Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kommunista náci zsidó nincsen!

2008. március 08. - bs395

Az Életvonat meg van?
Aki teheti, nézze meg, mielőtt ezt olvasná, különben nem érti a címet.

Nem akarom megmondani, mi a stájsz. Azt mondja meg az, aki érintve van. Azt viszont tudom, mi a baja a palesztinoknak, a zsidóknak, és az antiszemitáknak/náciknak egymással, meg mindenki mással.

Az igazság szemét dolog, mert objektív, mi meg nem. Amikor azonban elhiszed, hogy birtokában vagy a legfelsőbb és megmásíthatatlan tudásnak, nos... akkor egy korlátolt barom vagy.

A legfelsőbb és megmásíthatatlan igazság, mint olyan, 100%-osan leírja a létező mindenséget. A tények viszont legalább olyan szemét dolgok, mint az objektív igazság, amit álcáznak. Abban a pillanatban, amikor az általad hangoztatott legfelsőbb igazság szembekerül a tényekkel, választhatsz: ignorálod, kinevezed a sátán művének, vagy megpróbálod elpusztítani.

Az ingore-ra teszlek gyönyörűen működik a cionizmusban. Ők ugye a kiválasztott nép. Aki olvasta a bibliát, talán emlékszik olyan kitételekre, hogy Izráel gyermeke tarthat rabszolgát, amennyiben a rabszolga nem zsidó. Nem keverednek a nem kiválasztottakkal, kirekesztőek és lenézőek.
FIGYELEM: a meggyőződéses cionisták azok, ami nem egyenlő a zsidókkal sem vallási, sem származási, sem kulturális értelemben! Olvasd el, mi van az előző mondatban a FIGYELEM szó után! Még egyszer! Jó, most mehetsz nácizni.

A nácizmus a fentiek tükrében - az összes modern kori borzalmával együtt - válasz a cionizmusra: ugyanazt a kiválasztottság-tudatot, ugyanazt a kirekesztést alkalmazták ők is, csak a kiválasztottak köre változott, illetve túlléptek az ignore-ra teszlek szintjén.

Az iszlám ugyanúgy. Mohamed árva gyerek volt, akit Mekkában egy zsidó özvegyasszony nevelt fel, kb. mint házi rabszolgát. Amikor ő is csatlakozni akart a gyülekezethez, beintettek neki - csinált hát a cionizmus mintájára egy sajátot, ami, akárcsak a nácik, utálja a gyökereit jelentő konkurenciát. A világnézetével ellentétes makacs tényeket vagy megtéríti, vagy elpusztítja.

Aztán jött a jelen kori cionizmus. Azt kell, hogy mondjam, Izrael kitűnő diáknak bizonyult: koncentrációs táborok, gettók, népirtás, erőszakos térítés és militáns fundamentalizmus. Nem is értem, hogy a cionisták, az antiszemiták és a muzulmánok miért nem jönnek ki egymással. A világon mindenben egyetértenek, kivéve egyetlen apró dolgot: mind saját magát tartja a végső igazság letéteményesének.

- Papa lébel, szerelmes vagyok!
- Mazeltov, kislányom! Nem kell attól félni, csodálatos dolog! És ki az?
- Gazdag ember fia.
- Mazeltov! Mazeltov!
- Sami az, Mordechai, a fakereskedő fia!
- Egy náci fia?!
- Nem náci, a nagyapja rabbi volt! Ugyanolyan zsidó, mint te! És a Pártba is belépett!
- Tessék! Még kommunista is!
- Papa, kommunista náci zsidó nincsen!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr36369618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gój 2008.03.08. 09:33:46

Látod-látod, csak leírtad te is, hogy minden rossz a zsidókkal kezdődik.

okostojás 2008.03.08. 10:13:41

hát, nem mondanám, hogy utánajártál a témának, mielőtt megírtad ezt a butaságot.
pedig elég lett volna akár az elmúlt néhány nap rövidhíreiből tájékozódni.
ja, meg hát, ugye, nem ártana, ha utánanéznél bizonyos fogalmaknak.
van ugyanis egy kicsi, ám annál fontosabb tényező, ami miatt nem veheted a cionistát egy kalap alá a nácival:
a cionista nem akar senkit megőlni azért, aminek született. a cionista, nomen est omen, jeruzsálemben - no egye fene - izraelben szeretne ÉLNI.

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.03.08. 11:50:16

nyilaska! legaláb ma gyarull tanujj meg ha már fröcsöx...

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.03.08. 11:58:35

Ha a könyv is ilyen felszínes köcsögségekkel van tele, akkor biztos nem fogom elolvasni.

Muad'Dib 2008.03.08. 12:00:35

a nap húszpontos képe · www.flickr.com/photos/haazee/
Vigyázat! A zsidó szó kiejtése ,esetleges kritizálása a cionizmusnak automatikus nyilasozással jár! Kérem mindenki figyeljen!
Nem gond, ha nem érted amit írtak a cikkben, elég ,ha megtaultad leírni nyilas...
Mert itt senki nem bántotta a zsidókat, egyedül a kirekesztősdit illették némi kritikával, senki nem akart kiirtani senkit, szóval nem értem a felháborodást. Szerintem a hozzád hasonlónak van egy előre beállított google keresése, ahol megkeres minden topicot, ahol szerepel a zsidó szó és automatikusan beírja, hogy nyilas (esetleg náci)!

Muad'dib 2008.03.08. 12:03:47

Zigomer Trubahin 2008.03.08. 11:58:35
Film, de semmi baj. És vígjáték. És zsidó (romániából származó) rendezte (lehet kollaboráns náci, vigyázz vele)
Benneteket olvasni ,élmény! ROTFLMAO

átlátó 2008.03.08. 12:49:42

Ezt a megrögzött dilettantizmust!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.08. 12:54:16

gój: nem velük kezdődik, csak ők maradtak fenn abból a korból, nagyrészt változatlan bronzkori etikával.

a nap húszpontos képe: olvasni tudsz? de legyél magadra büszke, megvolt a napi névtelen beszólás.

okostojás: nem hát. cska betereli őket falak közé a saját hazájukban, azt elvágja a vizet, a villanyt, a gázt. de nem akarja őket megölni, mert palesztinok. csak ne éljenek.

zigomer trubahin: film. ha megnézed, az életvonat szó fura színnel van szedve. mert link.kattints rá. hova visz vajon?

muad'dib: köszi, én még csak most keltem :-).

Csaba 2008.03.08. 13:26:09

Mohamed próféta valóban árva gyerek volt. Nagybátyja - ha jól emlékszem Abu Talib - nevelte fel. Hagyd ki az iszlámot, halvány fogalmad sincs róla.

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2008.03.08. 13:26:59

Nagyon jó írás, néhány sületlen hozzászólásal. No de ezt már megszoktuk. Ha bármi negatív gondolatot le mersz írni Izraellel kapcsolatban mindjárt előkerül 1-2 rutinból nácizó. Remekül működik a média agymosás. :)
Csak érdekesség képen írom, a '70-es években még maga az ENSZ is határozatban ítélte el a cionizmust, mint szélsőséges nacionalista nézetet.
Tény, hogy a cionisták önön felsőbbrendűségüket hirdetik más népekkel szemben. Az amit a palesztinokkal művelnek a saját hazájukban az gyalázat.
Annak viszont külön örülök, hogy külön foglalkozik az írás azzal is, hogy a cionistákat még véletlenül sem szabad összemosni a többi zsidó emberrel. Mert a kettő nem ugyanaz. És a zsidók szívtak már eleget a cionisták miatt, például a II. VH alatt. Ahogy az lenni szokott, nem azokon csattant az ostor akik elindították a lavinát, hanem ártatlan kisemberek millióin. Már csak ebből tanulva is célszerű mindig leírni és terjeszteni, a zsidó és a cionista nem egy és ugyanaz. A szomszéd Weisz bácsinak marhára semmi köze ahhoz, hogy a cionisták utálják-e a palesztinokat.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.08. 13:40:18

Csaba: az, hogy a muszlimok szerint hogyan történt ez az egész Mohamed história, az egy dolog. amit meg nem elvakult fanatikusok összeraktak a ténykeből (amik nagyrészt hiányosak) meg egy másik.

Novák Attila 2008.03.08. 14:15:00

Az írás jól példázza azt a szellemi tudatlanságot, mely a cionizmust övezi Magyarországon. A cionizmus nem más, mint zsidó nemzeti mozgalom, melynek a célja az volt, hogy a zsidók önálló nemzeti otthonban éljenek a világ egy pontján. Nagyjából annyi köze van szélsőséges eszméknek, mint a magyar patriotizmusnak a nyilas eszmékhez.
A cionizmusnak rendkívül sok árnyalata van, a baloldaltól a jobboldalig, vannak marxizáló, szociáldemokrata irányzatok és vannak jobboldaliak, és vannak szélsőjobboldaliak is, persze.
Ez mind a cionizmus kategóriájával írható le, ami nem más, mint egy sok-sok tagból álló ideológiai-politikai család.
Szóval, mielőtt ebben a kérdésben írni tetszik, tessék először tájékozódni. Ajánlom olvasásra Shlomo Avineri, izraeli politikatudós és volt politikus interjúját a Beszlőben: www.c3.hu/scripta/beszelo/97/10/aviner.htm

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.08. 14:32:29

Novák Attila: ajánlom megtekinteni a jelenkori valóságot.
utánna lehet olvasni, hogyan magyarázzák, akár Avineri, akár én, vagy bárki más.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.08. 15:22:03

"Nem akarom megmondani, mi a stájsz. Azt majd mondja meg az, aki érintve van."
"Amikor azonban elhiszed, hogy birtokában vagy a legfelsőbb és megmásíthatatlan tudásnak, nos... akkor egy korlátolt barom vagy."
"FIGYELEM: a meggyőződéses cionisták azok, ami nem egyenlő a zsidókkal sem vallási, sem származási, sem kulturális értelemben! Olvasd el, mi van az előző mondatban a FIGYELEM szó után! Még egyszer! Jó, most mehetsz nácizni."

faszér nem lehet megtanulni olvasni.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.03.10. 18:16:13

Kedves Muad! Francot sem érdekel, hova visz a link, mert az álértelmiségi, humort és mélységet teljes mértékben nélkülöző szenvelgésed nulla érdeklődést keltett bennem ez iránt a cucc iránt, bármi legyen is ez.

Üdvözlettel.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.10. 18:29:50

Zigomer: a muad miért álértelmiségi?
a film meg fenomenális.
megáll a vonat, mert sábesz van.
az egyenruhás zsidók szépen katonás rendben felsorakoznak, kezükben az imakönyvvel, és úgy hajlonganak.
a rabbi gülledt szemekkel mutogatja az őrnagynak, hogy mocsokmód gyorsan vegye le a tányérsapkát, erre Mordechai:
- A Tóra nem tilja a náci fejfedő viseletét sábesz alatt!

meg kellett állítanom a filmet, annyira röhögtem, nem kaptam levegőt :-).
zsidó, abszurd, morbid és groteszk humor, önmagukról.
tanulhatnánk tőlük.
süti beállítások módosítása