Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Különbség

2008. március 07. - bs395

Feri és Viki és ami köztük van

Feri hazudott. Monnyonle. Reformál, azt mondja, pedig csak pénzbehajt.
Mink meg itt vagyunk a szarban, ugye. És mint olyan, a szar nekünk nem tetszik. Mer hazudott. Monnyonle. Közbe magyarázza, hogy nincs is szar. Vagyis van, de nem büdös. Finom, nem fog fájni. Egészséges. Csak tudja, ő csinálta. Aztán azt mondja, mindenkinek a felelőssége, hogy feltakarítsuk, de lapátot vagy zacsit nem ad hozzá, sőt, el is veszi. Csináljuk puszta kézzel. Nincs ingyért semmi sem, értsed meg.

Viki még sohasem hazudott. Igaz, nem is válaszolt soha. No comment, ezt mondta mindig, már az óvodában is ez volt a jele. Ő az igazmondó juhász. Mátyás király álruhában. Ha szar van, ő biza megmondja, sőt, összetakarítani se kell. Helyette legyünk rá büszkék, hogy milyen szép nagy, és tekerjük körbe nemzeti szín szalaggal, és úsztassuk fel a Dunán. Happy end.

Én meg válasszak a kettő közül. Utcaseprőt nem lehetne?
Kicsit úgy érzem magam, mint az egyszeri gyerek, amikor megkérdezik, hogy tudod, fiam, mi van a te lábaid között? Különbség!

Feri a bal láb, Viki a jobb, mi meg, ugye, közöttük.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr16367833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lmp · http://lehetmas.hu/ 2008.03.11. 11:57:44

Ez bizony mélyen igaz. Szerintem ne válassz a kettő közül, válaszd az utcaseprőt!
süti beállítások módosítása