Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Zártkörű rendezvény

2009. október 23. - bs395

El voltam egy darabig (összezártak egy halom másik emberrel, és ilyen nagy papírlapokra kellett vastag filccel fura nyelven mindenféle mondatokat írnunk), nem volt internet se, és még csak pótolom, amit kihagytam. Pont Október 23-án.

Ami feltűnt, hogy 1989-ben a Parlament előtt volt un. tömeg, míg most az összes csicsát, huszárokat és jól megkoreografált koszorúzást nem láthatták a zemberek. Gondolom büdösek. Meg kiabálnak is, és gágognak. Nem bírnak viselkedni, na.

Oszkó Péterre meg rá akarnak dönteni egy Prinz Gábor méretű Postabank macit.

Demokrácia? Szólásszabadság? Tolerancia? Liberalizmus?

Nagyon sajnálom, becsipog rá a detektoros kapu, tessék szépen kitenni azt a demokráciát, majd kifele visszakapja. A kapun túl zártkörű rendezvényen egymást tünetik ki a résztvevők, kérem, ne zavarja őket jelenlétével.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr571470512

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: sports gambling 2019.01.09. 13:31:10

Download command and conquer 4 tiberian twilight crack - mesgereacourt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása