Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Ismeretlen személyek

2008. november 27. - bs395

Autista punk szám régről. Utánérzésre kicsit olyan, mintha a telefonkönyv felolvasást - ami tulajdonképp nem más, mint egy regény, ami mindenkiről szól - vegyítenénk a társadalmi szabadverssel. A zene fölött pörgő slide show-t én szedtem ki, mert szar, de ha rákattintasz, meg tudod nézni a Youtube-on (hol máshol), szerintem elfogult és balos. De a zene meg a szöveg bejön, az utóbbi a néhol esetlen ellenpontozás miatt, ami vagy megvalósul egy soron belül, vagy kettő kell hozzá, vagy várjuk, de nem jön. A kedvenc a "closet idealists - baldheaded realists" páros. Találós kérdés: ha kopasz vagyok, akkor melyik lehetek? A "cleaners of lavatories - the old and their memories" páros meg durván üt, és fájdalmasan.

Tovább

30 méter sprint

Azon emelkedjünk felül, hogy mi a szájbavert rossebet keresett a lengyel államfő 30 méterre a Dél-Oszét határtól, éjszaka, grúz kollegájával. Nem hivatalosan mind a ketten persona non grata-k az oroszoknál, egyiküket meg a legtöbb oszét saját kezűleg venné legszívesebben kezelésbe. Erre odamennek egy olyan vidékre sajtófotózni, ahol klánok meg hadurak uralják a vidéket az oroszok névleges fennhatósága és egy maffiózó (ti. a dél-oszét "elnök") jutaléka alatt. Obama se piknikezik Kabulban, meg nem hívja meg Sárközy-t kutyát sétáltatni Bagdad mellé!

Tovább

Laza délután

Egy csilli-villi játék 10-13 forint körül mozog. Azon essünk túl, hogy bugos-e (az). Azon viszont baszki ne, hogy milyen hangulatot raknak alá, meg mennyi időre tud lekötni! Visszagubóztam ugye bepótolni, amit eddig kihagytam - legalábbis azt hittem, hogy. Van egy nem hivatalos lista, amiben el kell verni a gépet, különben elszemtelenedik. Ebbe botor módon belevettem olyan nagyformátumú játékok folytatásait, mint a MOHA vagy a COD. Hiba is, meg nem is.

Szépnek szépek, de egyesek szerint Kelemen Anna is az, de még szerintük se feltétlen éri meg a pénzét. Beleölnek rengeteg időt és pénzt, aztán 3-4 óra alatt ki lehet végezni. Persze, ott van a többjátékos üzemmód, de a szabad szerverek tele vannak noobokkal, meg barmokkal, akiket az szórakoztat, ha mások szórakozását elronthatják. A klánozás meg időigényes, és különben is, multit olyanokkal jó játszani, akikhez meccs alatt odamehetsz, és tarkón vághatod a billentyűzettel. Az megtanítja a campert a tisztességre.

Tovább
süti beállítások módosítása