Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

A média ölni képes!

2009. augusztus 25. - bs395

Elfogták őket, ugye. Én ennek örülök. Lenne még pár ügy, aminek a felderítése szintén elégedettséggel töltene el – olajos ügyek például -, de ennek is örülök. És őszintén remélem, nem lesz ebből is egy móri fiaskó a bűnüldözés részéről (picit elszabadulnának az indulatok, ha igen).

Azóta viszont nem értek valamit: mi az a celebműsor, ami az ügy köré szerveződik a sajtóban? Katona volt, de önként szerelt le, szeretett motorozni, vidám gyerek volt, szeretett nevetni (ki nem, baszki?), hidegburkolónak készült, együttesben dobolt, sógora rendőr, gyerekkora óta rasszista, és sokat fórumozott.

És most hova szarjak? Ennyire nincs hír? Vagy ennyire kell az olvasottság? Kedves olvasóink, csak most, csak nálunk, megdöbbentő részletek a gyilkosokról! Két lábuk volt! Fejenként!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr651336532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.08.25. 10:06:44

A Kaiser-fiaskó után mindenkinek óvatosabbnak kell lennie, de a zsűrinek [közönségnek] is. A profilakotás egyik hibája, feketeterepjáró, cigánygyűlölet (hangoztatása) sötét folt a múltban ) zsinagógafosztogatás & gyalázás, priusz.

A feketeruhásoknak (ezt amerikai filmből copyrom) csak egy déenesmintát a laborba s a fegyverteket kellett bekészíteniük a megtalálás előtt.

Kaiser estében egy egyébként is királycsávó lett az "áldozata" a tévedésnek, akinek a móri témától függetlenül is jár, ami jár.

De lehet, hogy nekünk se kéne a Kaiser-ügyre asszociálnunk, mert pl, ha tettes ez a feketenégyes, akkor meg bátran dacoskodhatnak a Kaiser-ügyre hivatkozva.

Az "elektronikusújságíró" szakma, évente többezer embert képeznek ki 8-10 álláshelyre (segédkábelező lesz...) azt mondják neki zelefonon, NEM, HANEM tewssék bekopogni az özvegyhez, húsz perces bruttó anyagot kérünk! Vivőhírpremcsi...

De a tényfeltáróújságírás bedöglése meg azt mutatja, hogy valakik ezek szerint pl fizetnek, hogy ne derüljön ki a lényeg semmiről.

A Dr Kovács (Élet és Ir. főszerk) féle kakis bugyi hasonlat... egyre szélesebben terjeszthető ki...

Hmm.. kevesebb és lassúbb kommunikáció... kéne.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.08.25. 20:46:18

@magyar-magyar szótár:
lehet, hogy nekünk se kéne kaiserékre mutogatni, de én inkább úgy mondanám, hogy nem kellett volna kaiseréknek belekerülni nagy csindatrattával, és akkor nem lenne mire.
süti beállítások módosítása