Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Fiatalság

2009. december 07. - bs395

„A pártelnök [Lendvai Ildikó] a - Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölttel és Simon Gábor választmányi elnökkel közösen tartott - szombati sajtótájékoztatón kiemelte: ezt bizonyítja az is, hogy soha nem volt még ennyi fiatal a lista első húsz helyén, mint most.”

Az első húsz helyezett átlagéletkora 48 év. Mágikus szám. Az 50 év felettiek tudnának mesélni róla, hogyan lehet ennyi idősen elhelyezkedni (sehogy), vagy egyes elfeledett településen lakók, milyen a közérzetük ennyi idősen (semmilyen, nem érik meg). Persze nézhetjük úgy is, hogy mennyi a nyugdíjkorhatár. Vagy úgy, hogy mennyi új arc szerepel a listán. Vagy hogy a fiatalítás éllovasát épp feketítik a Zuschlag perben.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr891579298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marós 2009.12.07. 07:44:47

Nem is tudtam, hogy a 48 éves átlag a fiatalságot jelenti. L.I. akkor magát hova sorolja. Elkeserítő, hogy Magyar Országon nincs egy baloldali párt, amelyik a kiszolgáltatott kisemberek, az alkalmazottak érdekeit képviseli, amelyik pártnak a vezetői nem a nagytőke érdekeit helyezik előtérbe, amelyik párt vezetői nem olyan emberek, akik valaha is átélték azok gondjait, bajait, akiket képviselnek. Az mszp-t milliárdosok vezetik, tojnak azokra, akik az igéretek /melyekről kiderült, hogy hazugok voltak/ hatására megválasztották őket.

One Bad Habit 2009.12.07. 13:27:33

Van az első 20-ban olyan aki nem '89 előtt kezdte politikai karrierjét?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.12.07. 18:58:38

@marós:
a 48 évvel nem lenne gond, egy politkusnál az nem sok.
az se lenne gond, hogy milliárdos, sőt, a politikus legyen sikeres ember, hiszen különben rossz politikus lenne.
a gond az, hogy a pénzt hogyan szerezték, és mire használják.

@One Bad Habit:
van bizony, ott van mindjárt a miniszterelnök-jelölt.
süti beállítások módosítása