Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Behajtani tilos a mindent

2008. március 13. - bs395

Dallas reloaded.

Ezeknek hiába Guttenberg. Szegény, ha tudta volna, hogy tök fölöslegesen töri magát...

Avagy a Magyar Gárda hogyan Sturmabteilungosodik tovább. És még tovább :-).
Ja, és újabb történelmi párhuzam az arcképcsarnokból: Für Lajos, és na ki? Hát Ludendorf, ki más!

Annak idején perelték az SA-t is. Az NSDAP-t be is tiltották, többször is. A párt egy időben még el is határolódott az átnevezett lövészegyesülettől, hogy mentsék a saját seggüket.

Majdnem lemaradt: az SA ugye nem rendvédelmi szerv volt, mégis úgy viselkedett, bár leginkább csak rendzavartak, de hát nézőpont kérdése (mint amikor a Bukásban még az utolsó nap is járták a sonderkommandók Berlin romos épületeit és felakasztgatták a frontlógósokat, és közben azt motyogták maguk elé, hogy rendnek kell lennie).
Ahogy a Gárda sem rendvédelmi szerv, mégis úgy viselkedik. Egyébként tetszik az érvelésük, hogy az, hogy Gárdisták, egyesületi jelmezben, alakizva, rasszista szónokoknak asszisztálva parádéznak, az nem azt jelenti, hogy a Gárda rasszista, vagy hogy bármi köze lenne hozzá. Nem, ez csak azt jelenti, hogy a Gárda tagjai rasszisták, de a Gárda, mint kulturális egyesület, nem rasszista, csupán rasszista tagok kedvelt gyülekezőhelye, kulturálisan, de inkább hagyományőrzően. A cigányság problémájára nagyon elmés megoldást találtak: jól megijesztjük őket.

Most meg perlik őket. Alakizva, egyenruhában, rendet téve perelődnek befele a terembe.
Értem én, hogy militari, egyenruha, meg hatalom a kezébe (legalábbis a külső kellékei már megvannak hozzá), de felhatalmazása lökdösődni, kapuőrt játszani, az kitől van?
Meg ha már mindenképp ez a fétise, miért nem ment el mondjuk katonának? Ja, hogy ott ha aláírod, hogy 2 év, és hason mászatnak a sárban hetekig, akkor is 2 év, és nem mehetsz haza a gyűlésről, hogy degeljek meg, ha még egyszer idejövök?

Szalongárdisták.
Ahogy Für Lajos meg szalonnemzetvédő.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr41378917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása