Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Motoros kasza

2009. április 20. - bs395

Állítólag van nekünk egy új, szakértői és válságkezelő kormányunk. De jó nekünk.

Új. Veres, Kiss, Draskovics, Bajnai, Szekeres, és egyéb korábbi kormányzati tisztviselők, pártemberek, hasonlók. Azt hiszem, az újat kihúzhatjuk.

Szakértői. A fentiek mellé emblematikus figuraként beugrott még Ficsor, majdnem bekerültek kartellezők és tocsikosok, szóval a szakértői se nagyon állja meg a helyét. Külön pikantériája a névsornak, hogy mostantól egy olyan ember fogja az adóügyeket intézni, aki korábban személyesen adott tanácsokat adóoptimalizálásra. Mondhatnánk, hogy rablóból pandúr, csak a közhely már nem tér ki arra a részre, hogy a rablóknak a bitófa alatt szokták ezt a lehetőséget felajánlani.

Válságkezelő. Ez megállja a helyét, de akkor nem értem, miért terveznek évekkel előre? Vagy-vagy, pláne, ha olyan igen csak hiányzó dolgokat is belengetnek, mint a szuperbruttó.

Kormány. Amit a közszférában per pillanat művelnek, ahhoz nem kell Audi, csak egy számológép, és a józan paraszti ész mellőzése, mert – írd és mond – a közszolgáltatások minősége itt a válság kellős közepén nem stagnálni fog, hanem tovább csökkenni. Ezt fejeljük még meg az IMF és az EU felé aláírt vállalásokkal, és tényleg kezdünk kételkedni, hogy kormányunk lenne.

Maradjunk annyiban, hogy csődbiztosaink vannak, de azokat, akik a csődöt okozták, valamiért bevették a bizottságba.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr961075387

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Baj van itt Gordon 2009.04.20. 09:55:20

A nyolcadik baklövés - Együtt sírunk...Hát íme itt van. Egy kellemes vasárnap délután Gordon bemutatta csomagját. Itt ahol lakom, be is borult rendesen azóta. Nem elemezném, hisz igazából sok meglepetés nincs benne. Fűnyíróelv alapján megkurtítanak m…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.04.20. 16:06:45

Joch -és Laborc vasárnaphajnali nyilatkozata, valamint agyontálalása? Nézem a bérbloggereket, hát nyilván vasárnap reggel 13óra46kor még épp, hogy lefeküdtek hajcsizni a vacsi után, de hetfű hajnalban sem kaptak drótot? Valahogy nem lett téma Laborc...
Szép az, hogy jólöltözött, üzletembernek látszó figurák. Sőt, azt látom hoaxálni, hogy "közgazdászok" ülnek a kormányban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.04.20. 16:52:14

ugyan, a laborc féle "a bűnszövetkezetek már az állami pénzeket nyúlják, és meg is erősödtek" hírnek nincs sportértéke.
most komolyan, kinek újdonság, hogy a polelit úgy működik, mint a maffia?
meg különben is, gordonka megmondta, az eu-s pénzeket nem maffiamódszerekkel nyúlják le.
az előbb olvastam oszkó friss ropogós nyilatkozatát: gyakorlatilag a szuperbruttón kívül nem nagyon találtam benne pozitívumot, és előtte nem kellett volna ennem.

Avatar 2009.04.21. 09:31:06

Ha már killtheradical a blog címe, megemlékezhetnél Eduardo meggyilkolásáról...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.04.21. 09:49:58

@Avatar:
eduardo borzasztóan identitészavaros személyiség volt, aki azért élt - és halt - amiben éppen hitt.
ha röviden kéne, akkor csegevara védi a délvidéket, csak míg csegevara - nagyon helyesen - elvetendő, addig eduárdó többekből is szimpátiát vált ki, pedig gyanúsan terrorista volt.
a killtheradical leginkább rám vonatkozik, mert mielőtt a honi operettnácik kisajátították volna a radikális szót, addig az olyasvalamit jelentett, mint alapvető és drasztikus változás.
itt ma alapvető és drasztikus változás lenne a kommunizmus társadalmi-gazdasági örökségének a lebontása és a közéleti berendezkedés maffia-szerű, félfeudális rendszerének a kinyitása, vagy a függőleges iránybn nyitott társadalom elősegítése - helyette zsidózás és cigányozás van, meg gyurcsánytakarodj, meg terroristáskodás.
a gyújtogatást valahogy soha sem kultiváltam, mert azt ugye el is kéne oltani, de ahhoz már keveseknek fűlig a foga.
süti beállítások módosítása