Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Wasteland fashion!

2008. június 27. - bs395

Közeleg az apokalipszis! Fel van ön készülve rá?

Biztos beraktározott konzerveket, EMP biztossá tette a pincét, van vagy öt Geiger számlálója, és annyi ásványvize, hogy azzal ki lehetne virágoztatni a sivatagot, amivé lakhelye vált, és persze tele van fegyverekkel.

De gondolt-e a legfontosabbra, a megfelelő ruházatra? Mégse mindegy, hogyan vegyülünk a túlélőkkel! Jusson eszébe: kellően megválasztott öltözet=státusz!

Mi a Wasteland Fashionnél képzett tanácsadóinkkal szeretnénk az ön segítségére lenni, hogy divatosan vághasson neki az új világrend építésének!


Bőrjakós motoros design

Az örök klasszikus - már ha az apokalipszis megengedi ezt a terminológiát. Viselőjéről azt sugallja, hogy bírja a gyűrődést, akárcsak a ruhadarab. Mellé kígyóbőr veszkócsizmát ajánlunk a western hatás kedvéért. Aki ilyet hord, az csak szabad lélek lehet, romlatlan, erős belső tartással. További előnye, hogy vonzza a hasonszőrűeket, így akár napok alatt össze tud verődni egy kisebb város elfoglalására is alkalmas portyázó csapat. Univerzális szerelés, nincs különösebb világvége forgatókönyvhöz kötve. Ha most rendel ingyen polárszűrős napszemüveggel kedveskedünk! (designer label természetesen - mottónk: a stílus nem veszhet ki a civilizációval együtt!)


Polgárháborús lovas

Egyfajta vad és nemes eleganciát kölcsönöz: katonás, ám mégis viharvert, szikár, ám mégis érzékeny, viszont megeshet, hogy egyszerű postásnak nézik. Amennyiben ön a világ pusztulása után is elsődleges feladatának tekinti az erkölcsök megőrzését, úgy ez az önnek való! Hűség, önfeláldozás és elkötelezettség - bár több, mint valószínű, hogy az új világrend jó pár generáción át nem erről fog szólni, ez ne akadályozza meg önt abban, hogy kiálljon az elveiért, hiszen elvek nélkül mit ér az ember? Elsősorban sík terepre ajánljuk, legalábbis nem hegyek közé, továbbá a települések és a közlekedési infrastruktúra hiánya sem hátrány. Mivel nem számítunk túlzott érdeklődésre - illetve a vásárlók hosszú életére - így minden modellhez ingyen lovat adunk (de zabot nem)!


H.E.V.

Ön fizikus mérnök? Gyakran el szokott veszni a sötétben, és ritkán ment? Ezt önnek találták ki! Integrált HUD, utántölthető, narancssárga, és gyakorlatilag elpusztíthatatlan! (figyelmeztetés: a ruha elpusztíthatatlan, nem ön - az esetleges reklamációkkal nem tudunk mit kezdeni, több okból sem) Speciális laborban tesztelve dimenziószakadás ellen is! Az emberek bármit készséggel elhisznek önnek - egy kísérleti fizikus mégse hazudna nekik! Ugyanakkor fennáll a veszélye, hogy esetleg rákérdeznek, hogy is volt az a dimenziós dolog? Hátrányai, hogy élénk színe miatt vonzza a töltényeket és a sziszegve beszélő, aktatáskás, öltönyös figurákat. Az első 100 megrendelő között feszítővasat sorsolunk ki!


Exoskeleton

Ha önt vonzzák az anomáliák és kis fényes izék, és ezekért akár az életét, vagy belső szerveit is hajlandó kockáztatni, erre mindenképpen szüksége lesz! A futásban ugyan nagymértékben akadályozni fogja, de hát ki akar futni, amikor egyszerre egy szakaszra elegendő fegyvert is el tud vinni, nem igaz? A lényeg a tűzerőn van mindig, és azon, hogy ha seftelünk, előtte mindenképp mentsünk! Kiegészítőnek egy nukleáris szarkofágot javasolnánk, mert minek is apróznánk el. Beépített orosz fordítóprogrammal! (béta verzió) Egy jó tanács: vigyázzon, mit kíván, hátha teljesül...


Kényelmes utcai

A jó stílusérzékű polgár viselete. Zombik elől futni kitűnően alkalmas a megfelelő divatos cipővel. Nagy előnye, hogy embertársaink nem tudnak egyértelműen következtetni sem a világvége előtt betöltött szerepünkre, sem a jelenlegi elfoglaltságunkra. Ajánljuk hivatalnokoknak, szolgáltató iparban dolgozóknak, és frissen kómából ébredőknek. Ez utóbbi esetben kérjük, megrendeléséhez csatolja, mikor, hol és meddig tervezi kómában lenni, hogy időben intézkedhessünk - viszont sajnálattal kell, hogy közöljük, hogy ez esetben nem tudunk utánvétel szállítani.


Szkafander

A technológia szimbóluma, az emberi teljesítőképesség csúcsa, az elit elitjének a jelzése. Megalomán és öntörvényű, ugyanakkor bírja a strapát. Az ára ugyan borsos, de ha valami szigetel, akkor ez igen! Vegyi vagy biológiai támadás, a Föld légkörének hirtelen eltűnése meg se kottyan neki, és önnek sem, amíg az oxigénpalack tart. Aszteroida becsapódás ellen viszont nem véd, azt kénytelen ön megoldani, mi csak a fajin, alkalomhoz illő öltözéket tudjuk biztosítani, és pár tonna TNT-t. Külön kérésre a NASA logót is lefestjük. Abban az esetben, ha ön egy sajnálatos véletlen folytán a jövőben találja magát, ahol az időközben intelligensé fejlődött majmok átvették a bolygó felett az uralmat, mindenképp vegye le! Irritálja őket ugyanis.


Pilótadressz

Elegáns, szexi, egyszerűen tökéletes választás. Érdekes pszichológiai hozadéka, hogy viselőjéről feltételezik, hogy van repülőgépe, vagy legalábbis tud repülőgépet vezetni, mely képesség a világvége után a legtöbb forgatókönyv szerint kevesebbet ér, mint a pattintott kőbalta készítés, ám mégis egyfajta áhítattal vegyes tiszteletet követel. Az egyetlen eset, amiben esetleges vadászgépvirtuozitását kamatoztatni tudja, az az UFO invázió, vadászgéppel viszont nem tudunk szolgálni, csak egy szivarral.


Fehér lepel

A tisztaság, a béke, a magasztos egyszerűség. A világvége csak a kezdet, a végidők közelednek, ideje hát a menetrendszerű elragadtatásnak! Viselője szilárd jellem és elkötelezett - legalábbis ezt mondja mindenkinek. 40 fokon mosható, kímélő programmal, és nem klórozható - egyszeri használatra. Ha most rendeli meg ciánkapszulát mellékelünk hozzá - hátha türelmetlen fajta. Csekket nem fogadunk el!




Kék kezeslábas

Tucat termék, kizárólag a gyors meggazdagodás reményében áruljuk. Önnek sok mindenre nem lesz szüksége, úgyis egy hatalmas, fullextrás bunkerben fogja átvészelni az emberiség 99%-ának a pusztulását, vagyis a legtöbb túlélő ugyanezt az unisex borzalmat fogja viselni. De mit érdekli önt? Életben van, nem? Hol van az az idő, amikor egyesek nem csak ölni, hanem meghalni is készek voltak egy egyedi darabért! Nem is húznánk tovább az idejét, diktálja be a címét, és szorítson helyet nekünk is.




Wasteland Design - your advisor of style and glance for doomsday, and beyond!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr43538320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.27. 06:42:45

Látom, te is túl kipihent vagy! :D
Hiányolom a "vissza a természethez" fazont!

Gerhard 2008.06.27. 10:34:57

A szakadt farmerdzseki ajándék felvarrókkal és hajólakkal a taréj felállításhoz kimaradt. Az extra csomagban lehetne 3 évre elegendő kannásbor, annak a fajtának, aki leszarja.....

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.06.27. 14:38:31

Nagyon jó lett!
Vegyivédelmi ruha
Visszabombázva a középkorba rongyok/páncélzat
Műbőr tányérsapka és seggnél kivágott bőrnaci, mert élni is kell valamiből.

A sugárfertőzött zombikra senki sem gondol?

_Phoenix_ 2009.02.19. 09:27:19

Nagyon jó összeállítás :)
Akkor diktálnám a címet a kék kezeslábashoz.
Vault 101
Washington DC
:)))

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.19. 16:51:30

@_Phoenix_:
baj van, el kell érte menni anchorage-be :-)

_Phoenix_ 2009.02.20. 10:01:13

@bs395: upsz...na majd amikor arra járok ;) Hacsak egyéb hősi feladatok nem hátráltatnak :)))
süti beállítások módosítása