Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Tülkölni

2009. december 13. - bs395

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje Mesterházy Attila. Az MDF-é Bokros Lajos. Na de lesz-e egyáltalán az SZDSZ-nek? És melyiknek? Legfőképpen pedig: ki lesz a Fideszé? Tülkön ülök!

Mesterházy Attila ugye az az ember, aki úgy néz ki immár, mint Vona Gábor még két-három év masszív ivás után. Különleges képességei közé tartozik, hogy bármilyen akadályt el tud hárítani a politikai célok teljesülése elől, legyen az a támogatandó alapítványok listája, vagy kekeckedő riporterek.

Bokros Lajos úgy néz ki, mint a zsákos bácsi, akivel a ’94 és ’98 között felsőoktatásban tanultak a gyerekeiket ijesztgetik. Előnye, hogy tudjuk, hogy tud, hátránya, hogy hajlamos egy államtitkártól elvárni, hogy elégedjen meg egy kettes Golffal. Na meg a pártja.

A Fidesz jelöltje úgy néz ki, mint az az ember, aki egymaga legalább annyi szavazatot hoz, mint amennyit visz. Ha most kivételesen nem beszél sokat, akkor a szocik otthon maradnak, és végre megint nyerhet. Plusz adócsökkentés.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr261595109

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi akkor is győzünk, hogyha kikapunk 2009.12.14. 14:43:26

A szocialisták tudnak valamit, egészen biztos. Lendvai Ildikó után most már Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt sem előlegezné meg Orbán Viktor győzelmét.    Mégsem mondhatja, hogy semmi esélyünk, meg csak úgy elindulunk, aztán ahányan ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.12.14. 02:47:17

Mi a baj a II-es Golffal? Abban különbözik lényegiekben a fejlettebb III-as Golftól, hogy kemény-kopogós a nem svájci és nemamerikai piacra szánt műszerfalborítása és a hátsóülés alatt a III-asban van egy merevítővas, amit hat csavar fog föl a karosszériához és a II-eshez gumiágyban van a szélvédő meg minden üveg, amit 10 perc kicserélni, ragasztó se kell hozzá és egy 10-es a zöld hővédő üveg.
Egymillióhétszáztizenhétezerhatszázhúsz Ft-ért vállalom, hogy egy hónap alatt 10 olyan opawagent szedek össze, amik olyan műszaki állapotban vannak, hogy (márkanév a szerkesztőségben) vadiúj autók hat év múlva nullára rohadnak le mellőlük úgy, hogy ezekb csak benzin és kisszervíz meg kopóalkatrészek =(ami magyar utakon évi egyszeri göümbfej és szilentcserék, kétévente lengéscsillapítók...)
És azt is megigérem, hogy a 150-200ezer Ft-ért beszerzett autókat csak 600ezer/db adom... (Persze egyszerűbb lenne szereznem egy leadott minisztériumi 2,4-es A6-ost 360000 km-rel 220ezerért és azt kipuceválva visszaadni 880ezer -ért, mert elmegy még az nagyjavítás nélkül 400ezret.

magyar-magyar szótár 2009.12.14. 02:49:34

Nekem a stipistopi múltemberezés is tetszik egy olyan lista éléről, amin a 4. Szegény (néhai Refóómm) Feri.

Valamint itt is elmondom, hogy azok a jógyerekek*, akik egy hathetes politikai érdek kiszolgálására kitalálták ezt a Bokros-égetést, megérdemelnének egy akkora csibésztallérdíjat, mint egy kisebb marhajárás. De orálisan!
*Political Capital

marós 2009.12.14. 07:41:05

A jobbikot az elmult közel 8 év országromboló kormányzása, hazugságok, lopások, közéleti botrányok áradata hívta életre, és erősíti nap-mint nap. Nagyon nagy a zűr mindhárom /szocik, szdsz, mdf/ pártban, félnek a jogos felelősségrevonástól, mert ők tudják, hogy ami napvilágra került, az csak a jéghegy csúcsa. A választókat sokadszorra nem lehet palira venni, a lakosság annyíra megundorodott ettől a rezsimtől, hogy azok csinálhatnak már akármit, a voksok nem találják meg őket.

magyar-magyar szótár 2009.12.14. 08:10:55

@marós: sajnos a röhögéstől tele lett az inkontinenciabetétem, úgyhogy válasz helyett megyek cserélni

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.12.14. 11:12:46

@magyar-magyar szótár:
a kettes golffal az a baj, hogy nem audi a6.

@marós:
a jobbik népszerűsége kétség kívül a kiábrándult szocialista szavazók miatt ugrott meg, de hogy mi hívta életre...
az emberek megvezetéséhez: 1998-ban a családi pótlék és a tandíj körüli kavarások miatt a szocik otthon maradtak, nyert a fidesz, akik aztán úsztattak szent koronát, így 2002-ben nem maradtak otthon a szocik. 2002-ben és 2006-ban is többen szavaztak a fideszre, mint 1998-ban. most is hasonló okokból fognak nyerni, és csak rajtuk múlik, hogy sikerül-e megtartaniuk, vagy legkésőbb négy év múlva bukják megint.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.12.14. 19:45:59

én biza csak annyit mondok, hogy Vonát miniszterelnöknek.
Sej-haj fényes szelek fújnának akkor, és tele lenne az ország mókával és kacagással.

Jonas-R 2009.12.14. 21:17:56

@Vérszegény éjszakai dúvad: Táltosokat az állami cégek élére!

A jobbik meg lett csinálva, hogy fel tudja szívni mindazt amit a fidesz nem tud. Tesség megnézni Krisztina életútját alaposabban.
süti beállítások módosítása