Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Népnemzeti napirajz

2008. március 09. - bs395

Kezdjük az elején. Grafitember egy bomlott elméjű zseni. A gondolat gerillája. Aki mindennapi rajzunkat megadja, az.

Rajongója, betege vagyok. Azért nem kommentelek nála, mert néhány rajzán egész egyszerűen annyira kajánul röhögök hangosan, hogy nem tudok gépelni, és amikor a hatás elmúlik, már nem emlékszem, úgyhogy megnézem megint, és kezdődik elölről. Amelyik meg nem tetszik, arra meg minek írjam, hogy "ez most nem tetszett", nem?

Épp ezért vagyok kiakadva az ilyeneken. És nem is értem se a jelenséget, se az embert, se az egészet. Vegyük sorba a lehetőségeket, kezdve alulról, úgyis gépelés közben szoktam belelovallni magam.

1. Az ilyen és ehhez hasonló kommentek a névtelen, még csak nem is taggesített falfirkák digitális verziói. Tudod, amikor faszt karcolsz a lift falába. Öncélú, értelmetlen, az elkövető számára maximum valami perverz, pár másodpercnyi kielégülést okozó cselekedet, azzal a hamis élménnyel, hogy ő most aztán nyomott hagyott a világban, még ha senki se fogja tudni, hogy ő volt az. Plusz mit érdekel, vazzeg, tied? Másrészt ha már neki nem jó, akkor legalább máséba beleszarik.
Amennyiben így van, javaslom, hogy az illető szerezzen magának egy plusz életet, vagy töltsön vissza egy mentett állást, mert ez már el van baszva.

2. Nem is tudja, hogy mit csinál. Mert hülye. Imbecillis. Örül, hogy tartozhat valahova, hogy megértette végre legalább a többes számú névmások jelentését (mi<->ők, és ők nem mi). Az írás-olvasás még nem megy tagoltan, de ez nem zavarja, hogy billentyűzetet kezébe kapva egyből, szinte pavlovi reflexként kiadja mindazt, amit eddig sikerült magába szívnia (ami nem sok, értelme nincs, de legalább helyet foglal), így - legalábbis fejben - elnyerve a "mi" kategória alá eső egyedek tiszteletét. Kinevezik helyettes főimbecillnek. Vagy valami.
Amennyiben így van, javaslom, hogy az illető minél hamarabb keressen fel egy imbecillisekre szakosodott intézményt. Az intézmény dolgozóinak pedig javaslom, hogy az ápolt kezébe billentyűzetet ne adjanak, mert szétveri vele a fejüket, ha hátat fordítanak neki. Irritálja ugyanis.

3. Komolyan gondolja. Ez azért kemény. Hogy élte meg a felnőttkort? Ő is olyan, akit látsz a boltban, ahogy áll a sorok között, és néz, mert épp nemzetvédő látomása van? Könyvet, olyat, amit nem arról írtak, hogy "ők" miért gonoszak, kezébe vett-e már? Szemét nyitotta már ki olyankor, amikor "azoknak" az orra nem lógott bele a napba, és csodálkozott-e már rá a világra, hogy nédd már? Nem, mi?
Amennyiben ez így van, javaslom, hogy az illető haladéktalanul vonuljon ki a pusztába, és zárja magára a jurtát, és maradjon is ott. Mi pedig ünnepélyesen fogadjuk, hogy egyrészt "őket" nem engedjük a jurta 5 kilométeres körzetébe, hogy még a szagukat se érezze, másrészt viszünk pizzát, és majd becsúsztatjuk a ponyva alatt. Mindenkinek jobb lesz így (oké, nekünk egy picit jobb).

Ugyanakkor Grafitembernek innen üzenném, hogy ha abba meri hagyni a napirajzot, elpusztítjuk a nemzetet, és elássuk. Aztán meg kiássuk, és megint elpusztítjuk.
Én szóltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr32371984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crix 2008.03.09. 09:47:50

egyetértek... grafitember a barátom így ismeretlenül is...
az a durva, hogy még az is lehet, hogy igaziból is tudrajzolni meg művész meg minden, én nagyon bírom... tán belsőségen olvastam, hogy secperc lerajzolt egy tökéletes arányú miurát... tehát autóbuzi is... szóval naponta csekk, és várom grafitember for prez

Kow 2008.03.09. 10:16:25

A végső sorok nagyon tetszettek :D

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.09. 10:22:25

a napirajz nemzeti kincs. a kedvenceimet lementettem, és offline is terjesztem. meg néha visszanézem.
én most megyek aludni, úgyhogy aki nem regisztált az indára, annak a kommentje estig nem fog megjelenni, addig türelmet kérek (éjszakai műszak rúlz).

grafitember · http://www.napirajz.hu 2008.03.09. 10:32:59

Nem fogom abbahagyni a napirajzot. Holnap újraindul.
A hét nagyon sokat kivett belőlem lelkileg, de nemcsak a zsidózás miatt. Valószínűleg inkasszózták a magánbankszámlámat otthon, amiről kártyával szoktunk kiflit meg mosóport venni, így először ezt kellene megnyugtatóan megoldanom, és csak azután tudok (vagyok képes) vicceseket rajzolni.

Pánik nincs, csak el vagyok keseredve. Szerintem nem voltam rosszfej otthon, az állam mégis oda-odabasz.

Na így. Hétfőn valamit felrobbantok, kettétépek, megbaszok a napirajzon, szkész.

Yikez Bálint 2008.03.09. 11:04:12

Legjobb az ilyen kommenteket szépen ignorálni (Grafit meg törli), hadd fulladjon közönybe. Az méri rájuk a legnagyobb csapást, ha nem érnek el semmit a kis tyúkszaros provokációjukkal. Grafit meg rajzoljon tovább, mert a Napirajz a kevés mentális oázis egyike ebben a veszélyes és bunkó (ahogy dj.UP mondaná) világban.

states 2008.03.09. 11:44:55

Ahogyan népnemzetizel, abból pontosan látszik, hogy ugyanakkora barom vagy, mint a zsidózó rajzoló, semmi különbség nincs köztetek, az zsidózik, te magyarozol...

Maestro 2008.03.09. 13:06:21

én úgy tudom, a csávó tud rajzolni, elvégre valami marketinges kreatívos a csóka, csak ezzel éli ki a napi agyfaszt amit a sok idióta okoz neki.

anonimusz 2008.03.09. 13:11:05

komolyan senki se látja, h az inkriminált komment egy, a népszavazással összefüggő provokáció? i mean, kuruczosnál is aljább fröcsögés és link a fidesz-honlapra, hát lol.

pazzo · http://pazzo.freeblog.hu 2008.03.09. 18:08:06

Grafit a reklámszakmában dolgozott.De elege lett belőle,és kiment Olaszországba,egy kerékpárváz gyártó műhelybe.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.09. 18:21:45

states nemzeti kincs. tömjük ki és állítsuk ki ópuztaszeren. remélem van bajsza, mert akkor nem fog annyira kilógni a többiek közül.

grafit: imádunk. kivéve states, de ő ki lesz tömve.

marketingoskreatívos 2008.03.09. 18:37:51

"én úgy tudom, a csávó tud rajzolni, elvégre valami marketinges kreatívos a csóka"

Eddig még egyetlen napirajzon sem sikerült akár csak haloványan elmosolyodnom, de ez megnevettetett, köszönöm.
süti beállítások módosítása