Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Zacskós drazsé

2009. február 01. - bs395

A miskolci rendőrkapitány azt mondta, hogy cigány. Sőt, hogy vannak cigányok, akik bűnöznek. Ez nem elég, hanem arra is kitért, hogy vannak olyan bűncselekmények, amiket inkább cigányok követnek el, mint nem (a pszichopata sorozatgyilkosok meg fehér, középosztálybeli férfiak). Hovatovább azt is megemlítette, hogy teszik ezt azért, mert akkor a cigányságuk inkább védelmet jelent még a rendőrség előtt is. Lett is horgadalom rendesen! Mert azt mondta, hogy cigány! Gusztos Péter az elsők között is első, Munk Veronika, a romaügyi médiamanipuláció nagymestere szorosan követi.

Draskovits Tibor, országunk feddhetetlen és morális kérdésekben könyörtelenül következetes igazságügy-minisztere annak rendje és módja szerint menesztette is a kapitányt. Annyira PC, hogy az már high-end konfig. Ám ekkor nem várt fordulat következett a történetben: rendőrszakszervezetek, városi és megyei önkormányzatok, az SZDSZ BAZ megyei szervezete és BAZ megyei roma szervezetek és reprezentánsok egyöntetűen állnak ki a "cigányozó" rendőr mellett. Mégegyszer: SZDSZ és romák a cigányozó rendőr mellett.

Hogy miért? Mert ők, a BAZ megyei SZDSZ és a BAZ megyei romák is ugyanazt látják, ugyanazt élik meg, és ugyanazok - a cigányság védőernyője mögé bújó bűnözők - atrocitásait szenvedik el, mint a nem SZDSZ-es és nem roma BAZ megyeiek. A megyei elnök és a vajda egy hangon szól: nem kéne 'pestről osztani az észt, hanem oda kéne jönni megmutatni az arcukat az embereknek, ha már. Mellesleg most már egyre többen aggódnak, hogy a feszültségek eddigi elkendőzése robbanáspontig hevíti a helyzetet, és a port az ártatlan romákon és nem romákon fogják elverni.

Annyira jó, hogy megint azon megy a vita, hogy akkor most cigányozott-e, vagy sem. Arról, hogy miért, hogyan, miről, és az hogyan került oda, nem beszélünk. Nem beszélünk a mesterségesen fenntartott szegénységről, nem beszélünk a pénzek eltüntetéséről, nem beszélünk a bűnözők összefonódásáról, nem beszélünk a visszaélésekről. Csak az a lényeg, hogy azt mondta, hogy cigány. Mert ha nem mondta volna, akkor a fentiek nem léteznének.

Kedves Tibor, én csak egyvalamit kérdeznék: EZT KELL CSINÁLNI, E???

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr6915477

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: vészkorszak - 21. század 2009.02.01. 12:23:42

Rasszista magyarlázadás Borsodban?! Világosan mutatják az elmúlt napok sajnálatos eseményei, hogy milyen mélyen gyökerezik a magyarokban a rasszizmus. 20 év alatt se sikerült kiirtani belőlük, pedig kellő erőfeszítés történt ez ügyben, elmondható. Mégi…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acmee 2009.02.01. 09:26:03

Ma, 17h, Miskolc, Városháza. Ennyi. Végre basszon az asztalra a Magyar(és a magát magyarnak valló cigány is)! Elég volt a diktatúrából!!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.01. 09:30:10

"Kedves Tibor, én csak egyvalamit kérdeznék: EZT KELL CSINÁLNI, E???"

most már egész közel kapirgálsz..., még egy fokkal feljebb, a tibor fölött ki is van...? az az..., azt hiszi, hogy mindenkit dróton rángathat..., vége a játéknak gyf!

metallica: master of puppets

End of passion play, crumbling away
I'm your source of self-destruction
Veins that pump with fear, sucking darkest clear
Leading on your deaths construction
Taste me you will see
More is all you need
Dedicated to
How I'm killing you

Come crawling faster
Obey your Master
Your life burns faster
Obey your Master
Master

Master of Puppets I'm pulling your strings
Twisting your mind, smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, 'cause I'll hear you scream
Master
Master
Just call my name, 'cause I'll hear you scream
Master
Master

Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
Dedicated to
How I'm killing you

Come crawling faster
Obey your Master
Your life burns faster
Obey your Master
Master

Master of Puppets I'm pulling your strings
Twisting your mind, smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, 'cause I'll hear you scream
Master
Master
Just call my name, 'cause I'll hear you scream
Master
Master

Master, Master, where's the dreams that I've been after?
Master, Master, you promised only lies
Laughter, laughter, all I hear or see is laughter
Laughter, laughter, laughing at my cries
Face to me!

Hell is worth all that, natural habitat
Just a rhyme without a reason
Neverending maze, Drift on numbered days
Now your life is out of season
I will occupy
I will help you die
I will run through you
Now I rule you too

Come crawling faster
Obey your Master
Your life burns faster
Obey your Master
Master

Master of Puppets I'm pulling your strings
Twisting your mind, smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, 'cause I'll hear you scream
Master
Master
Just call my name, 'cause I'll hear you scream
Master
Master

Acmee 2009.02.01. 09:41:12

@ufó:

Ohh... Metallica... Ha a magyarság végre a talpára áll, kiáll az igazáért: Hero :D

blogszemle (törölt) · http://magyar-blogszemle.blog.hu/ 2009.02.01. 10:10:43

megy a milícia (készenléti rendőrség). már ott vannak. nagy magyarverés lesz ebből.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.01. 10:11:38

@Acmee:
én magyar és roma között annyira teszek különbséget, amennyire az illető akarja. már ha nagyobb nálam. ha nem, akkor még annyira sem.
itt arról van szó, hogy a romák között vannak, akik a fajvédelem mögé bújnak, mint tomcat a mittudomén milyen utcai jegyirodában. undorító.
nem magyaroknak meg magukat magyarnak tartó romáknak kell az asztalra csapniuk, hanem a normális együttélést tiszteletben tartó embereknek, tök mindegy, minek tartják magukat - az egyik ugyanis nem előfeltétele a másiknak, és még csak korreláció sincs a kettő között.
itt most gerjesztik a hisztit, hogy azt mondta, hogy cigány - pont az ilyesmikre utaznak a jobbikosok meg a mohácsiék, minden érdemi ötlet nélkül. merthogy se a deportálás, se a még több segélyt pofára nem érdemi ötlet.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.01. 10:17:21

@bs395: újra főkapitány pásztor albert...

"A borsodi szocialisták akarata erősebb volt Draskovicsnál és az országos rendőrfőkapitánynál"

különben ez mindig egy aranyos dolog, amikor a 'koszos punkok' (ahogy írjátok) kiáll egy zsaru mellett..., de hát ti tudjátok...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.01. 10:18:42

@Acmee: igen, de a master of puppets a gyurcsányinak ment...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.01. 10:22:25

@blogszemle:
faszér kell mindehova magyarverést vizionálni. már bocs.
most jön az, hogy szlovák bérrendőrök voltak, mert közel van a határhoz.

@ufó:
az anarchia az, hogy akinél a hatalom van, azt kritizáljuk, mert soha sem lehet elég jó. ha esetleg nálam lenne, akkor engem kéne, sőt, amennyire idióta vagyok, én el is várnám (más kontextusban: el is várom).
továbbá az anarchia nem káosz, és nem hippimozgalom, és nem merül ki a hugyozzuk oldalba a teve utcátban (bár benne van az is).
fura állat vagyok, mert anarchista létemre jobber lennék, de egész jól működik, csak nem sikerül mindig jól leírni.

Acmee 2009.02.01. 10:50:31

@bs395:

Bocs, reklám! Reakción nem egy érdemi ötlet lett felvázolva az esetleges cigánykérdés megoldására (nem gázkamra, géppisztoly, egyéb ökör ötletek). Itt már közel sem arról szól a hiszti, h cigány. Itt már szimplán a szólásszabadság és az információ szabad áramlása a kérdés. Miért kell valakit megbüntetni, leváltani, stb., ha megmondja, h mi a valóság? Lássuk be, nem mondott hülyeséget a kapitány!

