Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Behajtani tilos az Á-t

2008. március 10. - bs395

Vehehehe :-).

Kitérő: Chaplinnek előbb volt Hitlerbajsza, mint Hitlernek. Azért az kemény lehetett, amikor bement a taggyűlésre, ott ültek Decker, Strasser, Röhm, Göring meg a többiek, és burleszkesen fel alá sétált, fintorgatva új fazonját, mire Decker megszólalt:
- De herr Hitler, ön nem vicces!

Meg azt néztétek, hogy Usztics egyre inkább hasonlít Röhmre? Különösen a szeme körül.

Mondjuk az egyik az angyalbőrt szerette, a másik meg az angyalkák bögyörőit.

De akkor vissza.
Az SA (Sturmabteilung) és a Magyar Gárda között érdekes párhuzamok vannak. Mindkettő egy szélsőséges törpepárt militarista, rasszista és egyébbista szárnyaként alakult. Aztán kiderült, hogy a pártnak vajmi kevés kontrollja van felettük. Tipikus dilettáns szervezkedés, mármint a párt részéről.
Az SA-ra egyetlen embernek volt befolyása ideig-óráig, de Vona Gábor nincs akkora "tehetségű" demagóg, mint példaképe. A régi tagok folyamatosan ágáltak az SA ellen, mert az elhomályosította minden erőfeszítésüket - pont, mint most.
Az SA vonulgatot fel-alá, vegzált mindenkit, aki nem tetszett nekik, hangoskodtak, és egyenruháskodtak. Pont mint a Gárda. Kijelentették, hogy az SA zsákutca, és igazából hátráltatja az erőfeszítéseiket a választók megnyerésére - pont, mint most.

Tetszettek volna odafigyelni történelemórán, és nem csak a zsidós-cigányos-kommunistás résznél!
Hülye nácik. Náci hülyék.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr13374710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.12.08. 08:10:45

kicsit tényleg hasonlít

chaplin még nem volt világhírű, amikor hitlernek már olyan volt a bajsza.
amúgy egyazon héten születtek, 1889 áprilisában, illetve hát négy nap különbséggel.ápr 14 és ápr 20
süti beállítások módosítása