Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Lenin képek vernek agyon

2009. augusztus 18. - bs395

Magda Marinko ártatlan! - Johnnie Walker, valamikor a ’90-es évek közepén.
(ha jól emlékszem, több nevük volt, mint számuk, de néha egybefolynak a dolgok, s a Zinternet se őrizte meg azt az időszakot)

Tizenévesen nem értettem ezt a számot. Azóta volt néhány un. "hint" (Tocsik, Prinz, Kulcsár, stb.), de élőben érdeklődve látni azért mégis más.

"A belső ellenőrzés szerint Kocsis István vezérigazgatónak hamis információkat adott át elődje, Balogh Zsolt a volt humánpolitikai igazgató, Szalainé Szilágyi Eleonóra végkielégítésével kapcsolatban, sem az összeg, sem a körülmények nem voltak helyesek, ezért nem hozott a bizottság elmarasztaló döntést."

Tudod mit? Legyen így. Kocsis István a BKV végkielégítési ügyeiben ártatlan.

"A BKV a jelzett problémára válaszként 2009. február 20-án úgynevezett teljességi nyilatkozatot küldött a könyvvizsgálónak, ami a cég éves beszámolójának az elkészítéséhez szükséges. A nyilatkozatot a BKV vezérkara írta alá, beleértve Kocsis István vezérigazgatót. A nyilatkozat egyik pontja leszögezi: „megítélésünk szerint a társaság jogszerűen fizetett ki 36 millió 978 ezer forint végkielégítést a jelenleg is munkavállalóként foglalkoztatott dr. Szalainé dr. Szilágyi Eleonóra részére”.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr571316463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Win Elen 2009.08.18. 13:15:02

Lehet nem figyelt oda, csak automatikusan alairta.

Node. Azert o a vez.ig., azert kap akkora fizut, stb. Mert nagy feleloseg egy-egy ilyen alairas. Igy meg ha emberileg nem is tudott rola (amit en valoszinutlennek tartok, de ne legyenek eloiteleteink) jogilag akkor is tudott rola.

Ez felvet persze par izgalamas kerdest. De ugy erzem nem von le a felelosegebol semmit sem, barmilyen egyeb megkozelites.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.08.19. 16:57:37

@Win Elen:
ha aláírta, felelős.
"bíró úr, nem emlékszem."
na, ilyen itt nem lesz.
demszky is könnyen beszél, egyrészt mert azt fekve is lehet, másrészt meg nincs mit vesztenie, nem áll mögötte már szinte senki és semmi.
süti beállítások módosítása