Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Köszi Tomi!

2008. április 12. - bs395

Előszóban annyit, hogy Tomcat egy kiemelkedően intelligens ember. Régen imádtam, amit csinált, mert humoros volt, és eszesen provokatív. Aztán jött egy számomra érthetetlen váltás.
Tomcattel vitatkozni kicsit olyan, mint egy krokodillal versenyt úszni: a te célod az, hogy célba érjél, ő meg csak szimplán a víz alá szeretne lehúzni.

A fejlemények dióhéjban:

Bement egy lány egy jegyirodába. Ez alapján lehetne egy Woody Alain (helyett Woody Allan, bocs) film is, de nem, mert ez a lány a Hungarica koncertjére szeretett volna jegyet venni. Itt két szálra ágazik a történet, a valóság fikcióba vész:
- A lány szerint megszólták őt, hogy hallgathat ilyen zenét, és nem voltak hajlandó kiszolgálni, és sértő szavakat vágtak a fejéhez, majd kitessékelték. Ő ezt aztán megírta mindenféle portáloknak, hogy őt nem szolgálták ki, mert magyar.
- Az iroda szerint annyi volt csak a gond, hogy nem tudták az eladók fejből, hogy mi is az a Hungarica, amin a lány megsértődött, majd a plusz jegykiállítási díjat is nehezményezte, beírt a panaszkönyvbe, és jegy nélkül távozott. Majd megírta mindenféle portáloknak, hogy őt nem szolgálták ki, mert magyar.

Be is indult a nagy védd a magyart mozgalom, molotov-koktélt dobott valaki az üzletre. Nem tudni ki.

Aztán jött Tomcat ("a magyar szélsőjobb Kiszel Tündéje"), és flash mobot szervezett a bolt ellen, hogy majd a nagy semmiből, sokan és meglepetésszerűen megjelennek a boltban, és magyar érzelmű együttesek koncertjére fognak jegyet venni. Húha.

A kerület Fideszes képviselője ellentüntetést szervezett, az ellentüntetők (pár százan) nem engedték oda a bolthoz a flash mobot (30-40 fő). A társaság mindkét oldalon vegyes volt, bár a flash mobban inkább dívott a bakancs-kapucnis póló, ami könnyen átfedést mutat egyes kirekesztő csoportokkal, mondhatni a nácizmussal rokon ideológiát vallók szokásos viseletével, de semmi gond, az átfedések és összemosások korát éljük, hogy lehessen mutogatni, meg elbújni, félremagyarázni meg kimagyarázni, kinek-kinek érdekei szerint. Erről még később.

A rendőrség hagyta a tüntető csoportokat egymást megérinteni, kiabálni, aztán paródiába illő, oszlatást imitáló sasszét bemutatva hazaküldött mindenkit.

Aztán megint megdobták a boltot, az elkövetőket elfogták. Miért van az, hogy a magyar érzelmű emberek valahogy mindig azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy valamit felgyújtanak, összetörnek, artikulálatlanul üvöltve utálnak?

Aztán jött az kontra flash mob ala Reakció, meg a nagyobb, szebb, jobb, vágatlan újbóli flash mob ala Tomcat, meg az ellentüntetés, na kivel? Hát Gyurcsány Ferencel! Pár kérdés:
- a miniszterelnöknek nincs jobb dolga? merthogy ezt a tüntetőktől is meg szokás kérdezni.
- nem gondolja, hogy mint megosztó személyiség, igazából azzal segít bárkinek is, ha nem áll melléje?

Meg is lett a pár ezres gyurcsánytakarodj, vegyülve mindenki mindenkivel, náci a nem nácival.
Az arra hajlamosak meg is fogják majd írni, hogy több, mint 2000 náci gyűlt össze, pedig ez nyilvánvaló hazugság.
Az arra hajlamosak gyurcsánytakarodjoznak majd megint pár tartalmasat.
Az arra még inkább hajlamosak zsidóznak is mellé.
Az arra igazán hajlamosak pedig majd kitalálják, hogy rendelésre történt az egész, Tomcat Gyurcsány fizetett embere, a magyar érzelműek közé provokátorok szivárogtak (ők dobták a tojást, lengették a Fideszes zászlót, meg a koszorút), és igazából mindenki húzzon el innen, aki nekik nem tetszik.

Aztán volt némi kergetőzés, de eleredt az eső, meg késő is volt, úgyhogy Róma nem égett le.
Tomcatet előállították épp egy rabomobilban, majd megint szabadon engedik.
Az adónkból megint értelmes célra ment el pár milla, na bumm.

Én csak a következőt szeretném hozzátenni: értem én, hogy cirkusz, meg hogy műsor, de hol tudok átkapcsolni?
És a jegy árát ki fizeti vissza?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr23421851

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2008.04.12. 10:30:39

Hová tűnt Bayer Zsolt? ITT VAN!!!Teljesen ledöbbentünk, amikor a mai demonstrációkon készült képeket átböngészve az egyiken felfedeztük BAYER ZSOLTOT. Igen, jól hallották/olvasták, AZT a Bayer Zsoltot! Nemrégiben még azt írta, hogy a zsidók léte indokolj…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pacagánycsök 2008.04.12. 09:17:42

nah ez a baj ocsisajt.
h csak cirkusz, musor, dobald csak a popcornt

carrey 2008.04.12. 09:23:04

Olyan nem volt, hogy a molotovos történteket tomket túl enyhének itélte, és valami olyasmit mondott, hogy nem tanultak a zsidók? vagy azt csak álmodtam?

freddie 2008.04.12. 09:26:50

Jó lesz az Woody Allen -nek is.

dimitrij 2008.04.12. 09:32:06

jók az ilyen összeesküvés elméletek, valóban életszerű, hogy az egész hajcihő mögött Tomcat, mint a titkosszolágat embere, strómanja áll... ki a faszom veszi ezt komolyan? a böszme Feri meg jobban tette volna, ha nem ott domborít, hanem a gazdaság gondjain dolgozik...

dimitrij 2008.04.12. 09:32:46

Alain a Delon, nem a Woody, nem? :)

Rá Dios 2008.04.12. 09:41:51

Tudom, ez egy mellékszál, de jegykiállítási díj van, létezik, ha nem akarom megfizetni, menjek jegyért ahova akarok. Tudtommal ezt nem csak magyaroknak számítják fel, mert az internetes rendelésnél az iroda nem tudhatja, magyar vagyok-e?
Hacsak nem az IP cím alapján. (Mint a személyi számnál: 1-es férfi, 2-es nő, 3-as delfin, stb,)

Pipas 2008.04.12. 09:42:20

Azt, hogy te milyen buta is vagy, elég gyorsan le lehet szűrni ebből az írásból. Na de a Tomcat-ra azt mondani, hogy "kiemelkedően intelligen"?!

dimitrij 2008.04.12. 09:45:01

Pipas 2008.04.12. 09:42:20
"Na de a Tomcat-ra azt mondani, hogy "kiemelkedően intelligen"?! "


vakok között fészemű a király. :)

Pepe 2008.04.12. 09:53:17

Pipas, dimitrij meg a többi okosf@sz!

Inteligens, csak provokatív és sajnos egyre szélsőségesebb. Utálja a cigányokat, és a zsidók világuralmára törését. Kb., ennyi.

Te mit teszel hogy ne lepje el az országot a szenny, ill. hogy kordában legyen tartva a humán trutymó? MONDD, te mit teszel?!

Nem mondom hogy ő jól csinálja amit csinál, de hogy te a TV bámulásán és blogokba fikázáson kívül semmit sem teszel, az tuti.

quaso 2008.04.12. 09:57:25

Én TÉNYLEG utálom az összeesküvés elméleteket, de itt arra kell gondolnom. Vagy hát tényleg ennyire hülyék ezek a - nem is tudom, minek nevezzem őket - megvan: Magyarok.

Hát annak a sz@r-szemét-zsidó jegyirodának az az érdeke, hogy ELADJON!!! Bármire! Ha van eladó jegy AKÁRMIRE, akkor el fogja neked adni. Ja, hogy ezért kér egy-két száz forint jutalékot...? Az előbb megbeszéltük: zsidók! Mit vársz tőlük? :-)

Pipas 2008.04.12. 09:57:49

Ja, fostalicska! És egyébként is: Én vagyok Brian! (persze nem alain brian, hanem brian allen)

states 2008.04.12. 10:04:28

Tomcatnél, Gyurcsánynál talán csak a magyar rendőrség szánalmasabb, az utóbbira nem vonatkozik a 72 órával előbb történő bejelntés a tüntetésre vonatkozóan, a Tomcat-re igen. Magyar demokrácia, kivcsi, savanyú, de a miénk...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.04.12. 10:05:01

dmitrij, én néha elmerengek ezen: ha nem baj! (mármint a prvokáció lehetőségén).
Aki pl. a Reichstag felgyújtásakor összeesküvésben gondolkodott az üldözési mániás volt?

Pipas 2008.04.12. 10:08:50

Pepe: te is hülye vagy, de mindegy.

Én egyébként példul azt tettem, hogy kábé tizenöt évig fingér-hugyér dolgoztam egy magyar felsőoktatási intézetbe és megpróbáltam is ilyen egyszerű embereket tanítani.

Viszont haszna is volt: találkoztam néhány tényleg "kiemelkedően intelligens" emberrel úgyhogy meg tudom különböztetni őket a egyszerű középszerű emberektől.

Ja, és LEGALÁBB tíz éve nem néztem tévét!

re:states 2008.04.12. 10:09:18

States mivel tomcatéknél már mérlegelték, hogy engedhető-e egy tüntetés így az ellentüntetés, ami kb ugyan oda szólt, megvizsgálásához már nem kellet 72óra, gyakorlatilag tomcat bejelentette egyet ami a második bejelentéssel csak ketté lett osztva.

Norbi5 2008.04.12. 10:09:33

quaso

Menj már el légyszíves társadalmi munkában (gy.k.: ingyen) dolgozni egy jegyirodába, nehogy jutalékot kelljen fizetni az eladások után! Ehh...

Moha 2008.04.12. 10:10:13

Ha az az erdekuk, hogy minel tobb jegyet eladjanak, akkor nem mindegy, ki veszi meg? Es honnan latszik, hogy ki a magyar? En a borzasztoan pontos megfigyelesi kepessegemmel nem tudom megallapitani, ki zsido meg ki nem. (leszamitva a szakalt es a kalapot)

Juzzie 2008.04.12. 10:13:19

Sziasztok. Nem értek teljesen egyet a blog írójával. Rossz a témakeresés. Szerintem Tomcat személyénél sokkal többet mond az, hogy miért nem lőtte hallomra könnygázzal, gumilövedékkel a rendőrség az illegálisan gyülekező "antifasisztákat". Bár azt sem értem, hogy az antifasiszták miért és mit kerestek ott. Fasiszták nem voltak sehol. Nem láttam senkit Benito Mussolini pólóban feszíteni. Ha rasszista ellenes tömeg gyűlt volna össze, akkor gondolom a jegyiroda vezetőjének, alkalmazottjának cselekedete ellen gyűtek ott össze? Nem adtak jegyet Magyarországon egy magyar lánynak. Ja persze, hiszen Új-Zsélandon van ez a bolt. Ott olyan emberek laknak, akik sábeszben odakiáltják a magyarnak, hogy: "kihaló faj vagytok". Akkor ki is a rasszista? Így már teljesen tiszta, hogy kinek lehet itt igaza!

Netuddki. 2008.04.12. 10:15:45

Kijafszom ez a Polgár Tamás?
Csak nem a Polgár Jenő rokona?

jacks_colon (törölt) 2008.04.12. 10:19:36

Csókolom, azt szeretném csak kérdezni, hogy ha én pénz fejében munkát végzek, akkor zsidó-e vagyok én is-e? Köszönöm szépen, csókolom!

medwe 2008.04.12. 10:20:51

Olyan kis kislányos az írás, látszik is, hogy kevés normális nő politikus van. A Tamáskával kapcsolatban annyit, hogy manapság a "liberális demokrácia" korában annak a véleményére figyelnek oda, aki csinál magának hátszelet.

Arra senki nem figyel, hogy mi a véleménye Tamáskának, pediglen akad. Érdemes elgondolkozni azon, hogy hol, és miként mutatja meg a magyar állam alapvető gyengeségeít, hibáit.

Netuddki. 2008.04.12. 10:21:48

Juzzie 2008.04.12. 10:13:19
Az a bajod neked, meg a többi kis köcsögnek, hogy többnek képzelitek magatokat a másik embernél.
Nem, nem vagytok rasszisták, csak annyi eszetek van, hogy a divat szerinti rigmusokat szajkózzátok.
Mégcsak sokan sem vagytok, csak állandóan sipítoztok.

A boltos eset meg szót sem érdemel. Hány és hány olyan bolt van ahol hülye az eladó. Ezekkel van tele a homár. Ezt az esetet is csak egypár f.szfej fújta föl.

Aki meg más boltját fölgyújtja, vagy megrongálja az bűnöz és le kell csukni. Azt is aki helyesli, mint fölbújtót. Mindjárt rend lenne ebben a q. országban.

nix 2008.04.12. 10:25:28

Szerintem meg a jegyiroda szervezte az egészet, mert rosszul ment a bolt (én pl eddig nem tudtam, h a Hollánban van egy jegyiroda, pedig sokat járok arra)... :)

Póóógár Tomkettel meg az a baj, hogy *tényleg* lehetett szeretni, amíg csak a C64-es scene-ől meg a hadászatiérdekességekről, meg a faji, világnézeti és egyéb hovatartozásuk nélkül is hülye droidokról írt. Ja, meg volt pár viccesebb pólója is. Azt sosem értettem, hogy miért bolondult meg, bár fura módon kb akkor, amikor összejöttek Athinával :)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.12. 10:29:32

korrekt.
mint általában.

Pipas 2008.04.12. 10:30:24

Mondjuk azt sem tudom, hogy a Furcsány Gyerenc mi a fenét keresett a tüntetésen, mikor ő komcsi, amiről meg tudjuk, hogy éppen ugyanaz mint a fasizmus.

Ráadásul meg Izrael a legfasisztább állam a világon, a bibsik meg tüntetnek az elnyomás ellen Budapesten?!

De most tényleg: akkor jól értem, hogy a multimillárdos kommunista meg nem választott kisebbségi miniszterelnök ferike illegális tüntetésen vett részt a német antináci elvtársával? Wow!

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.04.12. 10:30:58

Összességében pillanatnyilag a következő kezd bennem megfogalmazódni:

Ez súgja a média:
- tolerálni kell a zsidókat, cigányokat.
- nem kell tolerálni a magyarokat

Magyarország a magyaroké, a többi nép a magyarok kegyéből és jóindulatából lehet csak itt, azaz a magyarok döntenek. Elvileg ez lenne így logikus, még ha nem is eukonform.

Fasiszta lennék? azzáválnék? Kérdések kavarognak bennem.
Valószínűleg az a válasz, hogy nem népenként, hanem egyénenként kell megítélni az embereket hovatartozástól függetlenül.


Egyébként nagyszámba éltek errefelé görögök is úgytudom, még kisebbségi önkormányzati választáson is indultak. Érdekes, velük nincs probléma.

nemértem 2008.04.12. 10:36:35

Nem lehet zsidó a boltos. Számolj csak utánna! kétezer nemfasiszta jegyet vett volna, az 200e forint a bevétel a 100 forintos felárból! Kihagyta volna egy jó kereskedő? :-)

itt van · http://www.youtube.com/watch?v=foM_CTOxvZQ 2008.04.12. 10:37:23


Itt van valami amiről a Zsindex és a tübbi hazug, propaganda média nem ír, hogy a rendőrök úgy szólitották fel a tömeget hogy oszoljanak, hogy közben körbezárják őket. Gyurcsi bácsi elintézte. Igen megcsinálták!:)
Gratula kiszériakteltők, gratula Zsindex, gratula Feri. minek soroltam fel mikor mind 1 és ugyanaz!

www.youtube.com/watch?v=foM_CTOxvZQ

gothmog 2008.04.12. 10:38:03

"Aztán jött a csősz, és mindenkit kizavart az erdőből!"

Pipas 2008.04.12. 10:38:14

HalivudEstevez: a magyaroknak össze kellene beszélniük, lelépni az országból és külföldön kivárni azt a fél, másfél évet, amíg az ingyenélő banda éhen hal. Aztán vissza lehetne menni és akkor már nem szívná senki a vérüket.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.04.12. 10:40:26

Hmm, én a bolt második megdobásáról nem tudok.

Illetve az első felgyújtás is sanszos, ismerve a magyarok nyilai eddigi tevékenységét, meg ezt az egész hajcihőt, hogy simán nbh-s provokáció. Válság van a kormánynál, úgyhogy cirkusz kell, jól. Lett is, s felültek neki sokan.

Ami érdekes, az a fideszes polgármester, aki az első ellentüntetést szervezte. Amennyit én leszűrtem, abból annyi jön ki, hogy ő nem tudta, valójában mi is a célja a tüntetésnek, ami ellen ő most összehívta az embereket, ahogy azt sem, kik azok, akikkel szemben áll: az ő szemszögéből simán egy neonáci brancs volt, pedig azért ez a bombásokra ( illetve az ott összegyűltekre ) nem mondható el, szerintem. A dolog pikantériája, hogy jött a jólmegmondó kurucinfo, kitették az elérhetőségeit, beindult a zsidózó-gépezet, így érdemi párbeszéd kialakítása most már lassan veszett fejsze nyele, pedig az urat még a bombagyár rádióba is meghívták. A nemzeti oldal egyik része bevinné a szekrényt, a másik meg ki.

You're doing it wrooooooong. :(

KCB 2008.04.12. 10:42:48

TomCat poló boltját mikor fogják felgyújtani? Azt hiszem ez egy természetes reakció lenne...

mikor 2008.04.12. 10:46:36


Mikor lehet a magyar embereknek is annyi joguk mint a talmudistábnak? Aszt hiszem akkor nem lenne molotov koktél...

Komplikato 2008.04.12. 10:48:16

"Az arra igazán hajlamosak pedig majd kitalálják, hogy rendelésre történt az egész, Tomcat Gyurcsány fizetett embere, a magyar érzelműek közé provokátorok szivárogtak ..."

Arra "érzékenyek"? Egész reggel ez ment a Lánchíd rádióban. Felsorolták az összes embert, Budaházitól Torockai szaktársig bezárólag, hogy a nemzetbiztonságnak dolgoznak és csak a gazdasági problémákról akarják elterelni a figyelmet, mert ez az MSZP-nek többször bejött, így szabotálták előző két választást, stb.

Nyilván való persze, hogy kihasználják a dolgok fenforgását, a politikusok soha nem az erkölcsiségükről voltak híresek, de tudtommal a gazdasági problémák autómatice generálják a radikális szerveződéseket. Viszont nem tudok nagyon elképzelni olyan eseményt, ami átlagpolgárnak el tudná terelni a figyelmét a napi megélhetési problémáiról.

Érdemes végignézni egyébként összes TV csatorna híreit (rádiókat nem különben), melyik beállítotságú médium miként ferdíti "maga képére" a történteket.

Komplikato 2008.04.12. 10:51:40

States, nem is hülyeség. Jelentsük fel Gyurcsányt a spontánszerveződése miatt. Elvileg jogállamban, demokráciában élünk, nem de? ;)

Komplikato 2008.04.12. 10:54:41

"az ő szemszögéből simán egy neonáci brancs volt, pedig azért ez a bombásokra ( illetve az ott összegyűltekre ) nem mondható el, szerintem."

Bombagyáron akár 5 perc szemlélődés után ennek teljesen ellenkezőjét lehet levágni. Tomcat rádiós nyilatkozata után meg ... pfff ... ilyen hozáálláshoz szerintem pszichopatának kell lenni.

almáspihe 2008.04.12. 10:54:56

Mérnem mindjárt Woodie Alain? :D

Andor 2008.04.12. 10:56:54

A kisebbség szorul rá a toleranciára, nagyokosok.

Estevez: nemtom, fasiszta vagy-e, de messze sem állsz tőle. (Ha egy állat úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, akkor sem biztos, hogy kacsa, de azért több mint valószínű...) De nem kell rajta megsértődni, vállald fel egyenesen.

"a többi nép a magyarok kegyéből és jóindulatából lehet csak itt, azaz a magyarok döntenek."

Úristen, leír ilyet épelméjű ember?

kisi 2008.04.12. 10:58:26

Ez az impotens tomcat megint elérte a célját. Róla szól minden újság.
Eleve röhejes, hogy lehet valakinek ilyen jelentésű beceneve?:))))

Alapvetően nem rossz gyerek ám, csak a gyerekkori meg a felnőttkori flusztrációját, libidó hiányát, impotenségét látens homoszexualitását így éli meg illetve így próbál rajta felülkerekedni.
Nem sok sikerrel! Dobjunk neki össze pénzt egy jó kis agykurkászra. Talán megmenthető még.
Bár az is dobna rajta, ha szerezne magának eghy nőt. Ez amúgy a magyargárda tagjaira is érvényes. Mindenki jobban járna ha inkább élnék az életüket férfiak és nők is, és nem verbálisan basztatnának mindent és mindenkit.

workoholic · http://www.non-workoholic.blog.hu 2008.04.12. 10:58:36

"Juzzie:Ott olyan emberek laknak, akik sábeszben odakiáltják a magyarnak, hogy: "kihaló faj vagytok"."

Te normális vagy? A buta fogalomzavaraidat enyhítendő nézz utána, mit jelent pl. a sábesz szó. Tudod mit? Ezért ne vegyél könyvet a kezedbe, ha eddig sem tetted: az bizony a szombat napja. Tehát a "sábeszben" kifejezés faszság.
Ez az odakiáltósdi meg látatlanban hazugság. Menj el ahhoz, aki ezt kiszopta a kisujjából, és kérdezz rá mégegyszer, hátha elmondja, hogy nem véletlenül ápr.1.-jén mondta neked ezt.

sajnos nem 2008.04.12. 10:58:40

Az aki utasította hogy tartoztassák le Tomcat-et és barátait (GYF), nem hiszem hogy ellene bármit is tenne, az ÁVH. Hiába jelented fel úgy se lesz semmi, akinek nincs gerince azt nem lehet megfogni, elkapni, letartóztatni!

pintyőke 2008.04.12. 10:58:41

krokodilnak nevezni a disznót? sértés a disznóknak, inkább: ostoba ember?

klotild 2008.04.12. 11:03:32

En meg emlekszem, amikor tomket pubertalo nagyfiu volt, mutalo hanggal es azzal toltotte a szabadidejet, hogy az ircre jarkalt. szerzett akkor maganak egy nagy erkelyu, csokos szaju leanyt, akinek hasonloan provokativ stilusa volt az ircen, mint maganak tomketnek. Aztan jott par szinten unatkozo irces es poenbol (haha) beszoltak tomket nojenek, tobbszor is, kitartoan. A no persze jol reagalt, felkapta a vizet, ezen lehetett nevetgelni, meg azon is, hogy tomkettel fenyeget. Az unatkozo fiatalok, illetve kozuluk a legnagyobb hangu nem vette komolyan egeszen addig, amig a bator tomket par csokoladepisztollyal rendelkezo szinten bator haverjaval es egy videokameraval megjelentek a srac haza elott es lekoveteltek a grundra. a srac lement, meg mindig kicsit hitetlenkedve deazert reszben megijedve is, hogy mivan. Ott aztan a bator tomket bekapcsolta a kamerat, a haverja odanyomta a fiu halantekahoz a csokipisztolyt, majd talan ugyanaz, talan egy harmadik bator ifju bekevert a sracnak egy lanypofont, amolyan rendes pofon jellegut, csak okolbeszoritott kezzel. Meg piros sem lett a megdobbent srac arca. Ellattak ot jotanacsokkal es tavoztak. Na. Igy kezdodott tomket karrierje. En erre meg emlekszem. Nagy patkanynak tartom es mar gecire elegem van belole, hogy mindenhol o szerepel es nincs valaki aki vegre nyomorekra verje. Es most a politikat bele se kevertem.

Komplikato 2008.04.12. 11:05:13

"Magyarország a magyaroké, a többi nép a magyarok kegyéből és jóindulatából lehet csak itt ..."

Érdekes érvelés. A kárpát medence egy kultúrális olvasztótégely, ahol az itt élő tuvatnyi(!) nemzetiség összeolvadt a magyarok őseivel (bárkik is voltak, mert ugye már van egy pár elmélet), és az UTÁNA erre a tájfélre érkezőkkel. Na most ki fogja ki válogatni és mi alapján is kinek mire van itt joga? Persze ebbe közbejátszik némi áttelepítgetés az osztrákok részéről. Genetikai szinten (bár úgy se érdekel senkit), mindig a befogadó közeg a domináns. Az meg történelmi tény, hogy sima hülye húzásokkal nem egy szer sikerült a szomszédos országok, vagy saját területen élő nemzetiségeket magunkra haragítani. Végeredményben ez is egy fajta "tehetség".

"... nem népenként, hanem egyénenként kell megítélni az embereket hovatartozástól függetlenül."

Ez a lényeg, a tett határozza meg az embert. Ki merné kijelenteni, hogy nem volt hazafi pl. a 13 aradi vértanú? No és hány volt magyar közülök?

OFF: Görögök úgy emlékszem valahol a Balaton környékén vannak, viszonylag kis térségben. Egyébként a Bolgárokkal sem volt semmi baj, Csepel sziget jó nagy része (meg más tájak is persze) tele volt bolgár kertészekkel. Nyilván két nemzetiség közötti összetűzések száma összefüggésben van a kúltúrális különbségek nagyságával, meg ahogy az egyénelnek, úgy nemzeteknek és közösségeknek is vannak fejlődési szintjei, amik nem feltétlenül állnak egy szinten. (De ezekből több féle van, ezért lehe egyik szinten alacsonyabban, másikon magasabban állni.)

Pipas 2008.04.12. 11:07:17

"Ha egy állat úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, akkor sem biztos, hogy kacsa, de azért több mint valószínű...": Ez megint egy kiemelkedően intelligens példabeszéd volt. Fel is néz rád mindenki miatta, mint a csoda. És mond csak tudós barátunk elismételnéd hogyan is lehet bárányvesével vihart megelőzni? Csodálatos hol tart már a modern tudomány!

Bírom, hogy egy blogoló néhány mondatából meg tudod állapítani, hogy fasiszta és aztán mindjárt publikálod is az eredményeidet. Ez olyan demokratikus...

hehe 2008.04.12. 11:11:45

itt van aki szerint kihaló faj vagyunk, mi magyarok:)

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=4922

workoholic · http://www.non-workoholic.blog.hu 2008.04.12. 11:14:29

Te is tanulj meg olvasni, és menj pszichológushoz, hogy a beteges hazudozásaidat kezeljék. Ez van odaírva:
"Egy szabad ország, szabadon gondolkodó állampolgáraként vallom és remélem: nácik = kihaló faj"
Neked a náci=magyar? Ember, neked komoly bajod van!

Kompipaszta 2008.04.12. 11:15:52

Ha nem tudod Woody Allen nevét helyesen leírni, akkor inkább ne erőltesd, te szánalomgombóc.

mr lebowski (törölt) · http://nearlydark.blog.hu/ 2008.04.12. 11:18:13

színvonalas kis társaság gyűlt itt össze, az mán szent.
drága zsidózó véreim! miért nem húztok el a halál retkes pöcsére, vagy mélyszlovákiába, mélyromániába és ott véditek a magyarságot. meg ott kérkedtek a magyarságotokkal. vagy húzzatok el egyenest izraelbe és ott verjétek a nyálatokat, ostoba, bunkó, primitív módon, hozva a formátokat.

Andor 2008.04.12. 11:18:21

"Bírom, hogy egy blogoló néhány mondatából meg tudod állapítani, hogy fasiszta"

Pipas, de hiszen kérdezte!!! :)

A válaszomnak épp az volt a lényege, hogy ennyiből nehéz megállapítani, de erősen sanszos. Olvasd el még egyszer, ha nehéz szöveg volt.

