Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kösz a halakat

2008. április 07. - bs395

Ma Magyarországon kizárólag állami cégnél lehet sztrájkolni.
Mi is az a sztrájk, úgy egyébként?
Csendes terrorizmus. Nyomásgyakorlás.
Megmutatni a kizsákmányoló tulajnak, hogy ki az úr.
A víz, ezt mindenki tudja.

A sztrájk lényege az érdekek kikényszerítése azáltal, hogy a tulajdonosnak anyagi veszteséget okozunk. A sztrájk a végső eszköz, amikor a munkáltató felrúgja a megállapodásokat.

Most hagyjuk a VDSZSZ-t. Nézzük csak a BKV-t. Miért sztrájkol a BKV? Mert korrupt, inkompetens emberek képviselik a tulajdonost. Hogy ki a tulajdonos? Hát mi! Izé, az állam, az államnak meg állítólag mi.

Rossz lesz-e a korrupt, inkompetens embereknek a BKV vezetőségben, a fővárosi önkormányzatban, vagy a magyar kormány berkein belül amiatt, hogy a BKV sztrájkol? Lesz-e nekik kiesésük, kevesebb fizetésük, visszavont céges üdülésük? Demszky Gábor kerül-e olyan recesszióba, hogy el kell adnia a nyaralóját a sztrájk miatt?
Nem.

Rossz lesz-e a tulajdonosnak? Lesznek-e keserű szájízű emberek, elbocsátott munkavállalók, akik a továbbiakban nem fognak részt vállalni a BKV finanszírozásában, rossz anyagi helyzetbe kerülő cégek a kiesés miatt?
Igen. Nekünk, tulajdonosoknak rossz lesz.

Én nem értem úgy, ahogy van. Mit vár el tőlem a BKV, mint tulajdonostól és finanszírozótól egy személyben?
Ne legyen új paraméterkönyv? Jó, ne legyen.
Ne legyenek milliárdos tanácsadók? Jó, ne legyenek.
Hol írjam alá?

Szóval azt nem értem, tetsziktudni, hogy miért olyanokon gyakorolnak nyomást, akiknek baromira nincs beleszólásuk a dologba?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr100414663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása