Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Találd meg!

2009. április 16. - bs395

Találd meg a különbséget a két kép között!

Nem megy? Hát az elsőn még Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök, a másodikon meg Bajnai Gordon!

Egy ideig most csak figyelemelterelésből lesz szó euróbevezetésről - de arról nem, hogy hogyan lenne az jó nekünk - vagy állami cégvezetők fizetéséről. Ez utóbbi a kedvencem: a kádertemetők és pénznyelők élére kinevezett barátok és üzletfelek (párttársak inklúzív) eddig X pénzért (X a magyar átlagbérhez képest tart a végtelenbe) végeztek értékelhetetlen munkát, most pedig X-15%-ért ugyanazok az emberek milyen munkát is fognak csinálni?

De legalább jól hangzik: nézzétek, kedves nép, mink mekkorát spórolunk magunkon, hát megvágtuk a Béla fizetését is! (közben meg ugyanaz a túlszámlázó cég végzi el a járművek takarítását, ugyanannyi ember maradt, akik csak a bérjegyzéken szerepelnek, mert valakinek a valakijei, stb.) Ráadásul - mint az állami cégvezetők fizetésmegvonása is remekül szemlélteti - nem lesz semmiféle hosszú távú stratégia alapjainak a lefektetése. A csatlakozás indulása minimum egy évet késik, addig csak rombolás lesz, visszaállunk alapjáratra, úgy 7-8 évvel ezelőttre.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr871067950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.04.16. 08:59:58

Gyurcsány egy olyan spekuláns csoport képvisletében kerül Néptáncos Iván Bácsi súlyos megvezetésével- hatalomba, akik a reformok és az euro-bevezetés elodázásában érdekeltek. van ugyanis az euroövezethez tartozásnak egy olyan következménye, amiről nálunk nem illik beszélni: A cégek átláthatósága. A kettősvalutarendszer felszámolása (mert eurónkívüli eus-tagállamban is azért az euro másodlagosvaluta-szerepet kap, ha akarják, ha nem...) Éppenséggel ez a kettősvalutarendszer kedvez ezeknek a spekulalistáknak. A forint-ellenes spekulációkban egy öt percnél régebbi keletű hír már nem érték, tehát a spekulánsnak minél jobb kapcsolatokkal kell rendelkeznie.

Namost a reformokat föl lehet tartani retrográdként hátulról, a farkába kaszkodva. Vagy úgy, hogfy az ember az élére áll s lecövekel.

Kevés olyan pontja van a "reformok"-najk, ahol le lehet leplezni a nemakarást, de éppenséggel a "TB-refómmocska" az, a nyomorult egyetlen-egy-ke kis ötletkéjévek, ami már 2007. június 25-én megbukott. Megbukott, de azért várták a mesebeli királyfit, aki bekapja a nagy lompossat. Végig az a duma ment, hogy a "magánbiztosítók 500 milliárdja.. Hát ugye, ma már tudjuk, hogy picsafüst lett vóna az az ötszázmilliárdocska... És arra se sikerült rácuppantani egy nyomorult "magánbiztosítót sem.."
Önmagában lekommostól, kampányostól, aztán a hát biztosító megszervezése, a megfelelő emberek állásbnaültetése,, majd most a régiós eü-hálózatba való kiszervezésük (ha már ugye, állást ígértek nekik..)
Kedves bs395, csak ez az egyetlenegyke-kis szálacska súlyos tízmilliárdokba került.

Ahhoz képest, hogy Gyurcsány politikai-taktikai távokban is A,B,C D és E, F meg G terveket is kidolgoztatott...

AdamT · http://durva.blog.hu 2009.04.16. 09:49:22

@bs395:
Előre is bocs, hogy linkelek, de nagyjából erről írtam én is, csak egy kicsit messzebről közelítve. Röviden az a lényeg, hogy Nagy Ferónak szerintem tökéletesen igaza volt: "Azért szar ez az egész világ, mert ti emberek szarok vagytok!".

Totál igaz amit írsz, gyökeres változás nem lesz. Gyökeres változáshoz a gyökereknek kéne eltűnni, de azok nem fognak.

durva.blog.hu/2009/04/15/a_turul_nepenek_talalkozasa_a

Czelder Orbán 2009.04.17. 17:55:12

Visszamegyünk 20 évvel ezelőttre. :-(

És megint kik a hibásak? A gazdagok (imperialisták), a bankok (kapitalisták, zsidók) és persze a gonosz Nyugat Amerikával az élén.
Ja, és új lózungként hamarosan elterjed a 'szemét EU, lépjünk ki' TGM-es fordulat is, mivel a _szemét EU_ nem ad pénzt.
Ugye, milyen szemét?!

Állatkert, komolyan. Még a probléma gyökerét sem képesek még csak saccra sem belőni.

Egyébként tetszik az illusztrációd. Talán csak annyi a különbség, hogy most majd felgyorsul az örvénylés és jövőre már nem tudom, hol a faszban leszünk.

magyar-magyar szótár 2009.04.20. 16:10:45

@Czelder Orbán: Hát még az, hogy a 5tőkések buktáztak az 'álságon (muchaha & dojó) ám a spekuláns tőke láthatatlan kateg, nem tőkepénz, hanem valami más (Marxék még utopizálni sem tudták.. kapitalista utópát nem kókányoltak) nem tőkepénz.. hanem valami műás, mindenestere a spekulalista nem foglalkoztat (nem zsákmányol ki)
A tőkések mind betépve (lássd Demján őrjöngését a Nemzeti CSúcson) ugyebár, ők milliárdokat buktáztak, tessen a dógozóknak, parasztoknak és mosmább a póletárrokknak is fizetni.
A spekuláns meg ááártatlan szemecskékkel pillog és 1Ft-ért mimiszterelnököset játszik. (Mert egy sms-sel 10milliót motoroskaszál, mondjuk egy kamatvágás-info -n)
süti beállítások módosítása