Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Mint borjú a Lendvaira

2009. szeptember 29. - bs395

Az a jó abban, ha az ember egy hierarchia élén áll, hogy kioszthatja az alatta levőket, akár nyilvánosan is. Most éppen azt mondta a matriarcha, hogy:

„Zéró toleranciát kell alkalmazni azokkal szemben, akik két marokkal vesznek a közpénzekből - jelentette ki Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke.”

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy Lendvai eddig hol élt? Hogyan került az MSZP élére egyáltalán? Teleporttal?

Kedves Ildikó! Volt 20 éved zéró toleranciát játszani pontosan azokkal az emberekkel szemben, akik oda juttattak, ahol most vagy.

Ne add már a szűzlányt.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr651414080

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Három a kislány 2009.09.29. 11:51:22

Az MSZP-nek két fontos jelöltet kell megneveznie rövid időn belül: ki legyen az MSZP miniszterelnök jelöltje, és kit jelöljön az ország EU biztosnak (ez utóbbit persze hivatalosan a kormány jelöli, de hát mégiscsak az MSZP áll a kormány mögött). Az éle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.09.29. 08:42:47

A teleport argó értelmezésében képzeld el azt a poszt-KISZ bulit, amikor úgy bebaszol, hogy reggel arra ébredsz, te vagy az MSZP első embere.

arról az éjszakáról milyen képek készülhettek?!

One Bad Habit 2009.09.29. 11:52:05

De most komolyan, mit vártatok?
Hogy azt nyilatkozza hogy...

„Zéró toleranciát kell alkalmazni azokkal szemben, akik kritizálják hogy két marokkal veszünk a közpénzekből"

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.29. 12:13:09

@Demo:
bemegy a pasas a bárba, ott látja lendvait. kérdi a csapos, hogy mit kér? nem azt, amit ő :-)

@One Bad Habit:
hülyének nézi a zembeket, így engem is. ez zavarni szokott.

rozsaszin buldog 2009.09.29. 14:01:30

Korábban hírül adtuk, hogy terménytolvajok tartják rettegésben több Somogy megyei település gazdáit. Most a csurgói térségből érkeznek sorozatos lopásokról hírek. Somogyudvarhelyen és Szentán sorozatbetörések voltak, az elkövetők mezőgazdasági kisgépekre specializálódtak.

Horváth Ádám, csurgói őrsparancsnok helyettestől a Sonline.hu megtudta: ráadásul azonos módon követték el a bűncselekményeket mindkét településen, így elképzelhető, hogy ugyanazok a tettesek. Éjszaka a kertek felől surrantak be, bozótvágókat, motorfűrészeket loptak el, más értékeket otthagytak.

Tíz feljelentés érkezett, noha máshova is betértek a hívatlan látogatók – a háziak látták nyomát –, de nem vittek el semmit – folytatta Horváth Ádám. – Somogycsicsóban pedig trükkös tolvajok károsítottak meg egy idős embert. Azt mondták: kecskét akarnak venni tőle. Kifigyelték, honnan veszi elő az autóstáskáját, s a benne lévő iratokkal és pénzzel együtt elemelték.

Horváth Ádám hangsúlyozta: tipikus eset ez, a nyugdíjasokat szemelik ki a tolvajok. A nyomozást nehezíti, hogy a sértett nem tudta pontosan hányan voltak, mivel jöttek, és nem azonnal jelentette az esetet a rendőrségnek, csak pár nap elteltével. A rendőrség keresi az elkövetőket.

Kigyúrt, vasvillás családok járják a vidéket

A lopások nem most kezdődtek Somogyban. „Hat-nyolc kigyúrt fiatalemberrel szemben kevés esélye van a gazdának; a terménytolvajok évente sok tízmillió forint kárt okozhatnak a termelőknek”, nyilatkozta a Sonline.hu-nak Szabó Tamás, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) megyei elnöke. A szervezett bandák terepjárókkal, kaszákkal és vasvillákkal felfegyverkezve indulnak fosztogatni.

„Régóta tarthatatlan a helyzet, de most, a gyümölcs és a kukorica betakarításának idején, már olyan mértékű terménylopások vannak, amiket nem tudunk kezelni”, mondta Szabó Tamás az atv.hu-nak. A szervezet megyei elnöke szerint a jelenség nem csak Somogy megyében figyelhető meg, az egész országban súlyos károkat okoznak a terménylopások.

Szervezett famíliák, bandák terepjárókkal, traktorokkal felszerelve lopják a terményt, mondta Szabó. „És nem elég, hogy nem menekülnek, ha tetten érik őket, hanem még fenyegetőznek is”. Szabó Tamás elmondta, a gazdák több helyen úgy próbálnak védekezni a tolvajok ellen, hogy körbeárkolják a területüket, de ez sem ér sokat, mert jön 6-8 ember és betömi az árkokat.

A lopásokat főleg a déli órákra és éjjel 2-3 környékére időzítik. Amit lehet, elvisznek, terményeket, tyúkokat, kacsákat, de van, hogy a gazdaságokban használt kapálógépet, fűrészt emelnek el. „Amíg a vasnak jó volt az ára, azt lopták, most rámentek a fára. Volt olyan gazda, akinek reggelre eltűnt az erdője. Kivágták az összes fáját, és vitték eladni”, mondta Szabó lapunknak. Van, hogy annak a lónak lopják a takarmányt, amivel fosztogatni járnak.

Az áldatlan állapot évek óta tart. Az alapvető gond Szabó szerint az, hogy minden faluban jól behatárolható azoknak a családoknak a köre, akik ebben részt vesznek. Ezeknek a családoknak se földje, se kertje, de ha van, az is műveletlen. Általában saját felhasználásra lopnak, de nem ritka, hogy megrendelésre hajtják végre más terményének eltulajdonítását.

A hatóságok tehetetlenek. 20 ezer forint alatti lopás nem minősül bűncselekménynek, csupán szabálysértésnek. Szabó tervei szerint a jövő héten egyeztetni fog a MAGOSZ a különböző szervezetekkel, céljuk pedig, hogy felhívják rá a hatóságok figyelmét: elég ebből az egészből. „A vidék és a mezőgazdaság rendesen adózik. Nem akarunk újabb adónemet. Mert az, ha elviszik a megtermelt javaimat, csak egy újabb adónem”, mondta Szabó.

A megyei elnök lapunknak elmesélte, volt, hogy tőle egy méterre álltak vasvillákkal a kezükben a tolvajok, és inkább hagyta őket garázdálkodni, mint hogy baja essen. „Ezekben a percekben is biztos, hogy kint vannak, és épp valakinek a terményét lopják el”, mondta Szabó Tamás a déli órákban készült interjú végén.

atv.hu / Sonline.hu
ES A HOZZASZOLAS EHEZ.ES KIMONDATLANUL TISZTABANVAN MINDEKI VELE CIGANYOK.MOST ELMONDOM,8 GAZDA OSSZEFOHOTT ,MINDEGYIKNEL VADASZFEGYVER DUPLACSOVU ES SORETES.GARANTALTAN NEMLESZ EMBEROLES,DE LESZAMOLAS LESZ ELORE MEGFONTOLT MODON. SZARRA LESZ LOVE A CIGANYOK LABA.ES MIKOR MEGTORTENIK ELOSZOR A TV LESZ ERTESITVE AZTAN A RENDORSEG ES CSAK UTANNA A MENTOK.ZERO TOLARENCIA A CIGANYOKNAK MATOL.GYERTEK MOCSKOK A BOROTOKET KITOMJUK SORETTEL VALOGATAS NELKUL ,ASSZONY GYEREK NAGYPAPI BARKI AKI LOPNI JON SORETET KAP.LESZ SOK NYOMOREK CIGANY? VAGY AZ EDESKURVA ANYATOKAT LESZOKTOK ERROL A VASVILLASDI SZORAKOZASTOL.ES MINDEN HONFITARSAMAT KEREM HA MASKENT NEMMEGY BENZINT VAGY OLAJAT NEKIK ES LOBOGJANAK MINT A GYOZELMI ZASZLO.A FALUK LAKOSSAGAT FELHIVJUK KAPARA KASZARA ES CIGANYOK VERE A FOLDRE.NEMADOZUNK A CIGANYMAFFIANAK.MASPORTAJAN MEGTALALUNK NYOMOREKLESZEL CIGANY.

rozsaszin buldog 2009.09.29. 14:06:49

LENVAI EGY MOCSOK KOMMUNISTA FEREG.EGY RAKOCZI TERI KIVENHEDT PROSTI.AGYONLOTTE BOTOXAL A POFAJAT AZ AZT HISZI VALAKI MEG NONEK NEZI.SZEP FASSSZOPO SZJAT RAKTAK NEKI ,.DE MINEK

Vidéki 2009.09.29. 15:20:54

Nagy kár, hogy ez korábban nem jutott Ildikó eszébe:

„Zéró toleranciát kell alkalmazni azokkal szemben, akik két marokkal vesznek a közpénzekből - jelentette ki Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke.”

One Bad Habit 2009.09.30. 13:08:28

@bs395: Persze hogy hüjének nézi a zembereket. Nagy részük sajnos az is.
Ennek ellenére szavazati joggal rendelkeznek...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.30. 21:11:24

@One Bad Habit:
nem hülyék, csak nem érdekli őket, mert nem érdekeltek.
vagyis de, csak másban: abban, ami eddig volt.
süti beállítások módosítása