De tényleg: nem értem, miért kérik ki maguknak a fasiszták a fasisztázást? A nem vagyunk fasiszták, de Magyarország a magyaroké, zsidók, cigányok csak kegyelemből lehetnek itt típusú érveléseket egyszerűen nem tudom követni. Lehet, velem van a baj, de egyszer igazán elmagyarázhatná valaki.

Andor 2008.04.12. 11:24:35

Még valami, amit nem tudok követni: hogy a zsidók (idegenszívűek, kozmopoliták, nem kívánt törlendő) komoly veszélyt jelentenek a többségi magyarokra, akiké állítólag ez az ország. Lesújtó véleménye lehet a saját nemzetéről annak, aki azt feltételezi róla, hogy képtelen érvényesíteni az érdekeit egy elenyésző kisebbséggel szemben.

KCB 2008.04.12. 11:25:22

Az összes agyalágyult aki mást hibáztat, magába nézhetne, mert könnyű mutogatni, de ti is csak a szaros talicska rakománya vagytok, annak is a legalja. Nem tudtok felsorolni semmit, amit OBJEKTÍVEN más is elismerne, mint az országért való tettet.

Elég erős a párhuzam a 30-as évekre, ti is csak bábok vagytok, és saját korlátaitok mozgatnak.

Ha igazán magyar vagy és büszke vagy rá, akkor tegyél az országért, segíts ahol tudsz, építs, szedd a szemetet, próbáld jobbá teni az osrszágot, mert amit most tesztek, csak rombolás, erkölcsileg és fizikailag egyaránt. Ti vagytok az eszméitek legnagyobb ellensége, hogy ebből az országból egyszer végre normális hely legyen.

Andor 2008.04.12. 11:29:03

Korlát mozgatja a bábot, de szép képzavar!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.12. 11:30:57

pipas: te inkább menj rejszolni egy sajtreszelővel.

hallivudestevez: a fasizmus az nem politikai, hanem gazdasági rendszer, csak belekeverik a nácizmust, meg a nacionalizmust. ha azt mondod, hogy magyarországon lakjanak színmagyarok, akkor nem fasiszta vagy, hanem rasszista.

mikor: mondjuk most? merthogy van. ha neked nincs, akkor az nem azért van, mert magyar vagy.

sajnosnem: tudod, ha lenne ávh, téged ezért a kommentért már begyűjtöttek volna. ha nem gyűjtöttek be, akkor nincs ávh. vagy csak várnak.

kompipaszta: más helyesírási hiba? nincs? vagy csak eddig jutottál, és feladtad?

Pipas 2008.04.12. 11:32:16

Andor: elmagyarázom, nem bonyolult.

Idegenek menjenek haza: nacionalizmus. Sok ezer éves kategória.

A germán nép felsőrendű: fasizmus, fasiszta ideológia. Pár évtizede volt divatban.

Komplikato 2008.04.12. 11:34:06

"Lesújtó véleménye lehet a saját nemzetéről annak, aki azt feltételezi róla, hogy képtelen érvényesíteni az érdekeit egy elenyésző kisebbséggel szemben."

Napok óta próbálom ezt jól étrhetően megfogalmazni, ennyire jól nem sikerült, de még ez sem 100%-os ... Viszont egyetértek.

Ismerek valakit aki Debrecen környékén állandóan rendez szemétszürete, ahol a rendes hazaszerető honpolgárok által erdőbe, mezőre, utcára, patakba hányt szemetet szedik. Na ő szerintem párezerszer többet tesz a hazáért, mint egy "hazafias érzelmű tüntető" . Egyébként meg a höbörgésnek mióta szinonímája a Hazafias érzelmű? Hol vannak ezek a szerencsétlenek egy Petőfitől?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.12. 11:36:33

pipas: amire te gondolsz, az a nemzeti szocializmus.

Komplikato 2008.04.12. 11:40:14

"hallivudestevez: a fasizmus az nem politikai, hanem gazdasági rendszer, "

Az miért is nem politikai dolog, hogy aki nem ért egyett a rendszzerrel azt hűvös halomba lövik (III. Birodalom, Spanyolország) vagy eltübbek, menekülés közben véletlenül hátbalövik magukat (Dél amerikai érdekes országok)?

Andor 2008.04.12. 11:40:40

A "magyar nép felsőbbrendű" különbözik érdemben attól, hogy a "germán nép felsőbbrendű"?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.12. 11:45:03

komplikatio: franco spanyolországában volt-e gazdasági érdekegyeztető tanács a szakszervezetek teljes jogú részvétélevel? vagy a III. birodalomban? vagy dél amerikában? nem? akkor miért fasizmus? mert azt mondjuk rá?

Pipas 2008.04.12. 11:48:11

A "magyar nép felsőbbrendű" különbözik érdemben attól, hogy a "germán nép felsőbbrendű"?:

Hogy a fenébe ne különbözne! A német nép felsőbbrendő, az fasizmus. A magyar nép felsőbbrendű, az meg szánalmas ostobaság.

Andor 2008.04.12. 11:51:56

Tudjuk, Lebowski, de ezek azért igen szorosan összefüggnek, és némi joggal mossuk őket össze. A fogalmi vitáról a Született gyilkosok c. film jut eszembe, amikor a főhős felháborodik:

- Nem vagyok sorozatgyilkos! Tömeggyilkos vagyok!

:)

Leander 2008.04.12. 11:53:38

Hm,Tomcatnek nagyon is megvan a magához való esze és azért tehet meg sok mindent,mert ismeri a jogait,ami sok más állampolgárról nem mondható el.Amióta meg nagymagyarkodik felfutott a pólóboltja is,gondolom.Kár,hogy eddig elment a népszerűségért.Amúgy nagyon tetszik az a megfogalmazás,hogy ő a szélsőjobb kiszeltündéje,kicsit talán túlzó,de jó:D

Egyébként döbbenetes,hogy milyen könnyű felültetni az embereket(mind a két tábort) olcsó provokációval...Ahelyett,hogy a sok hülye élvezte volna a csodálatos tavaszi napot....No comment.

