Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Der President

2010. május 31. - bs395

"Az én meglátásom szerint azonban jó úton haladunk, ám a szélesebb közvéleménynek is meg kell értenie, hogy egy hozzánk hasonló méretű, exportorientáltságú, és ezért exportfüggésű országnak szüksége lehet katonailag beavatkoznia kétség vagy veszély esetén, hogy érdekeltségeit, mint a kereskedelmi utak szabadságát vagy egész régiók stabilitását megőrizze, ellenkező esetben lehetőségi beszűkülnének a kereskedelem, a munkahelyek és a bérek csökkenése által. Ezt kell megvitatnunk, s úgy vélem, jó irányba haladunk."

És ezért mondott le. Bár csak érteném a németeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr462045480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jonas-R 2010.05.31. 20:23:06

en meg azt sejtem, hogy nem emiatt tette.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.05.31. 20:33:22

azt mondják, e miatt támadták be, bár furcsamód minden oldal ugyanúgy értette félre.

Jonas-R 2010.05.31. 20:49:33

Pont ugyanezen logika miatt gondolom, hogy mas van a hatterben. Ez a mondat legalabb annyira tamadhato, (felreertelmezheto) mint amennyire vedheto is. Reggel bujtam a nemet sajtot, a legeldugottabb radikalis nemzetszocialista tartomanyi loveszklubb sem nyogott valamit, hogy azert ok ezzel egyetertenenek, csokolom.

Jonas-R 2010.05.31. 22:12:33

@Csatmar: Valszeg igy jott ki jol. Amugy a csavo rendesen nem fegyverbuzi tipus volt, az amcsiknak is siman nekiesett amikor megvalasztottak, hogy mit randaliroznak irakban.

Nemeteknel furcsa helyzetben van a kormanykoalicio alig nyert es nagyon illekony, valamint mindenki adocsokkentessel kampanyolt. Namost, ez most nem olyan :) Mondjuk nem tudom a nemeteknel mennyire prezidencalis a hatalomgyakorlas, de szerintem inkabb a szocdemeknel telt be most a pohar, mint nala.. Eleg sokat tamadtak ugyanis anno, hogy miert nem nyilatkozik a gorog ugyekkel kapcsolatban eleg szilardan velemenyt formalva, illetve az egesz penzugyi valsag es benne nemetorszag szerepevel kapcsolatban. Csak eddig veszelyes lett volna elmozditani.

Kenguru 2010.05.31. 23:39:15

A nemetekben oriasi gorcsok vannak a ket vilaghaboru emleke miatt.
Ezert mar az is nagy dolog volt hogy harcolo alakulatokat kuldtek afganisztanba.

Most meg a csavo kimondta hogy a nemet katonak nemet gazdasagi erdekeket IS vedhetnek NEHA.
Mert ugye gondolom eddig azt modntak a Zembereknek hogy kizarolag humanitarius cellal, a meg nagyobb baj elkerulesere vannak ott, minenfele misszioban kulfoldon.

Hat, nekik is ideje lenne felebredni.

magyar-magyar szótár 2010.06.01. 03:17:03

Bezzegamerikai fordításban Der Presidenht szövege The President-é 2000-200 (mióta elnök Obama?)ig

Így aztán viszont már érthető (lásd Kenguru kommentjét.
Vagy továbbra sem (az én fejemben a rumlit)

Amidőn lemodott Köhler, levette a szemüvegét és hosszú... hosszú.. hosszú búcsúpillantást vett. Úgy nézett ki, mint aki nem szégyelli magát, hanem.

Föl pedig a felesége kisérte, kézenfogva.
süti beállítások módosítása