Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Nagysasszonyok

2008. április 18. - bs395

Annyira, de annyira... nagyon...

Olvasmányok:

Szili Katalin, aki úgy határolódik el, hogy azt már szinte várod.

Lendvai Ildikó, akinek így is jó, meg úgy is jó, csak legyen.

Hülye kérdéssel kezdeném, mindjárt egyből kettővel.
Katalinnak: egyetlen bővített mondatban ellentmondani önmagának, az nem gáz?
Ildikónak: most engem tetszik hülyének nézni, vagy, már bocsásson meg, kegyed az?

Bővebben.

Szili Katalinnak.

Mi az, hogy szociáldemokrata, ma, Magyarországon?
Értem én, hogy ki tetszik kelni a realitások ellen, és valamifajta ideológiai pátosszal körüllengeni azt, ami nem is létezik, de miért nem tetszik kikelni a saját háztája ellen? A korrupció, a lenyúlás, a pártfinanszírozás, a képviselői költségtérítés ellen?
Miért magasztalja azt a fajta ál-baloldali politikai aknamunkát, ami az MSZP sajátja, függetlenül attól, hogy éppen kormányon vagy ellenzékben van?
Miért ismeri be, és nem kel ki ellene, hogy a magyar politikai kultúra és a magyar politikusok a béka segge alatt vannak? "Magyarországon az ad-hoc politizálásnak nincs igazán hagyománya." Én is jönnék akkor brit példával, ha már az interjúban is volt brit példa: Mrs. Thatcher.
Az ad-hoc valahol az ő szintjén kezdődik, amikor egyszerre kell meggyőznie az ellenzéket és saját pártját, mert nincs rájuk erőltetve a vérlázító frakciófegyelem és koalíciós szerződés. A frakciószabályokat és a koalíciós osztogatást miért nem tetszik kritizálni?
Valahol nekem az jön le, hogy Mrs. Szili egyetlen baja, hogy per pillanat nem ő van nyeregben, és tulajdon pártjának tagsága is egyre inkább szembefordul vele és az általa képviselt "szociáldemokrata" gárdával. Mert inkompetensek és álszentek, azért.

Lendvai Ildikónak.

Legyen is koalíció, meg ne is, legyen is Gyurcsány, meg ne is, legyen is verseny, meg ne is.
Ez van, ha valaki megnézi a magyar népmesék összest egyhuzamban, szünet nélkül, és úgy marad.
Továbbá némi logikai és ténybeli hézagot vélek felfedezni: most, hogy nincs koalíció, nem lehet majd megcsinálni az önkormányzati reformot, meg a többi, kétharmados dolgot. Gmpfh.
Mégegyszer: azért nem lehet a kétharmados törvényeket most már módosítani, mert nincs már koalíció. Oké, ezt hagyom egy kicsit ülepedni, ez nagyon súlyos.
Tessék a többit is elolvasni, nagyjából ezen a szinten mozog az összes válasza. Egyszerre rémisztő és megnyugtató, de inkább olyan szedálósan nyugtató, mint elégedetten. Rémisztőnek viszont nagyon rémisztő.
Lendvai Ildikót olyan olvasni, mint amikor ketaminra szedsz be crack-et, és fejben játszod le Kincsem összes futamát, egy helyben ülve, és amikor magadhoz térsz, nem tudod, mitől vagy olyan fáradt.
(tudom, Lendvai része rövidebb, és kevésbé érdemi lett, de egész egyszerűen nem megy, nem bírom - inkább az Orbán agyament szónoklatai, de most komolyan)

Nagyságos asszonyaim: tessenek már felhagyni azzal az illúzióval, hogy kegyedék politikusok.
Nagyon szépen kérem.

Mert ha nem, megkeressük, hol laknak, megvárjuk az estét, és kiöntjük a kocsibejárót betonnal másfél méter magasan. Addig se nyilatkozgatnak hülyeségeket, amíg nem tudnak kijönni.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr45430433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dady cool 2008.04.18. 11:26:32

Bocs, hogy így mondom, de egy kurva jó post.

states 2008.04.18. 12:15:25

És mi van a nagyságos úrral, aki egyszerre csökkent és nem csökkent adót, egyszerre reformál és ellenreformál, ha kell lemond és nem mond le. Nem érdemes ragozni, az MSZP a röhejek pártja...

baszki 2008.04.18. 12:16:07

Lendvaitól semmit sem lehet várni. Szimpla talpnyaló ! A teljesen égő dumákat adják a szájába, amit még GY F sem mer hazudni. Szili is az, de ő sunyibban csinálja. Úgy tesz mintha baromi karakán lenne, pedig csak azért tartják, hogy a maszopos látszatdemokráciát fenntartsák.

wagabound 2008.04.18. 12:23:43

Ez nagyon ott van. Remek!

AI 2008.04.18. 12:29:56

Killtheradical, te VÉGIG tudsz nézni egy lendvai-nyilatkozatot? (igen, így kisbetüvel) Minden elismerésem.
Én 2 másodpercig sem bírom nézni ezt az idegbajos kriptaszökevényt.

dr. Wilbur Swain 2008.04.18. 12:31:13

hát ez az, látszatdemokrácia...
a botoxos Lendvai egy vicc, a volt komcsi cenzor oktat mindannyiunkat sajtószabadságból, demokráciából...

tanár úr 2008.04.18. 12:33:58

Szili nyugodjon már "békében! " Neki köszönhetjük ezt a "kitűnő Varjú Lászlót" (karon varjú..a Fidesz kft.karján a Varjú köztársasági elnök)
Szilinek nem elég elüldögélni a puloituson sok sok pénzért? Sok nyomorék, vagy testi fogyatékos pár ezerért 8 órában boritékot ragasztgat.
Valaki mondja már meg Szilinek hogy mihez tartsa már magát..és ne bomlasszon!!!! Baszzus de pipa vagyok rá már rég!!!!

states 2008.04.18. 12:41:17

Csatlakozom AI-hez, őszinte részvétem mindenkinek, aki végigbírja hallgatni, nézni Lendvait, bár az utóbbi még emberpróbálóbb. Én utoljára akkor voltam erre képes, amikor a" lassan mondom, hogy mindenki értse, nem lesz gázáremelés" című örökzöldre volt képes...

Mozzi 2008.04.18. 12:51:28

OFF

Tanár Úr!

Már ne haragudj, de attól, hogy valakit nem csipázol, vagy netalán kifejezetten utálsz politikai hozzáállása, mentalitása, vagy csak szimplán a hülyesége miatt, az nem hatalmaz fel arra, hogy a nyomorék szót használd. Kifejezetten gyűlölöm az mszp-t mindenestül, de Szili amellett, hogy testi fogyatékos, és nő, még mindig az egyetlen valamire való ember az egész tetű kormányban.
Lehet szidni mindenkit nyugodtan, de egy fokkal kultúráltabban.
Ha kérhetem...

ON

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.04.18. 13:03:54

AI és states: igen. :-))

(Annál jobban meglep Lendvai Ildikó népszerűsége baloldali körökben. Ennyire sokra lehet menni azzal, ha valakinek a TELJES mondanivalója kimerül abban, hogy Orbán Viktor egy félelmetes diktátor?...)

mitch connor 2008.04.18. 13:04:33

hahaha! nagyon jó! a magyar politika két "grande dame"-ja! ténsasszonyok legfeljebb. szerintem szegény Szili abban a tévhitben él, hogy őt tehetsége többre predesztinálja. A folytonos különutaskodás (amit azért mindig az követ, hogy visszakozik/relativizál, hogy nem is úgy gondolta) enyhén szólva is nevetséges, ráadásul nála szerintem a gyengeség jele (a baranyai lobbi már nem az, mint régen?). Tegnap voltam egy fórumon, Kéri László beszélt/elemezte a kialakult helyzetet. A maszop számára lehetséges alternatívák egyikeként (Gyurcsány elcsapása esetére) – eleve ironikusan – bedobta Szili nevét, majd még ugyanabban a minutumban röhögve elvetette a lehetőséget. Lendvai szegény meg egyszerűen gáz, pedig nem hülye egy nő szerintem. De hát a régi dakota közmondás szerint a stílus maga az ember. Emellett persze gyakran nyilatkozik kapitális baromságokat. A róla belinkelt szöveget parafrazeálnám: Lendvai Ildikó, akinek így is jó, meg úgy is jó, csak Orbán Viktor ne legyen. Szerintem pedig erre, mivel semmi pozitív üzenetet nem hordoz, nem lehet egy politikai (túlélési) stratégiát építeni, mert nem vezet sehova.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.18. 13:26:19

mozzi: szili nem tagja a kormánynak.

Mozzi 2008.04.18. 19:14:57

bs395

igazad van, de a lényeget nem érinti

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.18. 20:12:27

mozzi: azért mondtam, mert úgyis off volt :-).
süti beállítások módosítása