Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kapcsoltam.hu

2009. március 26. - bs395

Minden a legnagyobb rendben, a tervek szerint haladunk. Nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kérem – vagyis azt azért ne. Milyen jól elvannak a nevekkel, nézzed már, hogy találgatnak, ki kinek lenne jó, meg röhögnek a Vértesen (amíg nem kap valami zsíros állást az új kabinet ernyője alatt, mint jó káder). Surányi? Mekkora már! Még ellenkeztünk is egy kicsit, hátha az SZDSZ megpróbálkozik a szaltó mortáléval, már toltuk volna nyomtatásba, hogy a Fodor az tényleg a Fidesz alvó ügynöke, kellett nekik leszavazni a Kókával szemben (aki persze a mi alvó ügynökünk volt). De nem, nincs oszlatás, így az MDF nyugodtan támogathatja az előrehozottat, majd vagy adunk nekik frakciót az SZDSZ bezsarolására, vagy nem, Bokros felmelegítésével már megtették a dolgukat.

Egyedül a Fideszt nem értem, hogy miért ugrálnak. Kötelességből? Jajjmár. Hiszen ennél jobbat nem is akarhatnának: akkora megszorítás lesz itten, hogy nekik pofavesztés nélkül lehet majd kampányolni az enyhítéssel! Persze a megszorításokba belefér majd némi szabálylazítás, hogy a haverok cégei közben se szűkölködjenek megrendelésekben, de majd azt mondjuk, hogy hát a válság sok mindent felülír. Ez utóbbi azért is fontos, mert valami koncot mégis csak kell dobni a frakciónak meg a különböző „platformoknak”, akik egész eddig nem hitték el, hogy bazdmeg ez (ti. az ország) tényleg ránk fog szakadni. A számokat megírtuk, most már csak fel kell őket olvasni.

Nem olyan bonyolult dolog ez. Sokkal nehezebb, hogy ne izzadjuk túl a nyilvánosság (hehe) előtt az aggódást, meg az egyeztetést, meg a többi faszságot, amiről azt hiszik, hogy csinálni szoktunk ilyenkor. Ez a sok elemzés egyelőre jó, de utána kell majd energia a tiltakozáshoz is, szóval nem szabad nagyon elpörögni. Churchill mondta: rendben, meggyőztek – most menjenek, és gyakoroljanak rám nyomást. Szeretek nagy emberektől idézni, az olyan államférfias. Majd megírom abban a kibaszott jó könyvben. Olyan bestseller lesz, beszarsz – kár, hogy egy szó se lesz benne igaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr441026221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.03.26. 08:45:32

@ufó - úgy néz ki, mint egy pemetefű cukorka:
pánikolni szabad, mert nekik minden oké, nem nekünk, vagyis a válság még el lesz velünk egy keveset, meg amit kapunk előrehozottal vagy a nélkül, azt nem rakjuk ki az ablakba.
a vasfüggöny leereszkedett, csak olyan fura magyarország alakja van...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.26. 10:24:08

Való igaz, a fidesznek szinte tökéletes lenne, hogy miután az idióta bohóc szétzilálta az mszp népszerűségét, a maradékot bedarálnák a Bokrossal és az ő kis markáns csomagjával, jövőre ilyenkor pedig lehetne sopánkodni, hogy rosszabbul élünk, mint a honfoglaláskor. Ráadásul ekkorra a nagyon durva cuccok már meglehetnének, ők pedig fürdőzhetnének a dicsőség fényében, mint felszabadítók. Látszólag minden adott, hogy a fidesz a háttérben rábólintson a Bokrossal megtűzdelt Surjánra, persze kikötve, hogy szavazni nem fognak rá, de amúgy mehet.
A dolog egyetlen buktatóját abban látom, hogy szerintem attól félnek, túl jól is sikerülhet az akció és jövőre a választásokra már majdnem kilátszana a mellkasunk a szarból, ami azért akár a szocik malmára is hajthatja a vizet. Szóval nem kockáztatnak, inkább bíznak abban, hogy fletóék szépen elkúrják nekik. És erre minden esély meg is van.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.26. 10:39:03

@Before: nemtom, hogy lett Surján Surányiból, de lol...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.26. 18:38:18

@Before:

Úgy véled, hogy egy év bármire is elegendő?

Szerintem már technikai értelemben is fölösleges egy évre (igazából kilenc hónapra, mert jövő januárban itt már brutális kampány lenne) kinevezni valakit. Jöjjenek hát azok az előrehozott választások, essünk túl rajta!

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.26. 19:20:37

@Csöncsön: úgy vélem, hogy igen. Nem túl sok mindenre, de elég. Januárban nyilván nem lehet osztogatni, de azt be lehet ígérni, hogy "júliustól ilyen jó lesz"... Persze biztos megint a naív hülye szól belőlem.

Jonas-R 2009.03.26. 19:25:45

@Csöncsön: Én is ezen a véleményen vagyok...

vagy hagyjuk a francba az alkotmányunk, es nevezzünk ki valaki/valakiket 5 évre...

Kb ennyi kell ahhoz, hogy elkzedődjön valami.
süti beállítások módosítása