Itt szerintem arról kellene szólnia a dolognak, h végre van valami, ami miatt a magyarok zúgolódnak, és nem a jobb vagy baloldal. Régóta nem lehet a magyarságot egy közös cél érdekében összetömöríteni. Most volt egy olyan helyzet, amikor mindenki, pártállástól függetlenül felhördült, ergo végre megint magyarok, nem jobb vagy baloldaliak. Ez pedig érdemi haladás.

Főleg, ha azt tekintjük, hogy elég volt egy nagyobb zúgolódás, szervezkedés ahhoz, hogy -az elején látszó idióta döntést- gyorsan visszavonják. Ezzel pedig megadták a nép egy részének azt az öntudatot, magabiztosságot, h igen, valamit mégis csak el lehet érni. Ami 56 óta nincs a magyarban.

Kicsit nagyobb szellem szabadult ki a palackból ezzel a húzással, mint azt odafenn gondolják. Már csak azon kell küzdeni, h ez a szellem országosan terjedjen, ne üljön vissza a dágványba, aki végre öntudatra ébredt.

Itt a lehetőség újraegyesíteni a pártok által szétszaggatott magyar népet! Ami miatt nagyon sok dolgot meg lehetett csinálni az országgal és népével!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.01. 10:53:12

@bs395:
yo...

vajon lesz-e tüntetés, miután okafogyottá vált?

Acmee 2009.02.01. 10:54:32

@ufó:

Muszály lesz fenntartani az érdeklődést, csak így lehet újra összekovácsolni a magyarokat... (bár baj, h egy ilyen célért, de legalább van valami, ami mellett egységesen állunk ki)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.01. 11:02:17

@ufó:
passz, én most pestről osztom az észt, de aztán megyek haza vidékre, csak ponn a másik irányba. nem, nem külvárosba vagy érdre, messzebb :-).

@Acmee:
bocs, nem bántani akarlak, de én nem értem a magyarkodást. soha nem is értettem. az, hogy én magyar vagyok, nekem teljesen természetes dolog, sohase gondolkodtam el azon, hogy miért vagy hogyan vagyok az, ahogy azon se, hogy más miért az, vagy miért nem az. teljesen fölöslegesnek tartottam egy természetes dolgon agyalni.
pláne, hogy azt vettem ki a kommentedből, hogy vannak a magyarok, akik most összefognak a nemmagyarok ellen. de kik a nem magyarok? csak mert voltam már én is nem egyszer nem magyar mindkét részről.
a cigány addig "cigány", amíg arra halmozottan hátrányos cucijjális segélyt kap, meg elnézik neki, mert halmozottan, és gusztos péter megsimogatja a buksiját, mert hátrányos. onnantól, hogy nem számíthat pozitív, érdemtelen diszkriminációra, csak egy másik ember a sok közül, aki mellesleg és teljesen irrelevánsan mondjuk cigány. vagy sváb. tökmindegy. én itt látom a probléma egyik felét, nem nemzetiségi vagy faji kérdésben. a másik fele a negatív diszkrimináció, amit a pozitív nem ellentételez, hanem pont, hogy erősít.

Acmee 2009.02.01. 11:14:15

@bs395:

ááá... Nem erre hegyeztem ki a kommentet! Konkrétan leszarom, ki milyen színű. Én itt arra értettem, h a fidesz tábora köpköd a szocikra, a szocik tábora köpköd a fideszesekre. Nem veszik észre, h mindketten magyarok, egy a céljuk az ország jövőjének alakítása. Megették a kampánydumát. Ez a politika konkrétan arra jó, h a két oldal a gondolkodás helyett a másik szidásával foglalkozzon (lásd: parlamenti ülések, főleg mostanában), így ne vegye "észre", h közben mi folyik az országban, valamint a színfalak mögött. Annak örülök, hogy most végre valamilyen cél érdekében (a célt azt most ne vizsgáljuk, ízlés (és pártállás) kérdése, h ki mit mond) végre megint magyarokként viselkedtünk, nem jobb- és baloldal fanokként (már aki...). Ez pedig üdvözlendő, mivel csak az összefogás húzhatja ki a magyarokat ebből a társadalmi, gazdasági dágványból, amiben vagyunk!

