Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Vizibusz

2009. szeptember 14. - bs395

„Volt, aki azt mázolta saját készítésű transzparensére, hogy Obama a szocializmus felé akarja vezetni az Egyesült Államokat.”
- Washington, 2009.09.13

„Ebben a reménytelen szituban a legjobb, ha gyorsan valami importáru után néz a magyar baloldal. […] Ha pedig majmolás, akkor az első keresőszó nyilván Obama."
- Tóta W. Árpád, 2009.09.01.

„Népegészségügyi tényekre, adatokra, trendekre épített egészségügyi politika mellett érvel az egész világ, ezt úgy hívják, hogy evidence based health policy. […] Magyarországnak is ebbe az irányba kell építkeznie, persze ez a járulékfizetésen alapuló kötelező általános egészségbiztosítási rendszerre vonatkozik.”
- Mikola István, 2009.08.18.

És még időben visszafele is milyen szépen kiadja, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr451380275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.09.14. 07:59:40

a reddit.com egész tegnap azon a tüntetésen pörgött, voltak képek, azért ott sincs hiány idiótákból. obama = hitler. mert marxista.

mi?

magyar-magyar szótár 2009.09.14. 09:24:26

Hát csúnya tökönrúgás euz a keep west-es jógyerekeknek, mert a "többiztosítós rendszer"-re pont az az amerika volt a jópéldájuk, ahol a Hős Fiait államoikórházban látogató szenátusi delegáció a Nemzeth Fijajyt csótányok és patkányok közt retekben találta.

Ez az egész tótawériánus keep west aztán tele van ilyenekkel, teszemazt a mi buzifelvonulásunkat az 1962-es buzifelvinulásokkal KÉNE ám összevetni.

Nálunk pl a karneválos tarka felvonulásnak nem sok hagyománya van.
Toleránsnak pedig nem egyenletesen, hanem politikai segek partjamentében kell lenni.
Lásd: hogyan estek neki Winkler Róbert jógyerekújságírónak, amikor merészelte nem fikázni a traktorfelvonulást (Para K vidijó)

magyar-magyar szótár 2009.09.14. 09:26:37

@Demo: Goebbels példaképe Sztalin volt... namost akkora távolságról elkülönböztetni a bolsevikot a maerxistától nehéz, amikor 70 évig dörgték nekik a jaskolában, hogy a marxisták a marxisták, a marxisták
Bibíí, mi ám már tudjuk, hogy az, amit marxizmusnak nevezünk, Marx Összesműveinek 5%-a. De az amcsik (a köznép) még nem sejti ezt.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.09.14. 11:17:26

@magyar-magyar szótár:

Meg Marxot is a marxizmustól. Mert a kettő sem ugyanaz. Legalább háromszoros áttételű lebutítási folyamatról van szó. (Mondom ezt úgy, hogy igazából egyáltalán nem ismerem Marxot én sem. De én legalább hozzáfűzöm: sajnos.)

Vidéki 2009.09.14. 11:47:12

„Volt, aki azt mázolta saját készítésű transzparensére, hogy Obama a szocializmus felé akarja vezetni az Egyesült Államokat.”

Azért mégsem lehet annyira tökéletes az USA mostani egészségügyi rendszere, ha sok befolyásos (és nem hülye) ember szükségesnek tartja, hogy terjesszék ki arra a csaknem ötven millió emberre is akik nem bírják megfizetni.

(Nincs ingyenebéd!)

Sokan érdekeltek abban, hogy minden változatlanul maradjon, ezért kígyót-békát kiabálnak az elnökre és mindazokra, akik változtatni akarnak.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.09.14. 15:57:20

@magyar-magyar szótár:

Megesik az ilyen, csak az amerikai plebsben a hidegháborúban berögzült reflexek járnak most csúcsra, mert a fáxnyúz is jól megaszondja, hovatovább mégsem niggerezhetik le, mert azt nyilvánosan nem lehet.

Úgyhogy marad ez a sárzsonglőrködés. Meg hogy czárnak hívják, mert az is ruszki, az meg mind kummunista.

