Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Cenzúrát a gyomnak!

2009. április 29. - bs395

A poszt eredetileg hosszabb volt, de inkább csak ennyit hagynék meg belőle, a többiben több az érzelem. A meggyőzésről még azelőtt letettem, hogy nekiálltam blogolni, de ez még kikívánkozik a témában:

Ki lesznek majd húzva törvényileg a másokat komfortérzetükben sértő szavak a szövegből – Lendvai Ildikó kifejezetten rutinos ebben -, ám az értelmük, a mögöttes agenda megmaradnak: nem fogják kevésbé utálni a bűnösnéprétegeket és kevésbé kívánni sorsuk rosszabbodását attól, hogy nem mondhatják el egyértelműen, de legalább bejuthatnak a parlamentbe, és lehet majd mutogatni rájuk, terelve a figyelmet olyan dolgokról, hogy hova is folynak el a mindenféle pénzek, és ha már elfolynak, akkor miért nem csökken a bűnözés, miért silányul az oktatás, miért van még mindig telekorrumpálva az állam, és miért nincs elegendő bölcsőde. Ennél a törvénynél - ti. a holokauszttagadás büntetése - nagyobb szivességet a kormány talán nem is tehet a szélsőségeseknek: szalonképesítik a beszédeiket helyettük. Hajrá. Szavazzuk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr61092900

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2009.05.03. 12:05:31

A tagadás tiltása Azt hallani mindenhonnan, hogy a Harmadik Köztársaság a legsötétebb időszakát éli - ám hogy pontosan miért is, abban már közel nincs egyetértés. A pénzügyi válság, a baloldali kormányzás tehetetlensége, az országban elharapózó…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.04.29. 19:14:21

Van benne egy pici trükk. Hülyék a szalonképességhez.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.04.29. 19:46:18

@Kettes:
ezért kell nekik államilag segíteni :-)

Jonas-R 2009.04.29. 22:16:57

jogos.

Az érzelmek is, amennyiben ez lehetséges.
süti beállítások módosítása