Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Most mér, mit mondott volna?

2008. március 31. - bs395

Viktor nyilatkozott a kameráknak:

Nem kell mondanom, hogy a dolgok rosszul állnak, mindenki tudja, hogy rosszul állnak. Gazdasági válság van. Mindenki vagy munkanélküli, vagy fél, hogy elveszíti az állását, a pénzünk semmit sem ér, a cégek egymás után mennek csődbe, a bolti eladók pisztolyt tartanak a pult alatt, punkok rohangálnak az utcán, és senki se tudja, mit is kéne az egésszel kezdeni, és még sorolhatnám. Tudjuk, hogy a levegő lélegezhetetlen, az étel ehetetlen, és csak ülünk a tévé előtt, hogy valami riporter bemondja, hogy ma 15 gyilkosság és 36 súlyos testi sértés történt, mintha minden rendben lenne.

Tudjuk, hogy a dolgok rosszul állnak, sőt, még rosszabbul. Őrület, ami folyik. Mintha mindenki megőrült volna, úgyhogy nem merünk kimenni az utcára már. Otthon ülünk, és a világ, amiben élünk, szépen egyre kisebb lesz, és mi csak azt károgjuk, hogy "Kérem, hagyjanak minket magunkra a nappalinkban, hadd együk a pirítóst a tévé előtt és csendben maradunk, csak hagyjanak minket magunkra!"
Nos, én nem hagyom magukat magukra. Azt akarom, hogy dühösek legyenek! Nem akarom, hogy tiltakozzanak, nem akarom, hogy tüntessenek, vagy a képviselőjüknek írjanak, mert nem tudom, mit kéne írniuk. Nem tudom, mit tegyünk a gazdasági válsággal, az inflációval, az oroszokkal, a bűnözéssel az utcán, csak azt tudom, hogy legyenek dühösek!

Mondják, hogy emberi lények, az istenit! Az életemnek értéke van! Ezért azt akarom, hogy most keljenek fel, szálljanak ki a székükből, és menjenek oda az ablakhoz, nyissák ki, dugják ki a fejük, és kiabáljanak, hogy "Dühös vagyok, és már nem tűröm ezt tovább!"

Azt akarom, hogy most azonnal keljenek fel, menjenek az ablakhoz, nyissák ki, dugják ki a fejüket, és kiabáljanak, hogy "Pokolian dühös vagyok, és már nem tűröm ezt tovább!" A dolgoknak változniuk kell, de először is fel kell dühödniük! Azt kell mondaniuk, hogy "Pokolian dühös vagyok, és már nem tűröm ezt tovább!" Aztán kitaláljuk, mit tehetnénk a gazdasági válsággal, az inflációval és az energiaválsággal.

De először keljenek fel, menjenek az ablakhoz, nyissák ki, dugják ki a fejüket, és kiabáljanak, hogy "Pokolian dühös vagyok, és már nem tűröm ezt tovább!"

Mondhatta volna a fentieket is.
E helyett ezt rögtönözte.

Nemtom. Nekem a '76-os verzió jobban tetszik.
Valahogy őszintébb.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr72404037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mike36 2008.03.31. 12:12:02

hehe

jó kis blog ez

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.07.12. 22:11:51

bár annál bénább vasárnap este nincs, mikor az ember blogarchívumokban turkál, de a netwörk idézetért megérte. be is teszem a maybeshewillt, mert azok meg az egész szöveget beollózták az egyik számba, és ott is ül.
süti beállítások módosítása