Jonas-R 2009.09.14. 20:58:02

Aztán pesze lehet is belőle valami, és végre építhetjük tovább a szocializmust, de azért kis számolgatás után az jön ki, hogy az éves egészségügyi hozzájárulásom cirka 27 embernek adja az átlagos éves egészségügyi költségeit. Tudom, relativ jól keresek, de akkor is. 10-et bevállalok, meg 15öt is, és felreértés ne essék mindezt nem azért mondom, mert többet akarok keresni. (ami igaz, de itt most lenyegtelen, azt a pénzt soha nem láttam)

És mégcsak nemis nemzetieskedek-magyarkodok, pedig úgy érzem innentől senkinek rossz szava nem lehet a magyarságommal kapcsolatban. Még ha azt is mondom Jehova.

Egy dolog:
a TB kassza havi teljesítése 100Mrd körül mozog. Ez azt jelenti, hogy havonta fejenként kb 10e forint. (teszem hozzá lyukas, de ugyanakor leng is, és vélelmezhető hogy növekvő a demográfiai változások miatt. Bár furcsa mód a kedvezőbb demográfiai változások is növelnék a lyukat az első évtizedben.)

Ez egyben azt is jelentené, hogy alanyi alapú befizetésből fejenként 3000 forintból lehetne megteremteni a TB kassza teljes teljesítésének (tehát nem számítom az átcsoportosításokat, ezért is vettem a teljesítését és nem a bevételét) meg lehetne oldani a lyukat (kb. átlag 10%) plusz képződne többlet (5-10% attól függ kit veszek bele a kalapba) akár legyen differenciált, de biztosan legyen alanyi alapú, havonta, sárgacsekken ha kell. Botrányosnak tartom, hogy százezreket fizetek más multik adókedvezményéért, illetve a sok ingyenélő miatt (akik talán szarabbul élnek nálam, és kívánom, hogy jobban éljenek, de kicsit jobban élni, vagy nekem rosszabbul értelmezhetetlen változás a kevés TB-t fizetek és a nulla TB-t fizetekhez képest) mikozben havi 20 ezerból, olyan biztosítást kötök, hogy a fogamat is aranyból csinálják meg, és naponta nagycsöcsű ápolónők szerződés szerint 1 órát igazgatják a vázában a friss virágot a kórházi szobámban, ha neadjisten, és mindezt megteszik akárhol európában (kivéve ha sziklamászol :) )..

ugyanakkor hamár sziklamászás, röhejes, hogy ugyanez a TB kassza, ha véletlenül egy 5ös vagy nehezebb sziklafalról lepottyanás után ellátni kényszerül (1es szint az sziklás lejtő, séta, 5-öst egy nem végtelenül béna 2-3 hónap után vagy akár azonnal is röhögve mászik meg) akkor azt ki akarja fizetettni, és évi 50!!!! euróért cserébe az osztrák alpinista klubb ki is fizeti a magyar TB-nek, sőt indít utánad expedíciót ha elvesznék, kb 3x annyi mentőhelikopterük van mint a magyar légimentőknek összesen, valamint egy csomó hegyi kulcsosházba kedvezményt ad, tehát 2-3 túrával megtérül.

Na akkor most tényleg csak az én pulzusum emelkedik ha az egészségügy úgy amblokk szóbakerül?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.14. 22:54:33

@Demo:
a mozgalom elején az SA rendesen marxista volt, a forradalom második szakaszát készítette elő, hogy belőlük legyen a birodalmi hadsereg, aztán a forradalom nevében meghódíthassák a világot (vö. világforradalom).
csak meg lettek késelve.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.14. 22:55:52

@Vidéki:
lenne értelme a kockázatközösségnek - mert egy ország a közös kasszával tulképp az -, csak rendezni kéne a jogviszonyokat, meg a kifizetések ellenőrzését.
esetleg rendet vágni az árak között, de csak ha nagyon ráérünk.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.14. 22:57:39

@Jonas-R:
az szja-m több, mint 12-szerese az országos harmadik városom átlagszja-nak, közbe se plazmatévé, se nagy autó, se nyaraló vagy kertesház medencével.
elcome to the club :-)
süti beállítások módosítása