Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Vál(l)táska

2008. március 25. - bs395

Azért amikor a saját ifjúsági szervezeted beszól, az azért kemény, nem?

Főleg lévén az Új Generációról szó, ami a PR-t Dávid Ibolyától, a demagógiát Gyurcsány Ferenctől, a szervezkedést Orbán Viktortól tanulta. A fenti felsorolásból Semjén Zsolt ájtatossága és Kóka János mosolya maradt talán csak ki.

Reménykedjünk vala azért mi. Már nem az ÚG kapcsán, hanem mert úgy tűnik, mégis szép lassan igazolódni látszik az eljövetel. Vagyis hogy itt lesz rendes jóléti lenyúló állam (a mostani nem rendes, nem jóléti, de lenyúló állam helyett) ha "azok ott fönt" kihalnak. A mi életünkben ez lehet, hogy nem fog bekövetkezni.

A teljes elmélet ugyanis úgy szól, hogy ki kell halnia azoknak, akik még "azelőtt" szocializálódtak (a szó legszorosabb értelme szerint), azoknak, akiket ők szocializáltak, és akkor talán már csak olyan emberek maradnak, akik a liberális szó kapcsán nem feltétlen a cionizmusra asszociálva hazaárulóznak reflexből, mi több, nem feltétlen az SZDSZ-re gondolnak - max. mint régi, megszépült emlékre.

Én azt mondom, hadd menjenek. Eleget tettek, eleget is kerestek, és mindent, amivel indultak, elvesztettek. 2010 az ő nagy bukásuk lehet, és ÚG ide vagy oda, a 4.7% az biza nem 5.

Bocs, ha depresszív voltam.
Útálom, ha olyan emberek azonosítják magukat azokkal a dolgokkal, amik számomra kedvesek, mint ők.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr62394897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása