Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Sezlonnyitó

2009. szeptember 12. - bs395

Jön, jön, jön! Megkezdődött a nemtudom melyik sörgyár által szponzorált össznemzeti sport, itt a szezonnyitó, jön a választási hajrá eleje, de most már rendesen. A csipát tessék kisöpörni, elfelejteni a Balcsit, meg hogy voltunk görögbe’, nyilatkozatot hegyez, bulvárra figyel - ki volt pornós, ki besúgó, ki súgott be pornó közben (vagy fordítva, az még súlyosabb) -, fogyaszt, emészt, kipüfög.


Orbán Viktor: "Tanulj, dolgozz, építs otthont, alapíts családot, mert ez a te hazád, és ez azt jelenti, hogy ami a tiéd, azt nem vehetik el tőled!"

Korrekcióval élnék. Nekem szüleim azt mondták, hogy „Tanulj fiam, mert azt az egyet tényleg nem vehetik el tőled!”, mindezt még a ’80-as évek végén. És tényleg így van, mert az összes többi az éppen aktuális uralkodóé.

Tarlós István: „A BKV a virágzó anarchia iskolapéldája.”

Hát ezért mondták nekem a szüleim, hogy tanuljak, mert különben ezt most szó nélkül elhinném. A BKV-nál nem anarchia folyik, hanem nepotista feudalizmus, miként az egész országban, csak mellette fenntartjuk az officialitást, ami ezt az egyszerű tényt elfedni hivatott. (Ilyenkor tényleg nem értem a múltba révedőket: hát ugyanaz van most is, csak más a címke! Szeressétek egymást, gyerekek!)

(aláfestő zenének: Green Day – Hitchin’ a ride, mert „Troubled times, you know I can not lie. I'm off the wagon and I'm hitchin' a ride.”)

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr681376001

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bréking: A 168 óra Orbánt dicséri 2009.09.12. 19:04:22

Ilyen is már régen volt a 168 órában. Az emlékeim szerint utoljára 98 tavaszán, amikor miniszterelnök lett, akkor lehetett náluk dicsérő szavakat olvasni róla (aztán rövid időn belül jött Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Simicska és a hosszú bájtok éjszakája,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.09.12. 08:52:00

A fidesz-nek olyan pol' szövegei vannak, mintha Váncsa meg pl a Political Capital írná azokat. Az egyik paródiaképpen, hogy röhögjünk, a másik meg cselből, hogy a labdát feladja a hjógyerekeknek.

Utána kéne olvasni, volt-e még a történelemben ilyen önellenhatóan ostoba és vak balfasz politizálgatgatás, amit a fidesz művel. Nemhogy belegyalogolnak a csapdákba, de önként kaparják magukra a fődet.

magyar-magyar szótár 2009.09.12. 09:28:55

Megkérdeztem egy fideszes potentátot, mire mennek ezzel az elbasszusgitározott ócska pol'komm'mal. Azt mondta keresztényértkek és a hagyományosankonzervatív hírfogyasztók és lösung mit etwas. Jó, mondom erre
és akkor mi lesz Az Egymillió Szavazóval, akik már 1990 után születtek és 2010-ben lesznek elsőszavazók. Ezekre gyúr a Political Capital meg az index és meg is vannak véve, cukoly, dió, mogyolyó, minden.
Hogy lesznek így megszólítva a fiatalok.
Válasz: vannak még kardigános szövetnadrágos pliszirszoknyás fiatalok.
Jó, és egyébként?
"Nem lehet az orbánnal bírni, meg van veszve, megy a feje után."
Jó, és akkor a vidéki fideszparasztok pártellenható ostobaságai?
"Helyiszinteken demokrácia van"
ÁÁÁÁMEN!schhhhhh

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.09.12. 17:23:04

Hass, alkoss, gyarapíts,
s a haza fényre derül!
Ugyi, mint az közismert.
A BKV-nél meg valószínű alaposan félreértelmezték a gyarapíts-t.
Biztos nem tanultak a kis rohadékok.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.14. 22:59:54

@magyar-magyar szótár:
valamiből meg kell élniük, na.
régen a kódexmásolás szabadidős tevékenység, penitencia volt, amit a rendes földtúrás és egyéb, ház körüli teendőkön felül műveltek, ma meg főállás, ahogy az is, hogy azt a modernizmust fikázzuk, ami lehetővé teszi, hogy fikázzuk.

@Vérszegény éjszakai dúvad:
gyarapítanak ők, csak egymást :-).
süti beállítások módosítása