Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

A mentelmi jogom nélkül soha!

2008. június 14. - bs395

Készülünk a posztmagyar korszakra.

Volt ugye Ferinek egy beszéde. Ott pontosan ellentétes dolgokat mondott, mint amivel megnyerte a választásokat. Én, miután végighallgattam a beszédet felvételről, azt mondtam, hogy trágárság ide, hazudozás oda, ha megcsinálja a káderleépítést, és kurvaországból végre Magyarországot csinál, akkor Feri egy fasza gyerek. Nem csinálta meg, ergo Feri nem fasza gyerek.

Viktornak is volt egy beszéde, csak az nem került ki teljes terjedelmében, meg Viktor nem nyert választást, úgyhogy a hazugság és az igazság nem minden szeletének a kifejtése, illetve az önmagunknak való következetes ellentmondás rá nem áll, mert nem ő a miniszterelnök, azért.

Viszont szavazzak rá. Viktor itt és most ugyanúgy nyerne, mint Ferenc 2006-ban, és nagyrészt ugyanazok az emberek is szavaznának rá, a nyugdíjasokat leszámítva - bár ebben annyira nem vagyok biztos, a mezőgazdasági vidékeken a nyugdíjasoknak bármi, ami MSZP, az egyenlő Rákosival, és a Hír TV leghűségesebb nézői is közülük kerülnek ki. Mindegy is, általánosításban éljük ki magunkat, mert a közterületen való onanizálást büntetik.

Amikor Feri beszédéről beszélgettem azokkal, akik csak a rövidhírt olvasták, akkor én elvtelen pragmatista, nemzetáruló, ballib és kommunista voltam. Amikor most Viktor beszédéről beszélgetek olyanokkal, akik csak a rövidhíreket olvasták, akkor én elvtelen pragmatista, néprontó, szélsőséges és fasiszta vagyok.

Namost ehhez én miért kellek?

Élesszünk fel egy régi szép hagyományt, némi modern csavarral: összetereljük a gyurcsányistákat egy táborba, az orbánistákat egy másikba, kivisszük őket egy dombtetőre, adunk nekik pajzsot, és amelyik csapat hangosabban tud pajzsot püfölni, azt legolyószórózzuk. Aztán meg a másikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr60519513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.14. 12:33:55

Harcoljon ezekért a köcsögökért akinek hat anyja van...
Inkább a Ferit, meg a Vityát dobjuk be az arénába 1-1 késsel a kezükben, aztán a Lendvay meg a Selmeczi szenátorasszony megtéphetik egymást, Rogán sumózhatna Zuslaggal, ésatöbbi... A nézők(zsíros belépőért) kapnának kis dobónyilakat és azzal dobálhatnák a küzdő feleket, ki-ki pártállása és képessége szerint. Az egészet persze payperview rendszerben közvetítené a tévé, a befolyó előfizetési díjakból és emelt díjas sms-ekből pedig kicsit helyre lehetne pofozni a nemzeti adósságállományt...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.06.14. 13:02:59

Na de hát hogy hihettél olyat, hogy "megcsinálja a káderleépítést, és kurvaországból végre Magyarországot csinál", pont az őszödi beszéd után???

Hiszen ha ezt akarta volna, akkor nem titokban suttogja el néhány párttársának, hanem kiáll mindenki elé, és elmondja szépen.

Máig érthetetlen számomra, hogy vannak értelmes, okos, felelősségteljesen gondolkodó emberek (ez most Killtheradicalra vonatkozik ;-)), akik egy ilyen tök egyszerű dolgot nem láttak át. Nem értem.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.14. 13:09:07

Csöncsön: az őszödoi beszéd volt az elmúlt 20 év egyik legnagyobb lehetősége. Elkúrta. Mert puhapöcs.

pistibacsi · http://henkajpan.blog.hu 2008.06.14. 13:13:59

már alig merlek dicsérni, mert tőlem azt is sértésnek veszed, pedig ez egy rettentően vicces írás. eddig nem volt különösebben jó kedvem, de ezzel megalapoztad a hétvégémet. részemről köszi!

Mindfield 2008.06.14. 13:53:57

"Hiszen ha ezt akarta volna, akkor nem titokban suttogja el néhány párttársának, hanem kiáll mindenki elé, és elmondja szépen."

Azt ismered, hogy két politikus beszélget (nem a Feri meg a Vitya, hanem valahol máshol):
-Mindketten tudjuk, hogy mit kellene csinálni, de akkor senki nem választana meg minket.

Ez az egyik oldala. A másik meg az, hogy ezt nem hűbelebalázs módjára kell csinálni, hanem finoman. Ha meg egy ilyen beszéd kikerül, és elkezdenek zavarogni az emberek, akkor meg be kell látni, hogy ez így éppen nem jól sült el és átállni a B tervre, újragondolni, hogy akkor mit is lehet csinálni.

"az őszödoi beszéd volt az elmúlt 20 év egyik legnagyobb lehetősége. Elkúrta. Mert puhapöcs."

Nem úgy van az! Egy a lényeg: nagyon fontos tudni, hogy mikor kell keményíteni, és mikor engedni. Egyszerűen ebben a felállásban nem lehetett keményíteni. A Gyurcsány-kormány már azelőtt elbukott, mielőtt bármit megcsinálhatott volna.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.14. 14:10:46

Ebben van igazság, de akkor el kellett volna bukniuk férfiként. Nem így. Én is pont most írtam erről, de már régóta a vesszőparipám a dolog.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.06.14. 16:03:05

Mindfield:

Pont az a lényeg, hogy mindez már a választások után történt, vagyis semmi oka nem lett volna a titkolózásnak. Gerincoszlop kellett volna, és pont ez hiányzott.

Amit a B-tervről írsz, azzal egyetértek.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.06.14. 16:31:39

A főcímszerkesztő megint jól leegyszerűsítette a tartalom összefoglalóját. Még azt hinnék demagóg vagy.

"Összetereljük a gyurcsányistákat egy táborba, az orbánistákat egy másikba, hadd üssék egymást kedvükre."

tanár úr 2008.06.14. 17:09:20

A Ferit csak a papagálykommandó , ismételgeti hogy rossz, de az Orsós Orbán született patás ördög (csak neki a homlokán jön már kia két pata).
Ja, és nagyon félnek a Fityeszsesk mióta a Gyurcsány nevét meghallották azóta csak áztatni próbálják! ...de 2010 ben is Narancsos lesz a Bukta!!!!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.14. 17:18:42

tanár úr:
ha így folytatod, mész te is a domboldalra.

dr.stein:
az szokásuk. de ki az a ktr?

csöncsön:
viktor se az emberek elé kiállva mondta, hogy itt mégse az lesz, hogy ha megválasztják, akkor már másnap minden jó lesz :-).
a káderleépítésről: nem is annyira a választókon vagy az ellenzéken bukott gyurcsány, hanem a kádereken, akik nagyon nem akarták, hogy kikerüljenek a tutiból, meg érdemben dolgozni se akartak (vagy tán már nem is tudnak, vagy soha nem is tudtak).
amíg a választásra jogosultak 86%-a nem termel GDP-t érdemben, addig a politikus nem fogja azt mondani, amit a maradék 14% hallani szeretne. ezért volt mind a két beszéd "titkos".

pistibacsi · http://henkajpan.blog.hu 2008.06.14. 17:22:40

Biztosan nem a Grétsy tanár úrnak tetszik lenni, már csak a papagály végett sem. Ettől persze még lehet igaza, habár az orsósozás nem egészen elegáns eljárás. Sajnos nagyobbnak tűnik itt a baj annál, mintsem hogy bármelyik pártot túlságosan érdemes volna preferálni a többivel szemben.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.06.14. 22:19:05

ki az a ktr?
Lassan mondom: kill...the...radical
orbánviktorismegérccse

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.15. 11:02:34

Látod bs, híres lettél, már rövidítenek is! :)

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2008.06.18. 12:42:08

'Élesszünk fel egy régi szép hagyományt, némi modern csavarral: összetereljük a gyurcsányistákat egy táborba, az orbánistákat egy másikba, kivisszük őket egy dombtetőre, adunk nekik pajzsot, és amelyik csapat hangosabban tud pajzsot püfölni, azt legolyószórózzuk. Aztán meg a másikat.'

Te pedig add el a foldet, markold fel a penzt, es indulj utadra. Sajnos lehet, hogy tarkon lonek, de ez mar tulajdonkeppen mindegy.

Azt hiszem, utoljara az oviban volt divat az 'en ezzel ezt csinalnam, en meg azzal azt'. Azert lesz valakibol politikus mert 1, fejletlen a kritikai erzeke, es feltetel nelkul bizik sajat itelokepessegeben, vagyis egyszeruen buta 2, penzt akar keresni, es vannak kapcsolatai. Vegsosoron tehat hazudni fog es lopni - a legjobb tehat, amit a valaszto tehet, hogy koncepciok szintjen vizsgalja a politikai szereplok allasfoglalasait, es aszerint valaszt. Ezen a szinten pedig - sokfelol meg lehet kozeliteni a dolgot, de a lenyeg ugyanaz -, a lenyeg az eltartok/eltartottak arany javitasa, ebbol adodoan az adocsokkentes es a foglalkoztatottsagi arany novelese, stb. Az mszp szavazoi - leven szocialista part - foleg az inproduktiv retegbol kerulnek ki, az mszp tehat nem fog ilyet lepni. a segelyre szorulok szama novekedni fog, akik penzt akarnak kapni a munkajukert, lelepnek. (kesz csoda, hogy ezt mar az indexen, origon is leirtak.)

old csak meg a radicalt, es figyelj.

btw, orban is egy puhapocs. oszod utan egy aruszallitoi sztrajk, ket heten belul kormanyon lehettek volna.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.18. 13:00:29

bockó:
a posztban irónia és kererűség vagyon.
amit mondtal, abban új nincs számomra, inkább hiányolok olyan dolgokat, mint hogy orbán miért is nem törte össze magát, hogy 2006-ban nyerjen, hol vannak az szdsz szavazók, ilyenek.
süti beállítások módosítása