Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Go web!

2009. június 14. - bs395

Én ezt bazdmeg nem. MSZP 2.0. Kész, vége, lőjenek le, most már mindent láttam (kivéve az MSZP 3.0-át). Innovációs és informatika tagozat? Én meg a Michael Jackson. Baja Ferenc, a kormány informatikai ügyekért felelős ügyeletese változatos beosztásokban (plusz a platform vezetője) meg olyanokat mond, hogy a kormányzati innováció és informatika elmaradása a várakozásoktól nem csak az MSZP-SZDSZ felelőssége, mivel a Fidesz nem támogatta benne a kormányt. Hát nem tudom, de amikor utoljára néztem, az MSZP-SZDSZ a parlamentnek több mint a felét adta, szóval mihez is kellett volna a Fidesz támogatása? A jó közérzethez?

De van még tovább, van még tovább! Asszondja, hogy Magyarországon először jelent meg 10 százalék feletti eredménnyel egy antimodernizációt képviselő szélsőséges erő, amely demokratikus választáson kapta meg a támogatást. A kulcsszó: demokratikus. Merthogy ilyen anti-izé erő volt már Magyarországon, háromszor is (’19, ’44, ’47), csak akkor nem szavazták meg őket. Aztán úgy folytatja, hogy a Jobbik mögött lévő választókat kell megszólítani, akik közül sokan tévedésből, a Jobbik valódi programját nem ismerve szavaztak a pártra. Öööö… az MSZP-nek mi is az igazi programja? És azt ismerik a választóik? És meddig van egy-egy programja érvényben?

De legalább felismerték, hogy elszúrták. Nem kicsit, nagyon. A választási grafikonon jól látszott ez, színesben ráadásul. Mellékesen, amit mond erről a 2.0-ás dologról, még szimpatikus is lehetne (decentralizáció, különböző döntéshozói szintek, integrált mechanizmusok, stb.), csak ne beszélne mellé hülyeséget, meg ne hívná 2.0-nak (aki a webkettő elnevezést kitalálta, azzal is szívesen elbeszélgetnék, hogy fiam, gép közelébe többet ne menj). Vagy ez már az új jelölt bevezetése, innen indul a hype, lesz majd magyar Obama, és rákattinthatsz majd az iwiwen, meg lesz saját youtube csatornája is? Ja, ez hiányzott az MSZP programjából, ha ez meglett volna, még most is vezetnének.

Olyan ez, mint digitális táblát vinni a düledező falú iskolába. Borsodban biztos sokkal jobban szerepeltek volna, ha nagyobb az internetes reprezentációjuk, a google előnyösebb helyekre teszi őket. Beszarok, de komolyan. Hogy valakik ennyire el legyenek rugaszkodva a valóságtól, az félelmetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr731183189

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner 2009.06.16. 12:00:01

Baja Ferenc 2.0-s MSZP-ről álmodikBaja Ferencet behálózta a webkettő: teljesen internetes alapokra szervezné a nyugdíjasok pártját.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.06.14. 09:54:05

nem nem nem nem! dögöljön már meg végre, dőljön össze, roskadjon saját szarába, az szdsz-szel együtt, had nézzük végig, amint a kitartott értelmiségük telesírja a média barátabbik felét, mert lassan nem hogy ellenzékben lesznek a pártjaik, de még a parlament közelében se. Dőljön, dőljön, égjen és rohadjon, mert ez bazzmeg nem tök jó, gyerekek, hanem ez egy szar, úgyhogy tegyék magukat abba a másik szarba, abba a nejlonszarba, és takarodjanak el a gecibe.

nem ám még burjánzanak tovább, hogy elszívják a levegőt egy esetleges, tőlük kurvára függetlenül működő, ám ugyanarra a szavazórétegre mászó párttól. szdsz ugyanez. lógó, ember meg mindenváltás mi? hát eszemfaszom.

peterman 2009.06.14. 11:26:47

A hierarchia leépítése, egyenrangúak együttműködésének elősegítése. Ezek meglepően előremutató elképzelések, de gondoljunk csak Szekeres, Kiss, Lendvai stb elvtársakra mint az innováció elharcosaira.... LOL

Az már inkább beleillik a képbe, hogy szegény butuska választókat ki akarják oktatni, mert véletlen félreikszeltek a szemetek!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.06.14. 20:22:59

@Demo:
ugyanarra a szavazórétegre... a fidesz is épp feléjük nyit, meg a jobbikba is másznak onnan, meg otthon is maradnak.
tgm mond néha jó dolgokat, az egyik az volt, hogy így a 2000-es évek elejére a képviseleti demokrácia se nem képviseleti, se nem demokrácia, mert a választási rendszer nem áll arányban a többségi akarattal, a képviselők és a pártok meg nem képviselnek, hanem csak hülyítenek.

@peterman:
lendvai pedig megmondta: új idők, új ebmer az élre, régiek meg mögéje! :-)
süti beállítások módosítása