Andor 2008.04.12. 11:56:05

Pipas, bocs de ezt elég sokszor hallani ilyen-amolyan formában a széljobbról. (Boldog emlékezetű Grespik László, pl.) Kötve hiszem, hogy a Hollán Ernő utcai tömeg jelentős százaléka ne lenne meggyőződve saját felsőbbrendűségéről.

De ha elfogadjuk ezt a finom különbségtételt, akkor jól értem, hogy nem fasiszták, csak szánalmasan ostobák?

mr lebowski (törölt) · http://nearlydark.blog.hu/ 2008.04.12. 11:57:37

"A "magyar nép felsőbbrendű" különbözik érdemben attól, hogy a "germán nép felsőbbrendű"?"
ha már összemosódnak a dolgok, akkor mennyivel különbözik az "épelméjű" nacioanalista-fasiszta az "elembetegtől", aki azt vallja, hogy sok-sok ezer éve itt vagyunk már, mi magyarok, sőt mi vagyunk A nép, sőt, a szíriuszról jövünk? apró lépések ezek...
és mind egy csoportban ácsorog, mind árpád-sávos zászlót lenget.
szóval igenis különb a mi felsőbbrendűségünk, mint a németeké, mert mi TÉNYLEG különbek vagyunk ;)

Leander 2008.04.12. 11:57:42

A fogalmi vitáról: a legnagyobb különbség a nácizmus és a fasizmus közt,hogy a FASIZMUSBAN NINCS FAJELMÉLET.Szóval ha valaki azt mondja,hogy "idegenek" haza,az nem lehet fasiszta...

Andor 2008.04.12. 12:02:12

Leander, ha már szőrszálat hasogatunk:

A fasizmus nem zárja ki a fajelméletet. Minden náci fasiszta, de nem minden fasiszta náci. De alapvetően tökmindegy, mert mindkét ideológia lement már a csatornán. Csak néha még kicsit visszabugyog...

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.04.12. 12:16:59

Lehet ezt ragozni, meg -izmusokkal dobálózni, de a tények attól még tények maradnak. A zsidók felülről rágják a magyar nemzet testét, a gazdasági társaságok vezetőinek 80%-a olyan, nem beszélve minisztérumokról, közintézményekről. Ahová egyszer betették a lábukat, ott szorítanak kifelé. A cigányok alulról rágják magyar nemzet testét: bűnözés, segélyeken élés. Mondjam tovább? Lehet ezt cifrázni, de felesleges. Más nemzetiségek is élnek itt: bolgárok, svábok, horvátok, ruszinok, örmények, tótok, románok, görögök - velük miért nincs semmi baj? Ja, hogy kulturális különbségek? Nem. Az kulturális különbség ha te piros sapkát hordasz, én meg zöld kalapot, de az nem kulturális különbség, ha te meglopsz engem. Na, lehet fasisztázni, nácizni, rasszistázni, szélsőségesezni, antiszemitázni.

neutral 2008.04.12. 12:17:59

először is én egy külhonba szakadt, idegenszívű hazaáruló, antimagyar vagyok. a náci németországban élek, annak is legnácibb szegletében berlinben.

eredetileg nem szerettem volna beugatni ide, mert ez pont olyan mint tomcattel bármiről vitatkozni, sosincsen vége és sosem jutsz egyről a kettőre, mégis muszáj volt.

szóval én berlinben létezem egy ideje. ami olyan náci, hogy van szenegáli barátom, de vannak cionista, szemétzsidó cimboráim is, valamint náci németek és fasiszta olaszok.

akikkel valami oknál fogva megtalálom a hangot, míg az olyanokkal, mint ti, egyáltalán nem.

elmentem otthonról, nem a pénz miatt, nem a politika miatt, hanem mert itt lett dolgom, csak közben megtörtént pár olyan dolog, ami miatt én már nem érzem hazámnak magyarországot.

én ott vagyok szívesen otthon, ahol az emberek dolgoznak és szeretik, amit csinálnak. nem egymást szapulják, hanem azért teszik amit tesznek, hogy előrébb legyenek, mint mikor elkezdték.

a magyar nép, meg nemzet fogalmát használni 2008-ban kicsit furcsának hatm tekintve hogy senki sem él már ezel a retorikai fordulattal a világon.
hát igen letelepült mellénk pár ember az idők folyamán, de hát nem ettől színes egy "nép"?
a mi honfoglaló szittya ősapáink mégis mit csináltak? minket talán szerettek, vagy toleráltak?

de mit várhat az ember egy olyan néptől intellektuálisan, vagy a kultúráját tekintve, akik éppenhogy csak szabadon lettek eresztve?

mert a honfoglaló nép paraszt nép lett, az ország 90%-a földtúró volt, a maradék 10% meg abból a 90-ből élt. ez nem változott sem a háború után, sem a szovjetekkel . és ez a nagyszerű nép megkapta amit akart: szabadságot...

és most két opció létezik: visszasírni azt ami volt, mert szolgaként legalább mindent az állam tesz a segg alá, meg a gyomorba.

a másik opció meg visszatalálni a gyökerekhez, újra szittyaként élni. ezek szerint vagyok én cionista, meg hazaáruló, meg kurvaanyám, meg monnyonle.

mindkét út a múltba vezet figyelem. ideje moccanni előre.

kötelező olvasmányként pedig ajánlom széchenyi istván naplóját. minden benne van ami most történik, csak 150 évvel korábban. tessék összehasonlítani mennyivel vagyunk elébbre.

végül egy kérdés: aki egy picit többet keres, mint azt te szeretnéd az már zsidó? ha te korlátokat szabsz azt magadnak szabod és benne is maradsz örökre

-my home is not a country. it's in people.-

legyetek jók
mindent s jót

Komplikato 2008.04.12. 12:20:47

"De alapvetően tökmindegy, mert mindkét ideológia lement már a csatornán. Csak néha még kicsit visszabugyog..."

Hát igen. Egyesek nem akarják felfogni, hogy létezik evolúció, és a fasizmus meg a kommunizmus is befuccsolt már, ergo életképtelen. De ennek ellenére nem egy ember van aki Alkotmányos Királyságot akar M.o.-on látni. (Na most a királyság intézménye se véletlen halt ki ahol van, ott is max. látszatból)
De behalni azon szoktam, amikor arra hivatkoznak, hogy a király mindíg vállalja a következményeket. Lol.

Komplikato 2008.04.12. 12:33:33

"én ott vagyok szívesen otthon, ahol az emberek dolgoznak és szeretik, amit csinálnak. nem egymást szapulják, hanem azért teszik amit tesznek, hogy előrébb legyenek, mint mikor elkezdték."

Ezt azért olvasom szomorúan, mert van nekem egy igen nagyon jó barátom, aki a huszas évei elejére(!) szerzett magának olyan munkahelyet, ahol nyugati szintű a fizetés, lakást, családot és még is el akar menni. Azt mondja tucatnyi nemzetiségű ember dolgozik a cégénél, de csak a magyarok nem akarnak dolgozni, dumálnak vissza a főnöküknek, stb. Én ebből nem általánosítanék, de ha már többen így látják ...
(Bár jól belegondolok a nagy 1848-as forradalom-ról se nagyon sok mindent lehet olvasni mi is történt március és augusztus között, főként mert semmi.)

A másik érdekes kérdés, az itt élők nem tudják mit akarnak. Nem akarnak kommunizmust, mert ugye az gáz volt. De nem akarnak kapitalizmust se. És mint ha egyébb ötletek meg nem lennének, lóg az egész a levegőben.

Mindezek ellenére, gengszterváltozás óta itt lévő punnyadás közepette IS elmúlt pár hónapban a változás jeleit, igaz igen minimális jeleit, érzékeltem amik pozitívak. Remélem nem csak unokáim fogják látni ennek kivirágzását.

(Első fönököm mondogatta, hogy volt 1000 év kúltúrális lemaradásunk, nagy részét ledolgoztuk, de van még vagy 60 év hátralék.)

Andor 2008.04.12. 12:39:58

Epikurosz, pont erre gondoltam fentebb...

Ha tényként kezeled, hogy a zsidók felülről rágják a magyar nemzet testét (uramatyám, micsoda kép!), miért csodálkozol, ha antiszemitának néznek?

Logikus ez a magatartás lenne: Antiszemita vagyok, mert a zsidók felülről rágják a magyar nemzet testét.

Ha ugyanis ez tény, erkölcsi kötelességem fellépni a nemzettest-rágók ellen ("anti"). Há nem? De.

Akkor miért nem vállaljátok, baszki?????

mr lebowski (törölt) · http://nearlydark.blog.hu/ 2008.04.12. 12:44:40

na, iszapbírkózom még kicsit :D tehát:
"A zsidók felülről rágják a magyar nemzet testét, a gazdasági társaságok vezetőinek 80%-a olyan, nem beszélve minisztérumokról, közintézményekről."
gondolom vannak KSH-s kimutatásaid is erről, igaz?
azért mondod ezt, mert ott látod őket. annak látod őket. nem azt látod, hogy két keze van, meg két füle, mint neked, hanem azt, hogy zsidó. azt látod, hogy pozícióban van, sokat keres, de azt már nem gondolod végig, hogy ezért ő tanult is. megdolgozott érte. te mire vitted? nem vagy pozícióban? nem keresel sokat, eleget? és miért nem? mert kiszorítanak, meglopnak? mert a rohadtzsidók mindehol ott vannak, igaz? könnyű mást hibáztatni és a zsidók már kéznél vannak legalább 2000 éve. ha tanult, gondolkodó ember lennél, tudnád ezt. te csak gyűlölsz és hibáztatsz.
. te, barátom, itt fogsz megrohadni, ebben a pocsolyában, amit hazádnak nevezel és büszke vagy rá, a társaid közt, akik hasonlóan éreznek, mert csak itt érzed jól magad. mert ez a beteg gyűlölet és undor benned van, a részed és ez érződik is rajtad. a természeteden. mert ha kicsit nyugatabbra mozdulnál, ott ezzel a szöveggel kb. arra a szintre süllyesztenéd magad, ahová való vagy. amúgy megint csak azt tudom tanácsolni, hogy kirándulj egy kicsit mélyszlovákiába és ott add elő a magyarságodat. és akkor megkapod az arcodba azt, amit itt nagy mellénnyel osztasz a zsidóknak.

jacks_colon (törölt) 2008.04.12. 13:27:44

Az helyesen Woody Alien, az Isra-alien mintájára. Az UFÓ-k tehetnek mindenről. Én már csak tudom, okos vagyok.

KCB 2008.04.12. 13:54:23

Andor: "Korlát mozgatja a bábot, de szép képzavar!"

Ennyit sikerült átmenteni a mondani valómból? Gratula!

Andor: "Ha tényként kezeled, hogy a zsidók felülről rágják a magyar nemzet testét (uramatyám, micsoda kép!)

Neked ez a képes dolog valami fixáció? Hogy tegyek én is a mondanivalódra és csak egy elemet ragadjak ki...

Andor 2008.04.12. 15:47:13

Jaj, Perec, dehogy, csak egyszerűen nem bírtam kihagyni... Gyűjtöm a képzavarokat, és ez eddig még nem volt meg. :)

Egyébként még egyet is értek veled, ami a mondanivalód velejét illeti...
süti beállítások módosítása