Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Hit és/vagy segély

2009. január 28. - bs395

Logikai lóugrás. Úgy szeljük a levegőt az ostoba gyalogok fölött, hogy csak úgy csillog a lószerszám a tudás reflektorának fényében. Van ugye az, hogy a ballibek mindent fekete-fehérben látnak (az ökoballibek zöld-feketében, mint a Hercules monitor). A ballibek meg köztudomásúlag a nem jobboldaliak. A nem zsidókeresztények. A nem magyarok. A nem katolikusok. A nem konzervatívok. Tetszés szerint. És ez persze nem fekete-fehér felosztás. Szóval ateistának lenni nagyon is ballib dolog. Ez segíthet megérteni az alábbi szembeállítást: egyházak állami támogatása vs. segély a cigányoknak. Érted, ez itt az előző mondat második felében egy ilyen kizáró ellentét. Vagyis ha nem akarsz államilag egyházakat támogatni, akkor te a cigányoknak akarsz több segélyt, csak úgy, pofára. Mert ballib vagy. Mert azt mondtam. Meg különben is: francia forradalom! Tiszta sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr10908531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.01.28. 19:55:10

ez az egyetlen oka, amiért konzervatóriumot olvasok. Ott ezt a hibát nem követik el

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.28. 20:07:52

van ott is, aki hasonlóan látja a világot :-(

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.28. 21:19:21

Wehehee!
Előbb kommenteltem az előző posthoz, pont erről a faszról, akiről (aki miatt) ezt írtad. Ne szívd fel magad, ez egy elmebeteg. Számára vannak a - valamilyen elmebaj-szerű - vallási képződmény köré szerveződő igaz keresztények, meg a világ többi része, akik mind nácik, komcsik, liberálisok, meg minden egyéb mocsokság a világban. Ez nem felsorolás volt, hanem egyenlőségjelekkel kell elképzelni.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.28. 21:24:18

próbáltam böcsülettel végigolvasni mindent, mégis úgy illik, meg válaszolni (amit megintcsak illik), de mindig ledobta a láncot az agyam :-(
egyszer már máshol a jóégtudja hogyan, de dél afrikáról ment a vita, olyan vargabetűkkel, hogy még.

Acmee 2009.01.29. 07:11:08

Lehet azt választani, h az összegből kicsit tehermentesítsük a vállalkozásokat? Akkor talán kicuppannánk az iszapból.

Amúgy meg cigány segély:

Aki nem dolgozik, ne is egyék. Ennyi és nem több

Schuerue 2009.01.29. 08:08:47

No de térjünk csak vissze egy pillanatra az alap felvetésehez.: Aki egyházat (és ugye most itt első sorban a felén legdivatosabb, prófétafelszögezős vallásra kell első sorban gondolni) támogatja, az nem támogatja a népesség familiárisan hiperpigmentált rétegét.
Azt szeretném megtudni, hogy ha az Indy által előásott és náci-arc cseppfolyósításra használt frigyládában található port eredeti, kőtábla halmazállapotán ott volt apróbetülvel a "felebarátaid" magyarázataként, hogy nem részhalmaza az indomagyar állampolgár? Akkor mostan kirekesztés van meg szegregáció, nemzetiségi alapon? A pejparipa pimpilit! A perselypénzből ugyan nem, (mert azt nem kell elszámolni) de az állami támogatás könyvelésében biztos olyan tétel, hogy a "hátrányos hejzetű Ronaldinyukák és Dzseniferkék hittanoktatással egybekötött táboroztatása.
S ha már a jótékonykodás amúgy is ott van a cégalapító okirataikban, akkor ez vonal még mindíg elfogadhatóbb számomra, mint amikor az újhebriadiai birkamolesztáló szabadgazdálkodók templomépítésére küldenek oltottmészből és terméskőből álló segélycsomagot az általam befizetett adóból kiutalt támogatásból fizetve a légi teherszállítás költségeit is, nehogy az építkezés késedelmet szenvedjen már....
Az mondjuk kicsit zavar, hogy az egyszázalékos felajánlásnál külön kezelik az egyházakat, miközben egy csomó felekezethez tartozik "civil" alapítvány is. Ugyanakkor nem hallottam még a megunt kutyák tisztelőnek templomáról. Számomra szimpatikusabb lenne, ha a kétszer egy százalékról szabadon rendelkezhetnék. Az egyiket a kisebbik fiam óvodai alapítványának (2008-ban nyílás-záró csere önrésze lett belőle), a másikat a nagyobbik iskolájának (a tornaudvar nem igazán van használatban műszaki okokból) utaltatnám az APEH-el. S mivel mindkét intézményt látogatják roma származású gyerekek is, nem áttallom őket sem támogatni, pedig nekem nem kell szeretni a felebarátaimat a hitem szerint.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.01.29. 11:43:53

Hercules-monitor... olyannal zúgott a C64. Nyolc éves voltam baszki, mert azt is úgy újította fater, hogy leselejtezték a suliból, amikor már hozták a PC-ket.
Én csak ennyit akartam.

Schuerue 2009.01.29. 17:50:25

@Demo: Ha már offtopic
Nekem Reuters zöld-fekete herculest hajtott meg a C64-em. Nagyon zsír volt, csak az Aztec-ba kicsit nehéz volt átjutni a piranjás pályán, mert a kék (víz) - narancs (piranja) színpár azonos árnyalat monchromeban. Mondjuk néhány nap alatt így is sikerült átmenni a pályán.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.29. 18:44:49

én herculessel először egy 286sx barebonhoz kötve találkoztam. a stunts kicsit hülyén nézett ki rajta :-).

Avatar 2009.01.31. 15:47:56

Nálunk a gimiben voltak a gépteremben Hercules monitorok az XT-k meg a 286os AT-k korában.

Mekkora királyság volt akkoriban egy Prince of persia!
Vagy minden Doom és Quake őse: a Snipes!
en.wikipedia.org/wiki/Snipes
süti beállítások módosítása