Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Másolatot kap

2009. november 03. - bs395

"A magasabb segélyek érdekében ördögi eszközökre is képesek tudatlan és befolyásolt fiatal anyák. Olyan gyógyszert is képesek beszedni, amelyek következtében súlyosan sérült gyermekek jönnek a világra"

– Szabó Éva (MSZP), 2008. Június, Balatonőszöd, Echo TV.



"Nekem ilyen beszédem biztos nem volt. Olyan elhangozhatott (...), hogy ilyen beszédtéma van az emberek között, de nekem ilyen témájú beszédem biztos, hogy nem volt"

- Szabó Éva (MSZP), 2009. November, Budapest, MTI.



„Nem, nem mondta, hogy gyógyszert szednek! Lehet, hogy hallottad, ahogy azt mondta, hogy gyógyszert szednek, de nem mondta, és ez egy tény! Jól van, írd csak meg, hogy azt mondta, hogy gyógyszert szednek! Talán nekem is el kéne mesélnem a feleségednek, mit csináltál Angela-val azon a konferencián Blackpoolban! Mi lenne rá a legjobbb módszer? Egy telefonhívás? E-mail? Vagy mi? Vagy ráírhatnám egy tortára! „Az a szemétláda férjed megcsalt Október 4-én – és gratulálunk az új babához!” Ja, lehet, tényleg jobb, ha ejted a sztorit! Csocsi baszcsi!”

– Malcolm Tucker, 2001., London, In he loop



A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr311494861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2009.11.03. 17:47:28

A Vastagbőr: Amit szabad Jupiternek Öszöd kettő című cikkében bizonyíték található arra, hogy a „Méltóságos Asszony” valóban monda azt, amiről azt állítja 2009 novemberében, hogy nem mondta.

Moldova György is ilyesmit állított nyilvánosan.

Közvélemény formáló, független értelmiségiek csiszolt agyában meg sem fordul, hogy Moldovát és Veresnét hibáztassák ugyanazért, amit a fidesznyik kan, Molnár tett.

Csiszolt észjárásuk szerint: _Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az Ökörnek._

_A _mi kutyánk kölykeit_ Jupiter szerepébe képzelik.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.03. 17:50:37

@Vidéki:
az effajta média és ténymanipulációtól szól az in the loop, amiből az idézet a végén fordítva van.
süti beállítások módosítása