Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Nekirekesztés

2009. október 10. - bs395

Kottából rasszistának lenni könnyű, improvizálni nehéz. Fehér emberre mondani, hogy idegengyűlölő, közhely, még ha pár évtizede szabályosan meg is feszül a sápadtarcú populáció, hogy ők annyira de nagyon nem idegengyűlölők, majd sérvet kapnak. De amikor mondjuk néger utál négert, faji(!) alapon, az zavarba ejtő. Arról még nincsen ábra a tankkönyvben.

Ugyanígy a kirekesztéssel. A kirekesztéshez ugye két fél kell: a kirekesztő, és a kirekesztett. Kirekesztőből – minő véletlen – valahogy mindig több van, mint kirekesztettből, ez alapszabály – kivéve, ha mégsem így lenne, de akkor a jelenséget nem lehet értelmezni, div 0, goto 20.

Végigsétálni egy low riderekkel gazdagon keretezett utcán az USA déli részén, vagy egy fekete negyeden nem veszélytelen, ha kirekesztő vagy. Ugyanez vonatkozik Dél-Amerika bádogvárosaira: ha idegen (értsd: fehér) vagy, ne ott éld ki turistaszenvedélyedet. Mert kirekesztő vagy, és ezt látják, és érzik.

Közben a kirekesztett bemehet a kirekesztők bevásárlóközpontjába, discójába, és beszólhat, mert ő kirekesztett – na de próbáld csak meg fordítva! A váratlan kivételt nem egyszerű lekezelni, de egyelőre úgy tűnik, hogy a Tavaszmező utcában sikerült, és kimondták, hogy a kirekesztett bizony legalább akkora kirekesztő tud lenni, mint fordítva.

Mert ez van, ha kollektíve, direkt egybemosva nekieresztik egymásnak az embereket, s közben, akik a különböző, szín szerint szelektált oldalakat összeugrasztották, a háttérben a legjobb haverok, és miközben a népek verik egymást, megosztoznak a pénzen.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr1001440292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.10.10. 13:54:31

Jó, hogy végre legalább a rendőrség felvállalja ezt az egészet. Jó lenne, ha beindulna a folyamat. Persze ehhez azért az egész országban kellenek olyan vezetők, akik vállalják az ezzel járó meghurcoltatást (politikai oldalról).

u.i.: van egy elgépelés: "tankkönyv" :) Viccesen hat.

Avatar 2009.10.10. 19:33:01

Az a baj, hogy az átlagprimitív csak addig jut el, hogy "azok bunkók voltak egy hozzám hasonlóval, mostantól majd a szokásosnál is parasztabb leszek én is azokkal, akik szerintem hozzájuk hasonlóak". Így lesz az, hogy a kopaszok megverik azt a cigányt is, aki világéletében tisztességesen élt, a cigányok meg azt a nemcigányt, aki sose ártott nekik... Ez a gondolkodás csak egyre rosszabb helyzetet eredményez.

magyar-magyar szótár 2009.10.11. 06:40:12

Erre régi érv, hogy a gringó, a gecibűrű, a tepsiszemű, a tülökorrú a nagycsoportos, és a felzárkóztatandóak viszont még társadalmi ááártatlan gyermekcselétben éldegélnek és nekik szabad a bubust odafenni a busz kapaszkodójához, meg gringótlanítani a busz hátulját vad trágárságokkal, fingással és az éccakai favellák élményeinek bőlevű kipurittyáztatásával. De egy fejlettudatú gringó legyen szives, ha a kést a torkának nyomják, hogy adjon át mindent, alulról ne elővenni a Berettáját és tűzzz!!
Legjobb, ha az ember vesz egy napszámosigazolványt meg 3 hold elvadult szőlőgyümölcsöst valami villanytalan tolnai dombháton, fogja a könyveit meg az elemes Natinal [Panasonic] kis sárga hordozható lemezjátszós-táskarádióját a lemezeivel, rendel egy guminőt 18500-ért oszt elkőőtözik. (úgyis aztán majd lesz csaja annyi, hogy kuytát kell uszítani rájuk az 1000-2000 Ft-ért jólesznagyon kategből 12-18 éves korhatár között, a múltnyáronmosdott kategből.
süti beállítások módosítása