Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kampánycsendélet

2009. június 06. - bs395

Kampánycsend van – remek találmány, ki kéne terjeszteni egész évre -, úgyhogy semmi politika (bár az internet ebből a szempontból elég szabályozhatatlan terület, itt nyugodtan lehet egyenruhában felvonulni). Addig az ember kénytelen a pártoskodás helyett értelmes dolgokkal tölteni az idejét, mint film vagy zene. A legjobb, ha kettő egyben van. Az alábbi videón egy átlagblogger látható, kampánycsend alatt. Figyeljük meg, hogyan őrzi az OVB kommandó a hangfalakon ülve a kampánycsendet, miközben a blogger titkos énje épp jól érzi magát:

Alternatív megoldások is léteznek, mint például ez. Nem tudom, hogy törvényes-e, de azt sejtem, hogy az erre való buzdítás semmiképp sem az, úgyhogy nem is teszem, csak mint érdekességet említeném meg. Pedig ezt is megfilmesítették, méghozzá nagyon jól. Ide most valami frappáns elköszönés kéne, de mindig kampánycsend-sértés lett belőle, akármit is írtam, úgyhogy inkább zene (ősszel jönnek megint, jó lesz):

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr391166713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása