Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kampánycsendélet

2009. június 06. - bs395

Kampánycsend van – remek találmány, ki kéne terjeszteni egész évre -, úgyhogy semmi politika (bár az internet ebből a szempontból elég szabályozhatatlan terület, itt nyugodtan lehet egyenruhában felvonulni). Addig az ember kénytelen a pártoskodás helyett értelmes dolgokkal tölteni az idejét, mint film vagy zene. A legjobb, ha kettő egyben van. Az alábbi videón egy átlagblogger látható, kampánycsend alatt. Figyeljük meg, hogyan őrzi az OVB kommandó a hangfalakon ülve a kampánycsendet, miközben a blogger titkos énje épp jól érzi magát:

Tovább

Szívélyes üdvözlettel

A nap, amikor a közéleti események kommentelése értelmetlenné vált:

Aprócska metélt farkincátokkal játszadozzatok az én gyalázásom helyett!

Szívélyes üdvözlettel:
Morvai Krisztina

Ki van a lábam alól rántva a talaj. Erre mit? Hogyan fokozzam tovább? Lehet egyáltalán? Esetleg:

u.i.: nagyon ízlett a pászka, amit küldtetek, csak kicsit kevés benne a kovász.

Aztán rájöttem, hogy honnan merített ihletet:

Megbaszom azt a narkós jó kurva anyádat!

Szívélyes üdvözlettel:
Dadan Karambolo

Hát csoda, ha az ember iszik? Mert addig rendben, hogy a büdös zsidajai, akik Morvai docens asszony egy, még az ENSZ égisze alatt írt, többek között a családon belüli erőszak ellen szóló tanulmányába kötöttek bele, aprócska metélt farkincájukkal játszadozzanak inkább (bár itt Freud is bő nyállal felcsuklana, ha félre nem nyeli), eddig semmi különös, lassan megszokjuk a magafajtáktól, de szívélyes üdvözlettel?

Most komolyan, mire számított? Elveszi a dolog élét?

Vagy csak szimplán bennmaradt az automatikus aláírásban?

Visszajövök!

Szívélyes üdvözlettel,
Terminátor

Simor vs. Szijjártó deathmatch

Sokan spekulálnak, mit is történt a jegybank elnöke és a Fidesz szóvivője között, de mind tévednek. Ez történt valójában:

A titkos feltvételen egyelőre csak Kövér Lászlót tudtuk egyértelműen azonosítani, ő az a bajszos pofa az anyósülésen, hátul talán Csányi Sándor foglal helyet. A szöveget sajnos nem érteni, mert sajátos dialektusban beszének a szereplők (politikusul, angolszász országokban cockney), de a végén Simor - vagy Szijjártó, nem tudni, egyikre se hasonlít igazán - mintha pár esélyegyenlőségi titkosügynököt küldene el a vérbe kissé megviselt állapotban. Kép a közeljövőből?

(tudnék feliratot csinálni, akkora geg lenne, esetleg valaki bevállalhatná)

süti beállítások módosítása