Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Fordítóprogram

2009. január 08. - bs395

Gyurcsány Ferenc nyilatkozott az MTI-nek, de olyat, hogy itt a világválság közepén megnyaljuk mind a tíz ujjunk. Polmarketingben járatlan, esetleg feledékeny polgártársak kedvéért álljon itt egy rögtönzött Gyurcsány-magyar szótár, vagyis inkább csak szószedet, a nyilatkozat alapján:

"javunkra kell fordítani a vihar erőit annak érdekében, hogy a nagy átrendeződés után Magyarország jobb pozícióba kerüljön"

Elég nagy szarban vagyunk, de ha valami oknál fogva mégis kirántana valami minket belőle, majd azt mondjuk, hogy a mi érdemünk.

"Mint mondta, ez lehetőség és talán kényszer is egyben, hogy kölcsönös belátással, engedményekkel megszülessen egy minél átfogóbb - a következő 6-8 évre szóló - társadalmi-gazdasági megállapodás, amelynek a végrehajtását ebben a kormányzati ciklusban el lehet és el kell kezdeni."

Jövőre választások, és különben is, idén ne nagyon várjon belőle senki semmit. Emlékeztek még a 2005-2006-os adócsökkentésre, meg nagy tervekre? Aztán az azt követő ÁFA emelésre, meg a szolidaritási adóra, meg a járulékemelésre? Na, ezt tervezzük most is.

"ha erről meg lehet állapodni"
"amelyhez egyetértés kell, és ezt szintén elő kell készíteni"
"konzultáció előkészítésére van szükség"

Beszélünk, addig is telik az idő. Különben unatkoznánk mi is, ti is, megmondó embereinknek meg maguktól kéne témákat kitalálni, amit azért nem hagyunk rájuk, még a végén elszemtelenednek. Mondtam már, hogy jövőre választások?

Remélem tudtam segíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr42864777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása