Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Dominamina

2009. szeptember 05. - bs395

Amikor ezt írom, még fogalmam sincs, hogyan végződött az Andrássy úton a hajcihő. Nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán kéne-e, hogy érdekeljen, de nem bírom ki, még ha nagy újdonságot nem is fogok mondani.

A test-test elleni küzdelem erotikus vonásáról lenne szó, mert az: izgató, izgalmas, és a pucér kelták álló fallosszal rontottak neki más férfiaknak, s a spártai elithadsereg nem csak a gyerekkortól való kiképzés miatt volt elit, hanem azért is, mert egymás szeretői voltak. A focisták egymás fenekét paskolják, a rugby-sek meg arcukat a másik ágyékába fúrják, a bokszolók toppless, izzadtan ölelkeznek, s az igazi nácik kórista fiúkat vittek szobára, mielőtt nekiálltak volna egymást lemészárolni.

A börtönben se azért erőszakolják meg egymást, mert homoszexuálisok, hanem mert így fejezik ki dominanciájukat. Enni, baszni, ölni ugyanaz, feltéve, hogy nem vagyunk pszichopaták, mert az bezavarhat. Akik öklüket rázzák, s dagadó nyaki erekkel üvöltenek egy rózsaszín férfitanga láttán, azok is ugyanezt érzik: a dominancia kellemes bizsergését. Csak nem nagyon tudnak mit kezdeni vele.

A civilizáció és a kultúra áldásainak köszönhetően - nagyjából mióta szervezett közösségekben élünk – a dominanciát (is, mint a respectet) igyekeznek központilag osztani: ki ölhet meg kit, s ha mégis minket ölnének, az miért rossz, helytelen, erkölcstelen és inorganikus. Az etika a határon véget ér, hisz érték csak abban van, amit a sajátjaiddal teszel, másokkal szemben a bűn is erény.

Semmi kivetnivalót nem látok abban, ha két csapat feláll (hehe) egymással szemben, abbéli szándékban, hogy egymást laposra verjék. Áldozat nélküli hobbinak tartom, és inkább egymást, mint engem. Ők tudják, hogy a fájdalom az magában értéksemleges, mert nem esemény, csak velejárója a business as usualnak. De ha az egyik csapat nem verekedni megy, a másik viszont igen, az már kicsit más.

Mit nézel? Bocs, nem akartalak… És még vissza is szólsz, mi?

Nem a frusztrációjukat akarják levezetni, hanem dominálni akarnak, ők is. Ha fizikai frusztrációtúltengésük van, arra vannak a fent jelzetten kívül is áldozat nélküli hobbik: el lehet menni bokszklubba, ahol két lengő maflás után fel kell majd őt mosni, az szokott segíteni a levezetésében. De nem ezt akarja. Dugni akar, és melegeket. Mert az gay dolog. Menő.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr961361999

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Melegek és szabadság 2009.09.07. 06:17:28

Nem kellett volna odamenni.Nem kellett volna odamenni és megtámadni olyanokat, akik senkinek nem ártanak. Nem kellett volna odamenni, és nem lett volna szükség rendőrökre, kordonra, és talán úgy nézhettünk volna ki, mint valami civilizált ország.Ironik...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

árcsimenning · http://mindenkihazudik.wordpress.com/ 2009.09.05. 19:03:01

"a pucér kelták álló fallosszal rontottak neki más férfiaknak"
Ez nagyon jó:)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.06. 01:27:47

@bedinger:
sőt, csata előtt tömeges onalizálást folytattak, és a híres kék festékbe saját spermájukat keverték.
hiába no, tudtak élni (meg is haltak).

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.09.07. 06:16:42

honnan van az ösztön, hogy a nálad gyengébbet meg kell támadni?

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 07:58:07

Azt hiszem bs395, kifelejtetted a zenei aláfestést: Pet Shop Boys: New York City Boy
Ez egyben találóskérdés is @peetmaster: -nek (remélem, nem fogas)
Ki a gyengébb az alábbi klipen?
www.youtube.com/watch?v=cpk8ym8iqWU

Azt tanultam a tanítóimtól, hogy mindig a gyöngékkel és a vesztesekkel kell lenni.

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 08:00:43

@bedinger: A csata után pedig headball játék keretében osztották föl az ellenséges horda szántóit meg lelgelőit, lehetett a felkapott levágottfejjel futni, dobni, de főleg rúgni...

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.09.07. 08:13:08

@magyar-magyar szótár:
lehetne a video címét? (munkahelyi szűrt proxy, direktben nem jön be, név alapján kéne keresnem. Vagy rossz a link)

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 09:16:12

@peetmaster: A video ugrik a linkről (túl erős a munkahelyeden a hálózat micsodája) címe
New York City Boy, előadó Pet Shop Boys ( Brooke Shields kedvencz együttese volt korainagylány korában)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.09.07. 11:43:25

@peetmaster:

A nálad gyengébbet tudod megenni. Létfenntartás. Szerintem innen.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.07. 13:29:38

@magyar-magyar szótár:
a mimikri az más (a gyengékkel kell lenni - itthon 10 millió áldozat és/vagy ellenálló van, kivel leszel?)
ráadásul a videón amerika szerepel, ahol a meleg szubkultúrában a gyúrásnak külön kultusza van, és kb olyan maflást tudnak adni a nácikoknak, mint egy profi futballhátvéd.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.09.07. 20:02:34

@magyar-magyar szótár: megnéztem a videót, és nem igazán tudom értelemni a kérdét, mert senki nincs harci pozícióban, szóval az összhasonlítás fel se merül.

magyar-magyar szótár 2009.09.08. 05:17:57

@peetmaster: Hát bizony, harcolni nemlátványos eszközökkel is lehet, pl strucctollas legyezővel vagy szép szavakkal, sőt!
Vagypedig:Nálunk az oviban volt egy hivatásos jókiffiú, mindig csak azt lehetett látni, amikor visszaütöttek neki. Persze az ilyen kiscsávók állhatak aztán a sarokba :)
süti beállítások módosítása