Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Mennyi harmad?

2009. június 22. - bs395

"A parlamenti frakció tevékenységéről beszámoló Navracsics Tibor nagy ovációval kísért kijelentése szerint ma már nem arról folyik a vita, hogy a Fidesz győzhet-e a választáson, hanem arról, hogy kétharmados, vagy háromnegyedes többsége lesz."

"Orbán Viktor nem készül kétharmados győzelemre az országgyűlési választásokon, de ha mégis megszerzik, nem fog félreugrani."

"Szijjártó Péter szerint a brutális megszorítások nyomán csökken az emberek kereste, a munkahelyek száma, és ennek ellenére nő a költségvetési hiány, az államadósság; vagyis az MSZP-kormány brutális megszorító intézkedései teljesen feleslegesek és értelmetlenek voltak. Hangsúlyozta: növekedésre és a fogyasztás támogatására volna szükség. "

"Orbán Viktor azt mondta, hogy az IMF-fel kötendő új megállapodás céljai között szerepel a foglalkoztatás növelése, a gazdaság élénkítése, továbbá az euró bevezetése, mivel "az a magyar pénzügyi rendszer végső stabilizáló tényezője" lesz."

Következetesség, hitelesség.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr221200211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fogatlan_provokátor 2009.06.22. 10:20:02

Csöbörből vödörbe jutunk, hiába takarodnak el a szocialisták meg a liberálisok..

Ixos 2009.06.24. 18:51:25

Rettegjetek, jönnek!!!! :D

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.06.24. 21:00:24

@Nubek:
jelentem a bőrönd kész, a bunker meg tele babkonzervvel (ha olyan hirtelen lenne a váltás, hogy nem jutnék el a bőröndig).
persze ha addig lecsuknak gyűlöletbeszédért, akkor storno.
süti beállítások módosítása