják el, hogy otthon, amikor senki sem látja -, Bumeráng, Fekete Pákó (aki nem white, de trash, a közönség viszont annál white-abb, ha ez lehetséges), de ennyire tömören, velősen, sőt, őszintén még nem sikerült: fing az arcba.

Ezek vogymuk: fingunk, böfögünk, dugunk, kézzel eszünk, érdekes nőket szedünk össze/érdekes nők vagyunk jó adag önismereti gonddal, és a gyerekeink legszívesebben letagadnának, de már ők is ilyenek.

A tévé a hibás.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr351565910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.12.01. 11:46:40

"Ha fel vagy háborodva, miért? Ha nem illik rád az ing, vagy nevess rajta, vagy ne nézd."

Erről eszembe jut egy vicc:
-Anyúúú, anyúúúúúú! Basznak a kutyák!
-Akkor ne nézz oda.
-De fááááááááj!

Ezek az "emberek" szavazati joggal rendelkeznek. Méghozzá éppen annyival mint én. Engem nem érdekelne, mivel b@sszák el az életemet, de ez a csőcselék már zsinórban másodszor szavazta meg az mszp-t. Úgyhogy igenis zavar a néphülyítés!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.12.01. 11:56:54

@TaTa86.:
ahogy a tibi mondta: minden rádió sláger rádió. ilyen a nép, ilyet akar. cseréljük le.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.12.01. 14:01:33

@bs395: Lecserélni is fölösleges, a többi sem jobb. XD
Nekem már az elég lenne, ha magyarok mostnák az agyát...
Vagy, ha nem szavaznának.

magyar-magyar szótár 2009.12.02. 05:30:50

Én Benkőt diogyenesi figurának tartom.Hülyét csinál mindenkiből, igazi künikósz

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.02. 12:30:41

"Ha nem illik rád az ing, vagy nevess rajta, vagy ne nézd. Ha viszont illik, és nézed, és fel vagy háborodva, akkor min vagy felháborodva?"

Ezt én sem szoktam érteni. Például én semmi ilyesféle műsort nem nézek, mert valószínűleg nem tetszene. Szerencsére (egyelőre még) senki sem fog pisztolyt rám, hogy megnézzem.

OFF

Valamiért nem tudom beengedni a kommenteket a blogomban. Remélem, csak pillanatnyi üzemzavar. Sorry.

ON
süti beállítások módosítása