Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Sok itt a mét

2009. július 03. - bs395

- Halló, jegyző úr? Itt Mádám Klotild!
- Öööö… kezitcsókolom Klárika! [mondtam, hogy itt ne hívjon!]
- Jegyző úr, ez nem tűr halasztást! Jegyző úr, megint pingálás volt! Felpingálták az üzlet falára méretes betűkkel, hogy „Ez egy kupleráj!”!
- Megbocsájt, de hát az…
- Nem uram! Ez nem kupleráj! Ez egy úri szalon! Nem kupleráj!
- És gondolom baszás se történik, csak szolgáltatás, alvállalkozókkal.
- Jegyző úr, ne ironizáljon itt kérem! Mit fognak most gondolni a szomszédok, az ügyfelek?
- Őszintén? Szerintem tudják.

* * *

Az ügy apropója: egy kecskeméti polgár transzparensen üzent a polgármesternek, hogy „Zombor úr! A város bűzlik a korrupciótól!”. Erre most a pógi beperli 100 millára. Nem csak azért, mert kimondta, amit azért sejtünk, hanem azért, mert mit fog gondolni a mondjuk a Mercédesz? Szerintem a Mercédesznél tudják...

De megmondjam, mi az igazi oka? Az ember nem azt mondta, hogy a pógi korrupt, hanem felhívta a figyelmét a helyzetre, úgy is mint: Zombor úr, kéne tenni valamit, nem? Hát ezt azért! Hogy a lakosság beleszóljon az ügymenetbe? Tiltsákbe!

Ez a fajta reflex eleddig az MSZP-SZDSZ tandem országos képviseletének volt a sajátja, hogy karhatalmilag legorombolták, aki ki merte jelenteni, hogy biza süllyedünk, most viszont egy Fideszes polgármester él vele.

Vajon miért erősödik a Jobbik, nem is értem.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr701223075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Win Elen 2009.07.03. 09:45:40

Az egyik kutya masik eb szolas-mondas illo e megemliteni ezzel kapcsolatban? Igen. Es a vegkovetkeztetes is tokeletes. Ahogy ezt mar emlitettem tobb helyutt. A jobbikot, a gardat lehet nem szeretni, meg tartani is szabad tole, de bamban meglepodni a letezese jelensegen eleg korlatolt dolog.

Persze, mivel szerintem a politikusaink, par aprobb kiveteltol eltkintve nem butak - vagy legalabbis szeretnem ezt hinni - ezt a megkozelitesuket is csak a politika tobb felvonasos szinjatekanak egyik eszkozenek tudnam be. Ehhez szorosan kapcsolodva fenntartom, hogy lehet naivan es remenykedve allok a dolghoz, amikor ezt mondom.
süti beállítások módosítása