Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Alulírott

2009. szeptember 17. - bs395

Ön állami cég vezetője? Nem bízik a beosztottjaiban, és/vagy komplett idiótának nézi őket? Bárcsak kirakhatná mindet, de erős az ellenszél, úgyhogy kénytelen továbbra is dolgoztatni őkelméket? Szeretné, ha legalább ordas nagy baromságokat nem csinálnának a következő pár hónapban, amíg menedzserszerződésük ki nem telik? Segítünk!

Mi itt a killtheradicalnál mindig is szívünkön viseltük a köz szolgálatát, ezért puszta hazafiságból elkészítettünk egy állami cégvezető képzési és tesztprogramot, amelynek a demóját ezennel nyilvánosságra hozzuk.

1. Ön, mint állami/önkormányzati tulajdonú cég vezető beosztású alkalmazottja, tisztában van-e büntetőjogi felelősségével?
a., Igen.
b., Nem.
c., Nem tudom.
d., Olyanom nekem nincs.

2. Ön, mint állami/önkormányzati tulajdonú cég vezető beosztású alkalmazottja, tisztában van-e a hatályos munkajogi szabályokkal?
a., Igen.
b., Nem.
c., Nem tudom.
d., Van menedzserszerződésem.

3. Ön, mint állami/önkormányzati tulajdonú cég vezető beosztású alkalmazottja, tisztában van-e a cégjegyzés fogalmával?
a., Igen.
b., Nem.
c., Nem tudom.
d., Ezt az Eleonóra szokta intézni.

3. Ön, mint állami/önkormányzati tulajdonú cég vezető beosztású alkalmazottja, tisztában van-e a képzés végén kitöltendő teszt lehetséges következményeivel?
a., Igen.
b., Nem.
c., Nem tudom.
d., Megvannak a válaszok.

4. Ön, mint állami/önkormányzati tulajdonú cég vezető beosztású alkalmazottja, szégyennek érezné-e, ha aláírási jogát megvonnák, ám azonos munkakörben tovább foglalkoztatnák?
a., Igen.
b., Nem.
c., Nem tudom.
d., A kocsi marad?

Megoldó kulcs:

Kettő vagy több „a” válasz: ön tökéletesen alkalmatlan a pozíciójára, bármi is legyen az.

Kettő vagy több „b” válasz: és melyik új liberális pártban tervezi folytatni a karrierjét?

Kettő vagy több „c” válasz: nyugalom, ez még nem a tárgyalás.

Kettő vagy több „d” válasz: na de Kocsis úr…

* * *

A KTR 2007 BT. az ön megbízható offshore hátterű partnere a vezetői továbbképzés terén! Küldje el 5 millió forint alatti , vagy meghívásos közbeszerzésre vonatkozó ajánlatát még ma, és extra jutalékkal kedveskedünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr61387599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.09.17. 15:53:41

LOL
Nekem attól ment fel a vérnyomásom, de kurvára, amikor a cusi perében tanúskodtak a rohadék maszopos potentátok, hogy márpedig ők úgy tudják, jelöltenként egy millát költöttek és punktum. Hogy szarná magát össze mind, de nyilvánosan....

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.09.18. 09:05:11

@bs395: Tizenkét év szigorított memóriakezelési ápolásra ítélem. Szállást, ruházatot, élelmet biztosítunk!
süti beállítások módosítása