Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Balcsipancsi

2008. május 09. - bs395

Képzeld el, hogy egyfajta orwelliánus-madácsos álomvilág létezik. Falanszter 2.0.
Január elsején, józanodás után beterelnek mindenkit a Nagy Gyárba, és ledolgoztatják vele a gyár és a mellé épített medencés üdülőkomplexum költségeit.

Amíg nem rentábilis a cucc, nem jöhetsz ki.
Az átlagot kiengedik Május 20-án.
Kimennek szépen a kapun, elhelyezkednek a nyugágyakban a medence mellett, isszák a hideg sört, és stírölik a bikiniket. Te bent maradsz, és az ablakon át, koszos kezeslábasban nézed őket az 5 perces szünetekben, tudva, hogy most az ő szórakozásukat fizeted.

Aztán eljön Július 6-a. Az év több, mint fele eltelt ugyan, de végre téged is kiengednek.
Bérelt nyugágyat kapsz, nem kell megküzdened érte, mint a Májusiaknak, több, jobb és hidegebb sört, és kihozzák neked a moniknis tenyészbigéket. A Májusiak megszólnak, lenéznek, lefröcskölnek.

Kinek jobb?
Melyik szeretnél lenni?
Májusi vagy Júliusi?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr29459835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.09. 07:59:58

Roppant jópofa hasonlat, de nem teljesen jó. Egyrészt május 20.-án nem fognak kiengedni senkit, hiszen addig is ettél-ittál, kaptál szállást, aminek az árát le kell dolgozzad, ha jól számolom még kb 2-2.5 hónapig, utána pedig semmi láblóga, csak átmész egy másik gyárba, ahol azért dolgozol, hogy - immár önállóan - enni-inni tudjál...
Igazándiból a két gyár közötti átvonulási útszakaszon látod azokat, akik egyáltalán nem voltak a gyárban (a másikban se lesznek), ülnek a mesterségesen felfűtött balaton partján, jobbról-balról csöcsi lányok, hideg sör, király kaja. És a legszebb benne, hogy amikor látnak átvonulni a két gyár között, akkor harsányan kiröhögnek, milyen égő a ruhád, milyen gagyi az autód.
süti beállítások módosítása