Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kiskopasz

2009. július 04. - bs395

"Aki még egyszer megjegyzést tesz a koromra, annak leborotválom a fejét, azt mehet a Jobbikhoz busongani a többivel!" - fakadt ki Lendvai Ildikó párrtelnök az MSZP küldöttgyűlésén.

"A tsz-elnöközőknek kiszedem a szemöldökét, a neoliberálisoknak meg legyantázom a hátát!" - nyomatékosította a pártelnök, hogy mostantól szőrmentén intézi a dolgokat.

Szintén nagy megrökönyödést váltott ki a küldöttekből, hogy Bajnai Gordon Orbán Viktornak öltözve adta elő beszédét, így egyelőre nem tudni, hogy az elhangzottak csupán a paródia részei, vagy komolyan gondolja.

A megjelentek közül többen állították, hogy látták Gyurcsány Ferencet is a rendezvényen, ám az eddig előhívott kép és filmfelvételeken nem találni a volt miniszterelnököt.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr181226364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czelder Orbán 2009.07.04. 15:16:19

Fogadjunk, hogy Havi Fricskát is olvasol! :-P

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.07.04. 15:26:46

@Czelder Orbán:
ritkán, terrormédiát meg shitbreakert gyakrabban (bár amennyire gyakran lichtenstein leülteti magát a klaviatúrához...)

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.07.05. 20:12:33

"A megjelentek közül többen állították, hogy látták Gyurcsány Ferencet is a rendezvényen, ám az eddig előhívott kép és filmfelvételeken nem találni a volt miniszterelnököt."

:)))))

A Havi Fricska is jó.
süti beállítások módosítása