Acmee 2009.02.01. 11:16:17

@bs395: K.E megye oder was? :D

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.01. 12:25:14

@Acmee:
ja, akkor jó :-)
csak néha paranoid vagyok.
de komárom-esztergomnál pont egyel messzebre megyek :-)

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.02.01. 13:10:10

Győr vagy Sopron?

Különben a Munk cikk tökéletesen illusztrálja a probléma egyik felét, a 'nyomor-dogmát', meg a hét réteggel felkent PC-séget (high-end, lol). Mert azzal nem vitatkozom, hogy embereknek nem szabadna úgy élniük, és a 'lakosságot irritáló bűncselekmények' elkövetői mind a khm, kevésbé fogyasztóképes rétegből kerülnek ki, de a pozitív diszkriminációval, meg ugye a segélyekkel és a harakirivel egyenértékű bér/adórendszerrel ez nem lett megoldva, mert csak belevertük szerencsétlenekbe, hogy ez nekik jár, és ők akkor lesznek hátrányos helyzetűek, amikor azt mondjuk róluk, pont.

Kíváncsi vagyok, hogy Miskolcon mi fog történni mostan, és azt sem hiszem, hogy Drazsé ezt most így ennyiben hagyja - ez a team mindig fejjel törte a téglát. A mi fejünkkel.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.01. 13:38:58

@Demo:
wehh, fejér.
a nyomor sajna nem dogma, hanem mesterségesen fenntartott valami, mert így olcsó a szavazat meg az illegális munkaerő. magyar szótárral élve: ha mohácsi vitkória éves keretéből zsírkrétát osztanának a putriban a gyerekeknek, hogy ne az iskolában húzzon életében először vonalat 6 évesen, sokkal előrébb tartanánk.
ugyanez a helyzet a minimálbérrel meg az adójóváírás miatti horribilis marginális adókulcsal: kurvára nem érdekük, hogy ne függjenek az emberek a mindennap változó politikai széljárástól.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.02.01. 14:50:27

vigyázzá, mert ha felborulsz a hóban, és nem lesz blog, akkor levendettállak.

én szeretném azt hinni, hogy nincs egy átfogó csapat, akik ilyen már-már összeesküvési szinten tartják fenn ezt a rendszert. A nagyja szerintem naiv, vagy a kontraszelekció miatt képtelen a saját illúzióin átlátni: a bicskanyitogató írások mögött őszinte meggyőződéseket sejtek. Ez még nem lenne önmagában baj, ha nem társulna azzal a borzalmas arroganciával, amitől képtelenek bármilyen irányba változni.

Nekünk be kéne vezetnünk valami olyat, mint a ramadan: napközben a politikusok nem költhetnének pénzt, mondjuk egész nyáron, csak miután már az állampolgárok nem látják őket. Nehéz elképzelni, hogy milyen gyárban dolgozni, világválság idején, ha az embert négy évre szavazzák be, és akkor minden fix.

juteszembe Ferkó új reformjavaslatai... 176 ember listáról, 23 meg közvetlenül. Az ország tényleg szocialista skanzenné változik. Vagy már az?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.01. 18:46:44

@Demo: borulás nem volt, de én is majdnem összeestem a sajtkieg alatt.

nincs kizárva, hogy tényleg dilettánsok alkotják a derékhadat - lásd terézvárosi nyilatkozatok -, de hidd el, hogy a csúcson tényleg maffia szerű az összefonódás, amiben kisebbik maffiózóként benne van a fidesz is. rengeteg stiklijükről tudnak egymásnak, de a kölcsönös bukás kikényszeríti ideig-óráig a kölcsönös hallgatást.
amikor beinul majd a leszámolás, mert elfogyott a zsé, az nagyon csúnya lesz.

de most a performanszról jön egy villámposzt.

molaris 2009.02.02. 08:18:58

@bs395:
Van, amit majdnem ugyanúgy látunk.
süti beállítások módosítása